Tak ja jenom zkusim napsat svuj pohled, jo? kdyztak me smazte, pokud je to moc proti pravidlum, spis chci nechat nahlednout do uvazovani, kdyz uz jsme zaseknuty...
Letopocty jsou naprd. Ty proste musim googlit, pokud to nejsou nejaka obecne znama fakta, jako 1492, 1348 nebo 1620 treba... takze pro me - bezny clovek nevi, co se stalo roku 1954 v UK a 1870 v Nemecku, proste to v hlave nenosim, takze uz z teto podstaty mi to stylem uplne nesedi, radsi zapojim kombinatoriku a vtip nez googlit letopocty. Kdyz se podivam na Wiki, co se stalo poprve v UK roku 1954, tak tam nenachazim zadnou souvislost s platinou, zlatem nebo stribrem, coz predpokladam, ze je napoveda posledni. Mezi temito drahymi kovy a Kavkazem me zase nenapada zadna souvislost, ktera by mela co delat s predmetem, se kterym se denne setkavam, proste nevim, vezmu to od toho kamene, s cim kamennym nebo souvisejicim s kamenem se muzu dnes potkat? Deska, schody, budova.. ohen, hm, tak topeni treba, co s tim ma co delat zlato a platina? Muze to byt nejaky sperk, ktery muze byt kamenny, je na pamatku, zpracovan ohnem, muze byt z drahych kovu... ale do toho nemuzu najit zadnou souvislost s temi letopocty, takze proste me osobne to nevede nikam, at to vezmu z jake strany chci, proste to nic neasociuje, u jinych hadanek tohoto typu mi aspon bezi hlavou nejaka podobna slova, je tam nejake tuseni, aspon oblasti nebo je mi to povedome, tady proste nula nula nic...
Kdyz googlim uvedene letopocty v kombinaci se zemi, tak se dostanu k nejakym fotbalovym zapasum a podobne, proste pro me tam neni zadne voditko...