• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _B2SPIRIT_BUDDHISMUS
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Appearance is mind and emptiness is mind.
    Realisation is mind and confusion is mind.
    Arising is mind and cessation is mind.
    May all doubts about mind be resolved.

3rd Gyalwa Karmapa Rangjung Dorje
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Pan Jezis je Pán Slávy, videl jsem odraz Jeho ohromujiciho majestatu. Ze s nim mam problem je muj problem.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NOIZER: jo motorovy pily, az jsem z toho celej sentimentalni :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    NOIZER: stal ses obeti Kosmicke iluze! :)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    kocourmikes: ja se omlouvam, asi to nevyzni moc zenove, ale tyve nechces jit do prdele? sem vzdycky vlezu a tady takovy blitky.. tady ses hroznej zenovej mistr na diamantovym levelu a ve steam auditku shanis hry, kde muzes lidi rezat motorovou pilou.. tak ja ti nevim:)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Abych v tom přítele Mikeše nenechal samotného. Včera jsem při soumraku nechal volně rozběhnout myšlenky a na bílém pozadí všehomíra se mi zjevil bod, kterým lze " projít" do věčnosti.
    A si ve smyslu: "Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne".
    Neberte mě prosím nikdo za slovo. Nechci sem nijak zatahovat neřkuli zosobňovat postavu J.K., " Otce" etc. páč má vize byl spíše vícerozměrný pocit prostoru vztaženého k jedinému bodu. Čistě imanenetní zážitek, čili nic k diskuzi.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KOCOURMIKES: dobra a jake mas pro nas zpravy ze zahrobi? :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    OGMIOS: po smrti.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KOCOURMIKES: kterym smerem?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Nejvyssi Absolutno
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---

„Nemusíte se bát smrti, když víte, jak v okamžiku smrti meditovat.“

- Šamar rinpočhe -
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Primarni Jasne Svetlo a skrze neho spojeni s Absolutnim Zarivym Telem, s Dharmakajou, Absolutni Podstatou, Absolutnim Bohem, s Telem Pravdy.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    The Dharmakāya is the Absolute Truth.

The Dharmakāya is the Absolute Truth
    http://sastravid.net/branch/4178/The-Dharmak%C4%81ya-is-the-Absolute-Truth
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Absolutni jadrova Dharmakaya
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Jisas Yu Holem Hand Blong Mi. Hans Zimmer. The Tree of Life
    https://www.youtube.com/watch?v=dHqkgqR7RvU
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Consciousness is like space, unchanging and timeless, while its objects are conditioned. Both the outer world and beings’ inner states appear, change, and disappear. Only the experiencer is timeless, limitless, and everywhere.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Kaliph – Kamakala Amrita

1. Z nezrozeného rodí se blaženost zrozeného. Z temných hlubin prýští světlo nebývalé čistoty. V jednotě jsou všechny věci.
    2. Je svatost.
    3. V konání spočívá svatost, v nekonání spočívá svatost. Ve spánku spočívá svatost, v bdělém vědomí spočívá svatost, v nevědomosti spočívá svatost. “Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je Království..” V poznání Osvíceného, v poznání chudého, se nachází svatost. Ve zvířeti, v rostlině, v životu a ve smrti, v každém projevu vědomí je svatost, lhostejno jakém.
    4. Je vývoj.
    5. Ve svatosti je kráčení, v kterémkoli vztahu je kráčení, lhostejno jakém.
    6. Vývoj je Láska k Nekonečnu, nekonečno je věčnou hybnou silou tvé Lásky. Říkejte tomu třeba Svoboda, to je jedno, je to svatost, nejvyšší svatost a věčnou záři dává vývoj vší svatosti a v ní svaté je vše svaté.
    7. Polibky Bohyně zaplavují tělo sprškou polibků, miliónkráte za sekundu, v tichém orgasmu přivedou Mě k smrti. Hle! I k novému znovuzrození.
    8. Buďme jedním, ať je naše vůle. Vůle je vývoj!
    9. Je-li světlo ve výhni, žhne rudě se zlatou koronou. Je-li světlo příliš jasné, je temné jako noc, Světlo všech světel. Pán řádu, neboť v něm již není žádné povahy, v něm se veškeré povahy rodí z čisté touhy po uspokojení naší Paní hvězd.
    10. Vše je prázdné.
    11. Život je prázdný, smrt je prázdná. Vědomí je prázdné i hmota je prázdná.
    12. Osvícení Budhy je prázdné, ticho je prázdné, veškeré konání je prázdné, bytí je prázdné, individualita je prázdná, lhostejno která.
    13. Jen prázdno samo, Nejvyšší prázdno, je svrchovaně plné, živé a bohaté a přetékající Milostí do všech světů.
    14. Prázdno je svatost. “Tvé srdce je otevřené, má Paní, a veškerá Tvá dítka laskají bradavky Tvých prsou a hltavě sají v rozkoši zřídla Tvých tajných světů v slaďoučkém mléku, jež se Tvým odhaleným ženstvím žene do všech póry jejich smyslů. Sláva ti, ó nejvyšší svatosti, jež si požehnala tělu člověka a učinila jej chrámem vlastní Všemožnosti. Jak voňavé a vzrušující je poznání Tvého všudypřítomného těla!
    15. Vše je přítomné. Prázdné i plné, živé i mrtvé, a všichni jsou, v tom, co jsou, jedním.
    16. Okovy pekel neexistují. My sami jsme v Nejvyšší svatosti peklo.
    17. Vše, co je, pochází od nás.
    18. Záře žije! Budiž Tvůj život a věčná milost, světelný kabátku Nebes, neb v tobě Království dlí.
    19. Aiwa Iao!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam