• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    FURRYK: no a kdyz to zacnes prekladat do anglictiny, tak ti moznosti zacinaji nehorazne rust, protoze prelozit spravne "ukajuje se" neni tak jendoduchy jak se zda :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    LOBOTECH: LOL .... chudý konany mám taky :-)))))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jeste by jsi nam mohl napovedet, jestli nahrazovat jinym ceskym vyrazem, nebo anglickym, pac ja tady mam u z 12 verzi 3 v cestine a 9 v cizich jazycich :P A uz sem z toho vymyslel vsemozny konany a podobny nesmysle :P
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZABITULKA: Už je zadaná (-;

Nápověda: Jako dříve - v prvním kroku nahraďte text jiným (ve stylu křížovky) a ve druhém přesmykněte na jméno osoby. A ještě napovím, že ta osoba je velice známá a ta přesmyčky se k ní fakt hodí.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Super,já žila v domnění,že jen jednou,ale to ji v jiném klubu:) proto jsem váhala vždy,dokud jsem si nebyla jistá.díky!tak sem s novou hádankou!
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZABITULKA: Klidně opakovaně a klidně více odpovědí do jednoho emailu. Ono to i pomáhá k nápovědám.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ZABITULKA: klidně milionkrát:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    NELDE: ja prave cekala, ze to bude jeste neco spojeneho s tou thanatofobii, a hledala jsem spojitost mezi dvojcaty a spankem. spatna uvaha. no a priste uz kaslu na to, ze mi treti napoveda nedava smysl a taky to zkusim:-)

mam dotaz, chci se ujistit, muze se zde hadat vickrat? (jeden uzivatel)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZABITULKA: Já hledal dvojče ve významu genetika, relativita a pak jsem se řídil, že když mi nesedne jedno ze třech, tak to vůbec nevadí.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Tak mě thanatofobie napadla!ale totálně jsem nevěděla,co to má společného s třetím hintem,takže jsem to zavrhla a ani netipla:(moje škoda.a pavouk a výtah-fobid,to jsem měla hned.jen fakt mi nedával smysl spánek a dvojče.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Dvoukrokové přesmyčky byly docela populární, tak jednu aktuální. O kom že mluvím, když žebrák se ukajuje?
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: tak to jsme uvazovali podobne :-) Jak rika
    LOBOTECH: byla to dost specificka hadanka.
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    LOBOTECH: u mě teda pavouk a výtah evokoval "lano"(výtahu, pavučina) takže něco s míchou
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak tohle bych nedal :) O tehle fobii slysim prvne :)

navic z asociaci bych dal jen tu prvni

pavouk a vytah by mi nikdy neasocioval fobii, to snad uz jen pavouk sam o sobe :)
    spanek a dvojce by mi Thanatos taky nijak neasociovalo, ale to je tim, ze to vubec neznam :) Dobra hadanka, akorad prilis specificka :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nelde uhádl. Je to Tanatofobie - strach ze smrti.

vyvětlení pojmů: kromě předkladu z japonštiny bylo potřeba příjít na
    narození - život -smrt
    pavouk - výtah - fobie
    spánek (hypnos) - dvojče - Thanatos
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tak posední hint teda: Hypnos - dvojče - ?
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    LLGHOSTLL: Tak takhle daleko jsem se dostal uz pred par dny takze napoveda fajn, ale nejak porad nevim :-)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    narození - život - ?
    pavouk - výtah - ?
    spánek - dvojče - ?

Vyjde vám choroba. Tak už to někdo dejte.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja tuhle proste nedavam :) Jako obvykle kdyz nekdo napise , ze to bude rychle nebo lehke :))) Jsem pak zvedav na reseni :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    U nemuru a tsuin si vzpomeňte na řecké božstvo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam