• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERLed Zeppelin
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    KEJML: Jo, tak to jsem taky na pochybách. Tak křišťálově čistá esence rockového neznabožství... to se nemohlo udát :-)

ZDN58: LOL. Ono 90% obsahu knihy je o členech kapely, fanynkách a různých předmětech :-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    povidej .)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    to si sezenu :) ja znam jen tu prihodu kde hral roli nejakej malej zralok, bonham a rozvasnena fanynka
    KEJML
    KEJML --- ---
    CANDLEMASS: Jo, čte se to pěkně, též mohu jen doporučit, jen nevim, jestl jde všemu věřit :)
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    WOW! Led Zeppelin!

Zrovna k vánocům jsem si nadělil knihu: LZ: Bez cenzury. Přečetl jedním dechem. O hudbě se tam člověk mnoho nedoví, zato to bouřlivém životě kapely velmi. Zkuste to. :-)
    WENCA
    WENCA --- ---
    KINGFISHER: Dik moc.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ALESH: nejak se mi znelibil jeho zvuk (mimo prvniho alba, to se mi uz nikdy neohraje), takovy to falesny vytahovani, zbrkly sola atd. kdyz si treba poslechnes solo v hearthbreaker - to je uzasnej song, to solo jsem dirv hrozne zral, ale ted kdyz ho slysim tak se mi zveda kufr :) omlouvalo by ho snad jedine ze se zrovna vratil z tahu. i na zivacich byl casto mimo imho. uplne mi prijde jako kdyby na to po prvnim albu nejak zacal kaslat :) nejvic se mi jeho hra libi prave na LZ I a s yardbirds. jinak mam samozrejme celou diskografii LZ hrozne rad.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Zase jedna z kapel, se kterou jsem vyrostl....
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: a v cem se ti protivi?
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    me hodne bavi Walking into Clarksdale. jinak po asi osmi letech poslouchani LZ se mi uz docela protivi Pageova kytara, ackoliv driv jsem jeho hru hrozne zral. abych mu ale nekrivdil, Tea for one nebo Since I've been loving you zahraje spravne jenom on :) a mozna Jeff Beck ;)
    WENCA
    WENCA --- ---
    KEJML: Tak fajn, dikes. :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    WENCA: Když se mi moc nebude chtít učit, tak ti aspoň to 66 nahodím už dnes :)
    (a že se mi učit nechce se můžeš vsadit ;) )
    WENCA
    WENCA --- ---
    KEJML: Aaaaa.. prosim prosim, smutne koukam. :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    WENCA: Jo, to tu mám taky, vedle Pictures at Eleven, The Principle of Moments, Shaken 'n' Stirred, Naw and Zen Manic Nirvana, Fate of Nations a onoho Dreamlandu...
    Výhledově bych to snad mohl nahodit...
    WENCA
    WENCA --- ---
    KEJML: Ja porad nemuzu sehnat Plantovo Sixty Six to Timbuktu. Nema to nekdo pls? A vubec, nemohl by nekdo ty jeho solovky nahodit? :) Zkusim ted taky neco pohledat.
    KEJML
    KEJML --- ---
    WENCA: Ještě ne, od Planta tu mám pár starších kousků, ale jediný, co mě z toho zatím chytlo (a už je to nějakou dobu, takže asi mazání nepříjde) je Dreamland
    WENCA
    WENCA --- ---
    To Plantovo album s bluegrassovou zpevackou jste slyseli? Je to zajimavy, ale po nekolika poslesich jsem ho nemilosrdne smazal. :)
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    moje oblíbená :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam