SYKES: No, já až zas takove plácaní nevidím. Nic totiž nevidím, plácaní je pohyb, na škole žádný pohyb není.
Fyzika a chemie a tamto všechno je dostačujici. Matika taky, s 2 letou matikou není problem se dostat na ČVUT. Tady ta základní uroveň obecné školy mě ani nikajk nevadí.
Vadi mi spíš neodbornost výtvarky. I když to se taky nedá, prostě to tak je že učitel nemůže ti dát způsob života, to je v tobě. Z nuly se nedá udělat mistr, musí to být v tobě. A tak se ani nesnaží. To chápu.... ale aspoň kdyby u toho byla sranda a možnosti - to by mi stačilo.
Víc plenéru, víc zájezdů. Aby plenéry byli víc hromadné....aby žáci byli bohatší a kupovali si sami co chtěli...... no.....
Co ja vím co s tím. Nalákat lidi, aby si učitele mohli vybrat, a pak jím bude přijemno s výběrovými lidmi pracovat, a proto budou pracovat dobře. Ale lidi když se kouknou k nám na školu, tak se nenalakají.... co kdyby se ze školy udělal zábavný park třeba? Hmmm.
Bylo by opravdu nejchytřejší kdyby celou školu zavřeli, a Holarka a Helichovka by měla menší rozptyl dobrých žáku... a tak by se dobrý žáci shlukovali do dobrých spolků. No, ale zas ty professoři taky nejsou špatný a co s nimi viď?
Bylo by fajn propojit 3 školy dohromady, ale uplně napevno... .ale to by pak všci odešli na Helichovku. Jee, oni jsou ještě i Kobylisy, no...
Nevim. Všechno přestavět, a lenivé žáky bičovat každý den? Hm.