• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    GRACIIJKA:
    ROMANICAK:
    Tak v noci kaslal az se poblil, dneska jdeme k doktorovi..asi je nachlazenej. Par dni uz taky spatne zere..
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    ROMANICAK: že by se mu něco zdálo? :)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ahoj, Bruce MATEESEK: zacal pred par dny ve spanku piskat, mate s tim nekdo nejaky zkusenosti?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    GRACIIJKA: Děkuju. Toho jsem si vybrala, dneska mu budu volat.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: já za sebe doporučuju Kubáta. Veterina Well-vet. :) Několikrát už mi fretky operoval, dělal krevní testy a vždy naprostá spokojenost :) ale doporučuju si tam předem zavolat a pozeptat se, kdy tam je. Bývá tam většinou pondělí a úterý odpoledne, středa dopol....
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ZASTERKA: Pardon, četla jsem to na mobilu (čárka sem, čárka tam), ale dobrá, nebude to na tebe. :)
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: jen pro upřesnění - ostatní doporučují v diskuzi, ať to není kdyžtak na mě :). kámoška má dobrou zkušenost s kubátem, já na spořilov jezdila taky, ale k někomu jinýmu a je fakt, že jsme zatím naštěstí nemuseli řešit nic vážnýho
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ZASTERKA: Jsem tam, ale nestíhám se tam brodit příspěvky. Tak to jsem teda nešťastná. Ať ho zaučovala, nebo ne, když jsem mluvila s recepční a zeptala se na něj a fretky, znejistěl jí hlas, takže radši vyzkouším někoho z tebou doporučených. Děkuju mockrát.
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tohle téma se nedávno řešilo dlouze na FB, diskuze Fretka, pokud tam nejsi, odjela do ciziny, doporučují: Bílá hora - animal clinic /Plošková), IVET (MVDr. Viziová) a na spořilově Kubát (welvet nebo tak nějak)... jinak prej má za sebe Vítězníková náhradu, kluka, kterýho zaučovala
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Doktorka Vítězníková odešla z Vetcentra; netušíte někdo, kde teď pracuje? Popř. uvítám tip na skvělého pražského fretčího veterináře.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Ahoj všichni, mám děsnou prosbu, dneska náš Moulíček dostal antibiotika na tejden, který musí brát po 12-ti hodinách a samozřejmě, že to přišlo v dobu, kdy na měsíc (od týhle soboty) odjíždím pryč a jelikož můj kamarád, kterej se o ně bude starat až tu nebudu nezvládne bejt na bytě každých 12 hodin tak jsme to vymysleli tak, že on bude dávat prášek každý ráno v 7 a potřebovali bychom někoho, kdo by se některý dny, kdy on nemůže stavil kolem sedmý večer na Žižkově v Milíčovy ulici č. 9 (zastávka tram Lipanská) a Moulíčkovi antibiotika dal, nejraději bychom nějakýho fretkaře, páč většina našich kamarádů se našich smraďochů bojí, protože je znají ještě z fretčích pubertálních kousavých let, na oplátku nabízím hlídání vašich freťulí a vlastně asi i cokoliv, co byste si za to řekli, nemusí jít vyloženě o jednoho člověka, předávání klíčů už vidim jako kinimální problém, jenom fakt potřebuju, aby Mouliček dostával pravidělně ty léky, za jakoukoliv pomoc předem děkuju=)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    haha fretky jsou desny trollove
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    Ahoj, nevím jestli nejsem trochu OT, kdyžtak pardón a zmažte mě. Nabízím opravdu XL klec pro hlodavce.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Velká klec na hlodavce 78x78x50 cm Ferplast / Vsetín / 1500 CZK ]
    TYPEK
    TYPEK --- ---
    Snad to platí i obráceně. Tzn. že až bude ten můj starej,že by konečně začal chodit na písek.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    VERCA_ZABA: řekla bych že klidně jo...takže mu to budeš muset dědouškovi prominout :) nedělá to schválně
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    GRACIIJKA: taky sem si říkala, jestli to není demence, jako u lidi. přece jen mu táhne na 7. rok.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    VERCA_ZABA: není to nějaká stařecká demence? už jsem o tom četla.... záchod má obdélníkový kočičí? Do rohových se jim moc chodit nechce.....
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    achjo, já na toho Ignora už nemám. on ten záchod uplně ignoruje. furt jsou hovna a chcanky všude v kleci. Ať je záchod čistej nebo ne, at je klec vyuplírovaná nebo ne. I když mu vyměním záchod, je mu je to jedno. už sem ho načapala i jak si sere do vlastního pelechu. když ho tu nechám přes noc, v kleci je tak 6 hoven všude, pelech plave v moči.
    dá se s tím něco dělat? já už na to nervy nemám, furt to uklízet. když přijde návštěva, tak se děsit, že se na nej bude koukat, jak si sere do domečku.
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Není to úplně klasický albín, má černé oči, jen ve tmě mu svítí červeně. Je to mladé třeštiprdlo, rád si hraje se všim. Nesnáší uklízení, protože ví, že přijde o všechno, co si kde schoval. Kousavej není, jen pozor na nos, do toho kouše rád. Při pití se rád potápí. Co se týče čistotnosti, tak teď už je to celkem v pohodě. 100 % tní to není, ale vzhledem k tomu, že máme po bytě více záchodů, tak v poho. Co se týče věcí, které má, tak bych byla ráda, aby se mi aspoň část peněz za výbavu vrátila, takže kdo bude mít zájem, tak se domluvíme co bude nebo nebude pro něj chtít. Kdyby cokoliv pište a ptejte se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam