• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    HÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO

"Naše hlava je kulatá, aby myšlení mohlo měnit směr." Francis Picabia

Pravidla hry:
    1) zadavatel hádanky sestrojí několik indicií, které mají jakoukoliv podobu (fotky, screen filmu, klip, song, literatura, matematika, jednoduše cokoliv)
    2) v hádání je povoleno vše (kromě toho, co zakazují nebo upravují ostatní body pravidel, např. bod č. 8), nejmocnějším nástrojem je Google a vlastní makovice
    3) na uhádnutí je poskytnuta lhůta 5-7 dní
    4) hádající píší svoje tipy zadavateli do pošty
    5) pokud se zdá zadavateli zvolení indicií nepřesné, je možné je upravit nebo přidat nápovědu
    6) stejně tak tomu je i v případě, pokud se jeví hádanka uživatelům příliš těžká
    7) ten, kdo jako první správně uhádl, je dalším zadavatelem hádanky (není podmínkou, úkol může komukoliv přenechat)
    8) hádající si nesmí veřejně ani privátně napovídat
    9) pokud člověk, který uhodl, nezadá novou hádanku do 24 hodin, může poté vytvořit a zadat novou hádanku první, kdo chce

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOBOTECH: Ono do češtiny to možná dávalo větší smysl. "Já jsem malý a stabilní. Jsem krásná a zničí mě. Nevím čas. Já vím, že bohové. Vím, že doba cyklu."
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NELDE: Cca tohle na me vylezlo, klobouk dolu ze si to z toho poznal :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Trochu nesmyslné to je, ale to je vždy pro strojovém překladu: Our small and stable. I am beautiful and destroys me. I do not know the time. I know that the gods. I know that the cycle time.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Hádáme věc
    1) Atol
    2) Jižní Amerika
    3) Struna
    4) Pistolník
    5) Dupont
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LLGHOSTLL: A co prelozil prekladac? :) Ja ot zadaval do googl translatoru a z toho mi vylezl nejakej nesmysl :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BODNelde a zadává. Správná odpověď byla Země. Stačilo hodit do překladače a pak se trochu zamyslet nad textem.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nikdo? Máte aspoň překlad?
    Hint:
    الوقت ينفذ. يوما بعد يوم لأمر محزن. إذا لم تكن هنا أود أن يشعر على نحو أفضل.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    أنا صغير ومستقر. إنني جميل ويدمر لي. أنا لا أعرف ذلك الوقت. وأنا أعلم أن الآلهة. وأنا أعلم أن دورة الزمن.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Bod má LLGHOSTLL , odpovědí je Moriarty
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Hádáme jedno slovo, jedná se o osobu

ALESH
    ALESH --- ---
    Jde o strunu. bod ma LOBOTECH
    ALESH
    ALESH --- ---
    omlouvam se za prodlevu, dam neco rychleho

ocel
    nylon
    nikl
    NELDE
    NELDE --- ---
    ALESH má a dává. Elektrárna (uznal bych i elektřinu). První obrázek řeka - zdroj pro vodní elektrárny, druhý obrázek starý les - budoucí uhlí - zdroj pro tepelné elektrárny, třetí uran zdroj pro jaderné elektrárny.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak další nápověda - na tom prvním obrázku je důležitá řeka. Na druhém starý les. No a třetí už víte, ne?
    NELDE
    NELDE --- ---
    A ke druhému mám trochu lepší obrázek
    NELDE
    NELDE --- ---
    UWE_WEBER: Ale jo. Na tom posledním obrázku je uranová ruda. Na prvním obrázku můžete ignorovat horní polovinu.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    NELDE: nechceš hodit další nápovědu?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak nápověda. Hádáme jedno běžné slovo, žádnou píseň (to bych napsal).
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    NELDE: a to má být opět píseň bo co?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Zkusím obrazovou (-;
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nelde ma bod
    Kdyz jsem ja sel tou Putimskou branou, divaly se dve panenky za mnou a volaly studente, ty maly premiante...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam