• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    Way of St. James: A Magical Journey in Locations in Magazine - Lomography
    http://www.lomography.com/magazine/locations/2011/05/10/way-of-st-james-a-magical-journey
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WOPICE: de nada, buen camino! .o)
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    ATOMIKS: muchas gracias :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WOPICE: oviedo je startovní čára primitiva, čiližto v žádném případě ne. jen ten kredenciál stojí euráče. normálně jdi do alberku a kup si ho tam.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    AIKOSMILE: jak koukam na ty vlaky prave tak mi to prijde dost drahy, do toho se mi nechce moc investovat

to me privedlo jeste na otazku, kdyz zacinam az v Oviedu, bude tam nejaky problem s tim sesitkem na razitka a spanim nebo si to muzu poridit az tam? dekuji
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    WOPICE: byli jsme minuly rok a jeli sme zpátky vlakem a když ukážeš Compostelu dostaneš slevu tuším 20procent z ceny...navíc tedy cesta vlakem byla naprosto úžasná, něco na způsob našeho Pendolína samozřejmě s trasou často mimo civilizaci...
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    diky ,)
    BIRK
    BIRK --- ---
    jep asi tak nejlip
    SAMAN006
    SAMAN006 --- ---
    WOPICE: Ahoj, zkus se kouknout na www.alsa.es
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    Muzete mi prosim poradit, jak se nejlip dostat zpet ze Santiaga na francouzskou hranici? Jezdi pak nejaky autobus pro poutniky nebo neco podobnyho? Diky predem.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    ATOMIKS: ha! tak to jsou samé dobré zprávy! :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    BIRK: za mých časů bylo primitivo velmi ok. alberků sice o dost méně než frances (primitivo jeden alberk za den, frances patnáct alberků za den), ale značení většinou dobrý, cesta ne moc po silnicích a hlavně tři čtyři poutníci v jednom dni. taky krásná krajina, hory, hospitales nádherný. mi přišlo jak the best of..
    BIRK
    BIRK --- ---
    prej jedno z nejhezcich...ale taky nejmin znacenych a proslapnutych...takze hodne trnu a vysoky travy :D hehe
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    ahoj,
    nezvažujete někdo Primitivo v průběhu června? Případně máte s ním v tuhle dobu zkušenosti?
    Uvažuju o caminu pár let a teď mám právě dojem, že čas dozrál... což se tedy ukázalo v posledních dnech.
    Takže pokud někdo uvažuje stejně nebo by posdílel zkušenosti, budu ráda.
    dík :)
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    Ja letím 27.4. do Toulouse. funguje teď nová low-cost společnost http://www.vueling.com/?language=EN
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    Nemate nekdo v planu vyrazit smer Camino cca 14.5.? Pokud by tu byl nekdo takovy nebo klidne dva, tak vim o odvozu ,) kdyztak v poste. Diky.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    The Way (2010) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt1441912/
    The Way

pokud nekdo sezente anglicke titulky budu rad :)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    YELENKA: Krasnej plan. Dej pak vedet jak to dopadlo. Taky se chystam z prahu rodneho domu az bude ctvrt roku casu.
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    SELLIGAN: Jj, presne pres tu ulteriu.. nicmene, pani uz ma jen poslednich 12 :) takze hurry up.. Neni uplne krasnej teda (sorry, pracovni deformace :) ale da se.. Razitko bohuzel nemaji, ale prej to mam zkusit az budu vychazet vedle vchodu do kostela Sv.Jakuba..
    Vyrazim konec kvetna, tak snad bude pekne :)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    SELLIGAN: Dá se objednat na stánkách ultreia.cz :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam