• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    ATOMIKS: Nebo projit zacatek v Baskytsku v horach. Nesel jsem az do Santiaga, ale kousek jsem si prosel... Usek kole Tunelu St. Adrian mi prisel nejlepsi...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: BIRK: Daj ti ho v 95% albergues - tedy i v Santiagu. A myslim, ze ho sezenes i tam, kde dostavas Compostelu. Ale to jsem nezkousel.
    BIRK
    BIRK --- ---
    a to ti ho tam daj ja myslel ze v santiagu je jen kontorlujou resp ze neni duvod aby je delali...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Kdyz si v Santiagu zaridis pas poutnika, tak to funguje uplne normalne.. ;)
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: ja mam jinou zkusenost kdo byl na Fisterre a nemel pas poutnika nebo preskocil jednu cas tak ho fkat neubytovali...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: S prukazem poutnika neni problem. Vyzkoseno.
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: souhlas....to me nenapadlo ale Finisterre je supr vec...jen mozna bude mit porblem s prukazem poutnika...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ATOMIKS: Me napad Santiago - Finisterre - Muxia prijde fajn.. Ma to zacatek i konec. Jestli mu nezalezi na prachach za letenky a podobny nesmysly, tak proc ne? Rozhodne bych ale nevolil jako cil Santiago. To je podle mne uplne jina symbolika, nez se jit na par dni projit.
    BIRK
    BIRK --- ---
    ATOMIKS: a nebo jit od zacatku treba z S.J. Port a zacit cestu :D s tim ze potom navazes...ale taky si myslim ze je to hloupost...resp akorat te to bude frustrovat ze uz budes muset koncit za par dni... zeptej se moji slecny id KLAR...ta si nedala rict a vyrazila se mnou na Camino Frances asi na 5-6 dni horce litovala ze si neudelala vic casu...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JIMMY23: 100 km je na čtyři až pět dní chůze. má smysl jet do španělska, pak tam jít čtyři až pět dní a pak jet domů? podle mého ne, i když i takový jsem tam potkal (většinou brečeli, že už musí jet domů). to už jsou lepší ty prčice nebo třeba přechod tater, šumavy, krkonoš. ale jestli ti jde o tu procházku po historické cestě tak jako proč ne. i když steží pochopíš alespoň něco z toho, co camino znamená.
    a z luga do santiaga je to nejobsazenější část cesty, to už je pak lepší dát santiago - finistere - muxia.
    JIMMY23
    JIMMY23 --- ---
    ATOMIKS: jenže já nemám tolik dovolený, abych šel nějákejch 700 -900 km z francie, chci si prostě udělat procházku po historický cestě, nevim nevim to radši pudu do Prčic, máte někdo nápad na cca 100 km úsek? dyt lidi chodej i míň, tak odkud je to nejlepší?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JIMMY23: pokud nežiješ ve španělsku a nemáš to za rohem, tak 100 km a ještě z Luga nemá vůbec žádný smysl.
    JIMMY23
    JIMMY23 --- ---
    Ahoj, chtěl bych absolvovat pouze 100 km cestu ( krátká dovolená), napadlo mě jít z Luga, - tam bych se dopravil vlakem z Madridu kam bych doletěl, poraďte je to ok? či je lepší jiná cesta dik
    ATEBAZILE
    ATEBAZILE --- ---
    BIRK: cuketovej salát mňam :)
    ATEBAZILE
    ATEBAZILE --- ---
    IKOGNITO: je to to nejvýšší místečko v Leonských horách, před Manjarínem s temlářskou ubytovnou. A tu polifku jsem vám dávala, poutníčky z Čech si přeci musíme rozmazlovat ;)
    ATEBAZILE
    ATEBAZILE --- ---
    ATOMIKS: hola Tomiku ;) taky zdravim
    BIRK
    BIRK --- ---
    ATEBAZILE: no my se slecnou jsme se zas s tebou fotili a chvalili cuketovej salat...jj jj camino je fakt maly :D
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    ATEBAZILE: a na ty špinavy nohy sem tě žádal asi taky:D pak si nám dala s kamarádem polivku, tedy jestli jsi to ty vid..
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    ATEBAZILE: to je to místo kousek za křížem a před Templářskou ubytovnou?.)
    INANNA
    INANNA --- ---
    ATOMIKS: Díky za tipy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam