• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VISOPIMUSHry a simulátory s fyzikálním modelem | World of Goo, Phun, Toribash a jiné...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: mozna jsem se spatne vyjadril - myslel jsem v options na hlavni obrazovce (kdyz jezdis mysi dokola a vybiras si herni mod/slot/options) ... je tam nekde Windowed - klik a mas fullscreen. Pak restart gamesy. Ale myslim si, ze se neupravi rozliseni, takze cekej vetsi kosticky.. ;]
    Ja teda dal mysi taky 300dpi, ale muzu si tu moji pak cudlikem naboostovat na 1000, takze mi to lita slusne. A z toho ovladani uz jsi moudrejsi teda? :]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: sem to v menu nak nenasel teda... a detekce mi relka ze mam 400dpi a uz sem to stahnul na 300 ale asi to zkusim ejste niz
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: fullscreen je v menu, ale musis to po prenastaveni restartnout. Jestli muzu poradit s ovladanim, tak u te kalibrace jezdi co nejpomaleji, at si mysli, ze mas co nejmensi DPI a at ti to pak ve hre sviha. Pokud mas prepinani DPI na mysi, kalibraci na nejmensi DPI a pak to okotlit.. Jinak se tou krysou neco nahazes.. :]]
    Je to o zvyku, ale kdyz jsem si takhle umele tu mys vyboostoval, tak uz to pekne slapalo. Pak kdyz potahnes rychle, tak ten vrtulnicek pritopi pod kotlem a to uz se pak jinak sviha.. ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: je se to yatim strasne blbe ovlada :D a neprisel sem na to jak prepnout fullscreen
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: stydim se a pravdepodobne dokoupim.. ,]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: dik za typ

je doplnim ze na steamu cca za 7e coz je asi 200,-
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Nakonec proc to nezminit i tady, fyzika je tam slusne zpracovana... repost: [ FSTAB @ jednoduše geniální hry :: high scores ] - HAMMERFIGHT!!!

hp: http://www.koshutin.com/ - demo slusne dlouhe (a po chvilce googleni je na webu i upiratena verze)
    Paradni akce, pekne graficky zpracovana, slusne ovladani, vyborna, primocara zabava, destrukce prostredi...

Pripadny trailer (je i na HP) tady: http://www.youtube.com/watch?v=tAVYpvWRdoM
    Pro me to byla zabava na cely vikend a jeste jsem neprojel vsechny varianty... finalni fajty v arene jsou brutalni ;]

JAACOB
    JAACOB --- ---
    Sice jsem world of goo nehral - jenom videl nejake trailery (nebo tower of goo - ted nevim - mam v tom bordel) ... kazdopadne tohle vypada jako free napodobenina...
    http://www.weebls-stuff.com/games/Huje+Tower/
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    World of Goo slaví narozeniny

Hru můžete koupit za částku, jakou vy považujete za odpovídající.
    http://2dboy.com/games.php
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    v nejnovejsim dile linuxoveho magazinu full circle magazin ja mela hitparada fyzykalnich her pod linux:

http://fullcirclemagazine.org/issue-29/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Komu stoji za to nainstalovat si renderovaci pluginek do prohlizece, urcite se mrknete na Crane wars - dva stavebni placy, jeden jerab je vas, druhy ovlada komp, snazite se stavet stavby a zaroven sabotovat stavby soupere (za pomoci vrhani panelu, aut a ruznych trosek). Jednudoche az arkadovite ovladani mysi. Plne 3D, dost slusna fyzika, chvilkova, ale velmi zdarila webova zabavka..
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    Tak jsem konečně pokořil World of Goo.
    Musím říct že podle dema jsem to brzo zahodil, ale po dohrání full jsem velmi potěšen hlavně tou atmosférou která je pak dál a z toho dema to tedy tolik vidět nebylo.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    kdyz na tom clovek ale chvilku sedi, zvykne si co ktery kloub fakt dela a da se trochu predvidat. Hlavne okoukate ruzne finty souperu. Povedlo se mi par slusnych premetu a vyvazovacek. Co takhle nahodit nejake replaye? :]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ja si to vecer stahnul a zkusil neco vyrobit a kdyz mi v tutorialu reknou co mam delat tak fajn ale jakmile se o neco pokusim sam padam vetsinou tvrde k zemi max s tim ze soupere strhnu sebou :D
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Začal jsem hrát v době, kdy multiplayer mohli hrát jenom platící, takže jsem docela dost natrénoval v singlu :D
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    mne sa podarilor az za cas vyhrat... :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tyjo tak to nechapu :D jedinej pohyb kterej sem v toribashi vymastroval bylo ztoporeni tela a pad na zada :D
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Já mám brown belt, moc nehraju.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    SUDOROOT: ja som hral, velmi mi to neslo, ale bavilo ma to aj tak... skoncil som, ked som postupil na taky rank, ze som nevedel, na ktorom serveri hrat. je tam kopa bordelu v tych serveroch... nedavno som rozmyslal, ze by som dal zas :)
    SUDOROOT
    SUDOROOT --- ---
    jsemť bašerem, 5th dan, rank někde kolem 400 ale bylo líp. rozhodně nejlepší zadarmohra. ale moc krajanů tam člověk nepotká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam