• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEVIEScrubs
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BOHDAL: díky :)
    BASIK
    BASIK --- ---
    no ja sem zacal koukat na zacatku prazdnin ... a mam z toho asi nejoblibenejsi serial :) vylozene me potesila pritomnost sarah chalke ... a dr. cox je proste my mentor :D
    BOHDAL
    BOHDAL --- ---
    BROTHER: vítej!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    prosil bych o uvitani, ceka me dnes start prvni sezony... :)
    OMN
    OMN --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak jsem zhruba pred 3ma tejdnama kouknul na prvni dil. Ted jsem v 3. dile 7my serie a pomalu me zacina deptat vidina bliziciho se konce. I kdyz 6. serie byla takova divna...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    OMN: no me spis prijde az ta 7. slabsi, jinak je to fajn, doufam ze hlavne vymyslej co s Kelsem aby tam zustal, bez nej by to nebylo ono
    OMN
    OMN --- ---
    od 5ty je to furt slaby...
    GREENTHUMB
    GREENTHUMB --- ---
    tedka sjizdim 5. serii a trosku mi prijde ze uz to slabne... jak je na tom ta 6 a 7 serie? je to porad vtipne? ;o)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    UNDRA: je hned v posledni novince, nejspis nekdy na Podzim :)
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    Kdy začne nová série, nevíte? (Na tom českém fan situ jsem to nevyčetl.)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    No protoze je to jako Pohadka nee :) nevim, mam dojem ze to ma bejt neco jako jubilejni 100.dil tak to asi meli napsany uz predem
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    Scrubs 7x11, poslední díl, ta jakoby pohádka.. Jak je možné, že v tomhle díle je Kelso zas šéf nemocnice?? Vrtá mi to hlavou..
    OMN
    OMN --- ---
    KABIS
    KABIS --- ---
    Diky moc :)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    KABIS: a tady je dyztak torrent na OST k seasons 1-6 LINK
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    KABIS: Mrkni sem - dole mas seznam pisnicek co je v tom dile, tak jedna z nich by to mela bejt http://www.tv.com/scrubs/my-own-personal-jesus/episode/91347/summary.html?tag=ep_list;ep_title;10
    KABIS
    KABIS --- ---
    Nevite nekdo jaka pisnicka je pouzita v 1x11 My own personal Jesus, jak tam Turk bezi za Meredith (ona tehotna slecna) ke stromecku? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam