• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    SCALE: no ja uvidim az prijdu z prace, cim vsim zase stacila prolezt :)
    SCALE
    SCALE --- ---
    KVJETAAK: tak tak :) lesklá mi teda vydrží, ale voňavá bohužel :D
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: cetl jsem to v moudrych knihach, priruckach a videl jsem videa nadsenejch fretek ve vane :D
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: prosímtě a kdes četl, že milujou vodu? :) U nás je koupel považována za nejvyšší možný trest. Někdy je holt potřeba a vemu je všechny. Po vypuštění z koupelny se snaží usušit o cokoli, když je po ruce kočka, klidně i o kočku. :)
    Koupání snáší dobře snad jen Markus, protože toho bývalá majitelka kvůli smradu koupala každý den, takže si chtě nechtě zvykl.....
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    SCALE: jo, hned se zabalit do spinavyho hadru na podlahu a vyvalet v kyblu na vytirani, pritom je ted tak krasne leskla a vonava - proste tohle neocenej :)
    SCALE
    SCALE --- ---
    KVJETAAK: moje fretka taky koupání nesnáší, jsem vždycky od ní poškrábaná až za ušima ;) potom rychle vysušit a hurá do postele, nebo při nejlepšim na nějaký, pokud možno nejšpinavější místo :D
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    Muzete mi nekdo rict jak se vase fretule chova pri koupani? Ja vsude ctu, jak fretky milujou vodu a ze polovicni tchori jako mam doma jsou z vody uplne auf a dneska byla Eddie uplne podelana, kdyz jsem ji poprve koupal a samponoval - nabourala se do odpadaku a byla cela ulepena od neceho sladkyho. Celou dobu se klepala jak ratlik a ve finale kdyz jsem ji vysusil, tak se promenila v nasranou vlkou vrtuli, tocila se jak ventilator, snazila se dokonce vyskocit na pracku, abychom si mohli promluvit z oci do oci a kdyz se ji to nedarilo, tak vybehla na chodbu, vykopla dvere k memu spolubydlicimu a tomu se pod perinou za trest zakousla do nohy :) Proste klasicky rano u nas doma :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    DAEMONA: tak jeste ze se tohle ta moje potvora nerozhodla vyzkouset, ale vidim ze by to u nas dopadlo presne stejne, kocka by si vt om ustlala :)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    SCALE: princezna Ogechi děkuje ;-))
    SCALE
    SCALE --- ---
    DAEMONA: krásná jak je hodně tmavá! :))
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    paní knihovnice ;-)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    blízká setkání.
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    ANIII: to nas ovsem naprosto vylucuje, protoze presvedcit Eddie aby byla hodna, nekousava a mazliva mi prijde jako cekani na Godota :))
    ANIII
    ANIII --- ---
    Příští čtvrtek odpoledne, 14.června 2012 se koná tradiční Indiánské léto v Motole s fretkami. Uvítáme každou pomocnou sílu i tlapku, fretky ale jen nekousavé,mazlivé a raději neříjné :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZASTERKA: naše eddie se z tý klece za 10 minut dostane ven :)
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    MINERWA: nám taky leze za skříně a tak... už tam odtáhnul asi 2 pantofle, který tam zůstanou asi dlouho... je to u rodičů, kam občas jezdíme, tak ho vždycky pouštím jen tak na hodku... i když v momentálním bytě to taky nemám moc uzpůsobený, tak ho pouštím jen večer, ale plánuju stěhování a chci docílit bytu, kde bude moct bejt puštěnej pořád, když tam budu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam