• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    KRATKA_ZKRATKA: Spis bych premyslel, jestli mi to za ten tyden stoji.. Poslednich 100 km je prelidnene nemeckyma turistama. Premyslel bych o alternativni trase. Jit nejakej jinej usek, nez posledni. A do SdC bych se pak dopravil busem. Jinak - ujdes tolik, na kolik jses trenovana. Pokud nejsi, tak das kolem 30km denne maximum. Ubytovny se rezervovat nemusi a ani nejdou rezervovat.
    KRATKA_ZKRATKA
    KRATKA_ZKRATKA --- ---
    ahoj, premyslim, ze bych si v lete tak na tyden zachodila. musim byt nekdy kolem 22.cervence v Santiagu, tak jsem si rikala, ze bych do Spanelska vyrazila treba tak tyden predtim. Chtela jsem se zeptat na nejake tipy, trasy, kolik je tak realne clovek schopny za ten tyden ujit, jestli se musi ty ubytovny predem zarezervovat, atd. diky
    PITEL
    PITEL --- ---
    SHELL: spravne, radsi sneznice nezli silnice ;o)

a pocasi na norte letos srpen-zari luxus, prselo tak 7 dni ze 7 tejdnu odhaduju, prumerna teplota okolo 25

taky ten spoj Praha - Toulousse - Bayonne je bezproblemovej, vlak Toulose - Bayonne je o dost levnejsi, kdyz se objedna dopredu a taky je tusim sleva 20% pro studenty ted nevim esli do 30, nebo min do 25 let
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    ATOMIKS: jo tak =) vidis, mne to ani divny nebylo, v lete jsem kousek sla s typem, kterej opravdu vysel z Lyonu
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ADRIANALABELLA: sem pitomej, z leonu .o))) to je kousek na tři týdny
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    ATOMIKS: z Lyonu na Fisterru? Docela streka! A od hranic po ceverni ceste, nebo po francouzsky? Kolik si na to nechas casu?
    SHELL
    SHELL --- ---
    ja jsem zvedavej. jdu az na konci brezna, tak doufam ze sneznice nebudou treba. :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    každopádně taky dostávám zaječí úmysly .o) od lyonu k finistere, tuto část jsem ještě nešel
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SHELL: hádám, že norte v březnu bude ještě o jedno procento deštivější než norte během jiné části roku. tzn mlžit nebude pořád, ale furt .o)

frances je trochu problém, že ležíli sníh v pyrenejích (mi na začátku března během první etapy do roncevales napadlo půl metru sněhu), tak půjdeš první tři etapy po silnici. ale jinak ok a pak dál už přes den třicítky .o)
    SHELL
    SHELL --- ---
    SELLIGAN: Camino Frances, ale skalopevne rozhodnut jeste nejsem. Je to jeste skoro tri mesice daleko. Dojedu vlakem do Bayonne. To uz je jisty. Potom se uvidi.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SHELL: a kterou trasu? hlavne Camino Norte asi bude zajimava v tehle dobe :))
    SHELL
    SHELL --- ---
    ha. ja se chystam na konci brezna:)
    PITEL
    PITEL --- ---
    SELLIGAN: dekuju ;o) ted resim koupi, tak mi zatim drz palce

jinak preju vsem ♥ vanoce ;o)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    PITEL: naprosto úžasnej nápad!!! jsem pro! Jak to mohu podpořit? klidně přijdu makat nebo tak něco
    BIRK
    BIRK --- ---
    ADRIANALABELLA: zkus to seradit podle casu porizeni a pojmenovat s cislovkou na zacatku...aby to zachovala ten nazev kterej tam mas...supr program je renamer...
    uz je to nejakej rok co jsem sel Camino Norte...a bylof ajn videt zase ty mista...ale ta neusporadanost me zastavila uz v pulce
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    BIRK: jo, nerozumim tomu. Třeba se někdy dostanu k tomu, je srovnat, koneckonců zkouškový je dlouhý.
    BIRK
    BIRK --- ---
    fajn fotky, jen skoda ze sou rozhazeny...
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    Camino de Santiago 2011 - a set on Flickr
    http://www.flickr.com/photos/adrianacerna/sets/72157628439899419/
    tohle je odkaz na fotky z Camino Norte, kterou jsem absolvovala během letošního léta, kdyby se někdo chtěl podívat
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    PITEL: no doprdele, to jsem to pěkně prošvihla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam