• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VISOPIMUSHry a simulátory s fyzikálním modelem | World of Goo, Phun, Toribash a jiné...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Tak to se koukam jeste mam na co tesit... ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: ten srotak sem vcera po hodine udelal. ted sem o jeskyni dal a tam uz to fakt nejde jako.... zacli tam litat roboti co delaj naky portaly ktery te dycky vcucnou s okolnima robota k sobe a dostanes dmg za crash a dela to pres celou obrazovku neda se tomu vyhnout. druhy ktery metaj ohne kdyz te jeden trefi pomalu ti shori 1/4 hp a pak kolem lita banda kriplu s sutrama na retezu a kdyz uz se z toho nahodou s rudou prdeli dostanes posune se obrazovka a opakuje se to je v horsim provedeni... tam sem to zatim nedal... ale proste kooperovat s nakym egofapem sem odmitl :D radsi revenge

ja mam ted nejoblibenejs ohnivej mec svazanej s gunou :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: to jsme asi kousli ve stejnem miste. Ja jsem si to projel jednou variantou, pak jsem si daval druhou a asi presne na tomhle miste jsem dostaval cocku a nemel uz cas to dal mastit - je to takovy ten srotak, kde lezi kladivo na zemi a ze zeme po tobe jdou takovi ti cerveni hajzlove, zejo? :]

Gemy jsou paradni, jenom jsem si je setril na nejakou ultimate weapon, abych s tim pak mohl resit pacholky v arene. Nejoblibenejsi zbran je pro me nejaka prasecina na retezu. Je to delsi nez mece, volnejsi nez kladiva a kdyz uz se clovek trefi, tak to pekne lita... ;]
    K tomu obvykle nejaky mec, aby neco litalo kolem me. Treba strelnym zbranim jsem vubec neprisel na chut...v tom chaosu se trefit je dost sichta. Ani jsem zbrane nespojoval nikdy - jednak se retezy zkrati a pripada mi to spis jako omezeni nez boost, protoze ty zbrane vlastne vyvazis a nemaji pak takovy moment, ale mozna s tim jenom neumim.. ;]

Ad trefovani micku kladivem - byla to jedna z tezsich pasazi, ale kdyz se clovek uklidni a da si zalezet, tak se to da vyresit i na tri odpaly... jenom pekne v klidu si pockat.. ;]
    To uz me asi vic iritoval ten "fotbal" (ale to zalezi, jake pokracovani sis v urcitem momente zvolil). Tam to moc nechapu - jednoho jsem porazil, pak mi to ve dvou pokazde nandali, ale pustilo me to dal - mozna bug (a jsem za nej rad, protoze bych nadaval doted asi ;])
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak sem ted v jeskynich a sem uplne vytocenej ze tam neni nejaky nastaveni obtiznosti. na jedny obrazovce kolem vas lita pet kokotu v ruce mate zbran kterou by jste si nikdy na svete nevybrali ale nemuzete ji zmenit a navic vas zabije jeden chybnej pohyb... a kdyz se pres to dostanete tak se obrazovka posune dal a tam je misto peti hajzlu 7 a nemate jak doplnit hp... grrr
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak sem se docela zamiloval do toho hammerfightu a patri to sem urcite :) ted sem vybojoval ohnivy gem a dal si ho do mece a zapaluju dreveny konstrukce kdyz do nich bouchnu. je tam docela dost pekny vychytavek akorat sem se ted zasek na nakym skill trial kde mam kladivem trefovat mice a nejak ne a ne se trefit :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: uz sem to nasel vsechno :) dohral demo pomerne snadno (teda kazdej level treba tak na popaty :D) a ted krouzim mysi ve steamu na "add to cart" :D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: mozna jsem se spatne vyjadril - myslel jsem v options na hlavni obrazovce (kdyz jezdis mysi dokola a vybiras si herni mod/slot/options) ... je tam nekde Windowed - klik a mas fullscreen. Pak restart gamesy. Ale myslim si, ze se neupravi rozliseni, takze cekej vetsi kosticky.. ;]
    Ja teda dal mysi taky 300dpi, ale muzu si tu moji pak cudlikem naboostovat na 1000, takze mi to lita slusne. A z toho ovladani uz jsi moudrejsi teda? :]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: sem to v menu nak nenasel teda... a detekce mi relka ze mam 400dpi a uz sem to stahnul na 300 ale asi to zkusim ejste niz
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: fullscreen je v menu, ale musis to po prenastaveni restartnout. Jestli muzu poradit s ovladanim, tak u te kalibrace jezdi co nejpomaleji, at si mysli, ze mas co nejmensi DPI a at ti to pak ve hre sviha. Pokud mas prepinani DPI na mysi, kalibraci na nejmensi DPI a pak to okotlit.. Jinak se tou krysou neco nahazes.. :]]
    Je to o zvyku, ale kdyz jsem si takhle umele tu mys vyboostoval, tak uz to pekne slapalo. Pak kdyz potahnes rychle, tak ten vrtulnicek pritopi pod kotlem a to uz se pak jinak sviha.. ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: je se to yatim strasne blbe ovlada :D a neprisel sem na to jak prepnout fullscreen
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: stydim se a pravdepodobne dokoupim.. ,]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: dik za typ

je doplnim ze na steamu cca za 7e coz je asi 200,-
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Nakonec proc to nezminit i tady, fyzika je tam slusne zpracovana... repost: [ FSTAB @ jednoduše geniální hry :: high scores ] - HAMMERFIGHT!!!

hp: http://www.koshutin.com/ - demo slusne dlouhe (a po chvilce googleni je na webu i upiratena verze)
    Paradni akce, pekne graficky zpracovana, slusne ovladani, vyborna, primocara zabava, destrukce prostredi...

Pripadny trailer (je i na HP) tady: http://www.youtube.com/watch?v=tAVYpvWRdoM
    Pro me to byla zabava na cely vikend a jeste jsem neprojel vsechny varianty... finalni fajty v arene jsou brutalni ;]

JAACOB
    JAACOB --- ---
    Sice jsem world of goo nehral - jenom videl nejake trailery (nebo tower of goo - ted nevim - mam v tom bordel) ... kazdopadne tohle vypada jako free napodobenina...
    http://www.weebls-stuff.com/games/Huje+Tower/
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    World of Goo slaví narozeniny

Hru můžete koupit za částku, jakou vy považujete za odpovídající.
    http://2dboy.com/games.php
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    v nejnovejsim dile linuxoveho magazinu full circle magazin ja mela hitparada fyzykalnich her pod linux:

http://fullcirclemagazine.org/issue-29/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Komu stoji za to nainstalovat si renderovaci pluginek do prohlizece, urcite se mrknete na Crane wars - dva stavebni placy, jeden jerab je vas, druhy ovlada komp, snazite se stavet stavby a zaroven sabotovat stavby soupere (za pomoci vrhani panelu, aut a ruznych trosek). Jednudoche az arkadovite ovladani mysi. Plne 3D, dost slusna fyzika, chvilkova, ale velmi zdarila webova zabavka..
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    Tak jsem konečně pokořil World of Goo.
    Musím říct že podle dema jsem to brzo zahodil, ale po dohrání full jsem velmi potěšen hlavně tou atmosférou která je pak dál a z toho dema to tedy tolik vidět nebylo.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    kdyz na tom clovek ale chvilku sedi, zvykne si co ktery kloub fakt dela a da se trochu predvidat. Hlavne okoukate ruzne finty souperu. Povedlo se mi par slusnych premetu a vyvazovacek. Co takhle nahodit nejake replaye? :]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ja si to vecer stahnul a zkusil neco vyrobit a kdyz mi v tutorialu reknou co mam delat tak fajn ale jakmile se o neco pokusim sam padam vetsinou tvrde k zemi max s tim ze soupere strhnu sebou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam