• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Bod ma JAZDA: odpovedi je slepice
    šle + píce bez diakritiky
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Mimochodom, dost casto sa mi pri v tomto klube uverejnenych hadaniek stavalo, ze som pri hadani rozmyslala uplne inym smerom ako znelo konecne riesenie. Uz to tu niekedy padlo, ze uzitocne v tej chvili je davat tipy do posty, aby sa nasledne hinty dokazali prisposobit hadajucim. A zatialco pri tomto type hadaniek ("asociacne") hadajucich usmernia, mohlo sa stat, ze pri mojej "prostej" (= jednoznacnej, kde zadanie smeruje k jedinej odpovedi; nie jednoduchej) tie hinty skor zmiatli. Mozno by nebolo odveci uviest hadanku aj s kategoriou, typom ulohy, pre ulahcenie orientacie (pretoze viem, ze v tych asociaciach velmi dobra nie som, je potrebne mat podobne zazemie na podobne myslenie s autorom). Napr. hadanka od Pandy by bola v kategorii "logicka" (ciselny rad), hadanka od Lobotecha zas asi "krypto" (zasifrovany text v obrazku). Pardon, ak som prilis OT.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    hanna i leon_chameau znaji a vedi. leon_chameau nechce odpovedet, pac nemuze zadavat a hanna nechce, pac sem ji to kdysi rikal a prenechava dalsimu hadajicimu.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jedna rychlovka pro oziveni

PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    a trochu mi propmnela hadanku, kdy hledas nasledujici cislo:
    1 11 21 1211 111221 ______
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    no alespon slo o originalni hadanku. me osobne se libi vic nez takovy thor, dub a černá a žlutá. z toho bych nikdy nevydedukoval ze thor bude ctvrtek a dub rumcajs.)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LOBOTECH: Bez obav ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LEON_CHAMEAU: Jo aha, takhle to tu uz takovou dobu funguje, diky, ze si mne upozornila, nejak jsem si toho za celou dobu co tu hrajem nevsiml. Uprimne doufam, ze uz zadavat nebudes.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LOBOTECH: Jop. Pretoze je jedno, aka je odpoved, mne sa zdal kuzelny sposob, ako k tomu prist. Ked sa ti nechce premyslat, ani aplikovat riesenie na text, tak ti nepomozem.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    LOBOTECH: odpoved je prdel, ale teda ani po ty 73 bych na to neprisel.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Takze odpoved se tedy nedozvime :))) No bravo, uzasna hadanka....
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    LEON_CHAMEAU: to je mozny, ja tu napovedu 73 videla az spolu s dodatkem big bang theory..coz me automaticky odradilo od jakyhokoli zkoumani. tim nerikam, ze bych to jinak vyresila, jen ze tou donapovedou byla napoveda zabita
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    NELDE: Nie.
    JAZDA: Nesledujem ani ja. Nicmenej, hint 73 mi stacil, aby som podobnu ulohu vyriesila.
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    LEON_CHAMEAU: popravde napoveda big bang theory to pro me zabila...nesleduju, tak sem vypustila jakoukoli snahu a tusim, ze bych s timhle postupem nemusela byt jedina
    NELDE
    NELDE --- ---
    LEON_CHAMEAU: Je sice hezké, že napíšeš postup, nicméně bys měl publikovat výsledek. Nebo se za něj stydíš?
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Toz nic. Navod na riesenie: z textu bolo treba vybrat urcite pismena, hint 73 naznacoval, ze pojde o prvocisla (73 je fakt huste prvocislo). Riesenie si najdite v pripade zaujmu sami.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    NELDE: To je pravda. Ani to neodkazuje. 73 by malo stacit samo o sebe. Big Bang by mohla naviest. Wikipedia pomoze. Ale som presvedcena o tom, ze kazdy uz pocul o tom, kam odkazuje 73 (aspon kazdy z nyxu) a co treba aplikovat na text.
    NELDE
    NELDE --- ---
    LEON_CHAMEAU: Dotaz: pokud podle nápovědy 1 stačí papír a tužka, tak by nápověda 2 neměla odkazovat na nutnost shlédnout či si přečíst titulky k nějakému seriálu.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LEON_CHAMEAU: Hint k hintu c. 2: The Big Bang Theory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam