ADIS: K čemu by to bylo - k posilení ducha školy, a jako každe zlepšení prostředí i ke zlepšení nálady atelieru třídy.
Ty lesky na podlaze dělají, ale to opravdu není důvod proč návrhem pohrdat. Opravdu mám spoustu času trávit s tím jak to bude vypadat v době největšího bordelu, abych vám ukazal Skutečnou pravdu? Nechtěl jsem aby se ty parkety takto leskly, ale aby byli nové a čiste, a ne ošoupane jako dnes. Nechtěl jsem taky aby žaci na ně nerozlévali barvy, naopak, aby pracovali. Nová špinava podlaha vypada mnohém lépe než stará špinavá podlaha.
Police z polystyrenu není blbost, protože polystyren je 2 druhu, pěnový a tvrdy, prodáva se v deskach o maximalní tloušťce 20cm a všechny reklamní tabule jsou vyrobeny z něj. Je to plast.
Nepochopil jsem jak květináče se protínají se stromem. Květinače jsou na okně a strom je za oknem. Květinače během zimy by se vnesli dovnitř, a na uřadě Prahy 3 jsem už byl, a doporučili mi firmu, takže strom bude nakonec jedinou věci kterou uskutečním.
A podobně? hm.... divný.... co lidi podtřebujou? Nabízim jím panely, platna, šupliky, pohovky, nové židle, lepší osvětlení, víc místa, vzdušnější prostor, zeleň ve třidě, 3D hudbu ( ty bobule na strobě jsou repráky ) a barevnou vyváženost spolů s lepšími proporcemi ! CO LIDI POTŘEBUJÍ??? Toto ne? Co potom?