• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ouki douki
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HRAFNAIN: Nene, já budu celý víkend offline obstarávat latifundie, což se se zadáváním neslučuje.
    Já si počkám na pondělí ráno, až vystřízlivíte a přestane to tady být taková jízda.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    čím víc prejtu, tím víc prejtu
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    No tak já teda budu scrollovat jak píča, co už.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HUGH_BOYLAN: Okey
    tedy spíše ne
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a vůbec - tady je poslední indicie,
    s zároveň řešení
    a pisnčka na závěr

Yello - The Race
    https://m.youtube.com/watch?v=Y4QbJRAWvRU

hezký pátek všem,
    a zadejte tedy někdo ; )
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HRAFNAIN: Spíš ty indicie zadej v jednom příspěvku, líp se pak přemýšlí. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: a ty taky zadej rovnou
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    doprkynka tak klidně mohl bejt paralelní slalom
    hádejte
    a nehádejte se

bylo by to proti pravidlům? lol
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Si tady dáváte přednost v zadávání jak dva gentlemani ve dveřích a za vámi se kupí fronta. :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jsem blbej, nedávám pozor a naposled jsem četl
    HUGH_BOYLAN, mažu se.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    A co je tady za nepořádek, VANEK uhodl co, že zadává? HRAFNAIN zas popíjí, že nevyhodnotil? Nebo co mi uniká?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Změníte už někdo to záhlaví teda? :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Úmyslovice muži Memoriál V I Lenina Široký Důl 29 10 2016
    https://m.youtube.com/watch?v=hvKD_aKcKRc
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    The real wacky races! Enjoy some of our favourite moments from mascot races and more on UK courses
    https://m.youtube.com/watch?v=z58sizISLvI
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    omlouvám se, smažu se na kompu
    a pokračujem videem
    Jockey falls off horse at 40mph #horse #horseracing #racingtv #sport #britishhorseracing
    https://m.youtube.com/shorts/WKBtHS86lpY
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ATUARFIK: Pobavilo. Prostě AI.

Hele, je třeba to brát jako nástroj. Když budeš tahat kolečka vzhůru nohama, tak se ti náklad vysype a bude to dřít o plech, protože kolečko bude nahoře. Když budeš zabíjet hřebík tou ostrou stranou kladiva, tak se pravděpodobně klepneš do prstů. A ano, LLM si prostě vymýšlí nesmysly.

Myslím, že reálně je to tak, že 20% populace s nějakými mentálními, kognitivními a morálními kvalitami to neohrozí, těch zbylých 80% mi líto není, ať je idiokracie pohltí a sežere.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V mezičase sem vložím, že jsem u poslední hádanky zkusila použít AI a bylo to totální fiasko.

Dotaz: K jakému umělci se vážou díla "1902 - Klid před bouří" a "1910 - Když začaly hory mluvit"?
    Na to sebevědomě odpověděl, že to jsou obrazy od Františka Kupky. Tak jsem mu řekla, že to je pěkná blbost a ať dodá seznam dalších kandidátů. Dodal. Z těch jsem si vybrala dva -

Josef Váchal - vzhledem k nápovědám "vítr, mlha" jsem si řekla, jasně, Šumava, a dokonce se mi potvrdilo, že v Horní Plané, kde je Váchalovo muzeum, jsou naleziště granodioritu. AI se mi navíc snažil namluvit, že Váchal je pevně spjat s Francií, zejména s městem Mauvezin z první nápovědy, což je samozřejmě blbost a AI to nakonec sám rád musel uznat.

Jan Zrzavý - tam mě na zcestí svedla ta Francie z první nápovědy, protože jezdil do Bretaně, a slovo "žlutá" (provařený Zrzavého obraz "Žlutá bárka"). Ale v tom už je AI nevinně, to jsem zabloudila sama.

A teď nevím, jestli je to dobře (protože se opět potvrdilo, že AI má velké rezervy a sebevědomou prezentaci), nebo jestli jsme naopak odsouzeni k zániku (protože většina lidí bere za bernou minci i očividné nesmysly, když to vyprodukuje AI).

:)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    n8kdy
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Přiznej se, že tys pil?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam