• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _B2SPIRIT_BUDDHISMUS
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    pohoda. nic se nedeje

aneb jak rika pritel Ole, vyhybat se v zivote vleklym tragediim, obcas si zahrat v nejake te komedii.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Holky se vratily z Nepalu
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Pravidelné středeční meditace - setkání praxe
    Veřejná · Pořádá Tergar Czech Republic

https://www.facebook.com/events/152690255416782/
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Kdyz jsem pred lety vnimal jednotu s ostatnimi bytostmi tak laska byla prirozeny pohled na vec. Laska a soucit ke vsem bytostem. Protoze jsou tvou soucasti. Miluj sebe. Pred svetlem lasky neobstoji zadny stin. Ani nejzabednenejsi demon neobstoji pred svetlem lasky protoze ma stejnou podstatu. Miluj, miluj sebe, kazdou svou soucast.

- Our friend
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KOCOURMIKES: odmysli si linearni vnimani casu. Ktera tva existence je ultimatni? Rozprostri sve vedomi do vsech svych manifestaci. Posun sve hranice. Najdes lasku.
    LECITEL
    LECITEL --- ---
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    KOCOURMIKES: no, ale je ti to podobné, kocoure jeden :]
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KILLIAN: zajimave. ja to ale nebyl. nicmene hlas mel uplnou pravdu, chtel tim ale jenom rict: nebud parchant, nebud takovej hajzlik, chovej se slusne jako buddhista.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    You say such clever things to people, but you do not apply them to yourself. The faults within you are the ones to be exposed.
    ~ Padampa Sangye

:)
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    včera ke mě ve snu někdo výhružně promluvil: "buď buddhista"
    nemám rád, když mi někdo vyhrožuje

A není to překážka v cestě definovat sám sebe jako ... ?
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    jen prázdné nádoby s potenciálem k naplnění
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    OGMIOS: neexistuje zadne trvale ja, ktere by si mohlo nepredstavovat, jak pises.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KOCOURMIKES: ja si ho nepredstavuju. Ale ziju a vnimam a manifestuji rozlicne formy. Je to sen a nebo skutecnost? Nad tim se debatuje dlouhe roky, nicmene porad tu jsme, formy stvoreni a prozivani prvotniho/zdrojoveho vedomi. Pane budhisto z horicich jezer, dobra manifestace :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    OGMIOS: "dojit osviceni" je bludna iluze. a neexistuje zadne osviceni jak si ho predstavujes, je jenom tady a ted, a nikdy jinak, absolutni osviceni. ty nejsi zadny buddhista, ale new age typek.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KOCOURMIKES: zajimavy to rozpor sveta. budhista nepotrebuje nic z vyjmenovaneho. Presto zije a tudiz je soucasti sveta. Hmm dokud nedojdes osviceni tak je to jen zbozne prani a az dojdes tak se s klidnou mysli muzes ucastnit zivota jako oslavy teto prilezitosti manifestace naseho rozprostirajiciho se vedomi.
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    LOL = Laugh on Lotus
    KILLIAN
    KILLIAN --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Kristýnka (5 let)

"Viděla jsem v televizi reklamu, kde byly děti, co jsou nemocné a mají hlad. Bylo mi jich moc líto, a tak jsem poprosila maminku, aby jim poslala peníze, co jsem dostala od babičky na Vánoce. Aby si mohly koupit jídlo a uzdravily se. V noci se mi potom zdálo, že už jsou zdravé a já jsem u nich byla na návštěvě s kamarády ze školky a hráli jsme si spolu.„

Český výbor pro UNICEF - unicef.cz
    https://www.unicef.cz/
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    After 2 months of looking into my mind during solitude retreat in Palpung Sherabling Monastery this is what’s coming to my mind

I love my life and my peerless teachers who are showing me what life is about. I’m thankful for my family that supports me and my wise friends who I can learn from and enjoy this precious time we all keep. It is just on us how we use it. Nobody can do it on our behalf. We are creating our reality and life is in our own hands. Keep strong & Warm heart ***

- Misa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam