MARJANKA007: Nejsi vyjimka, ja to mela podobne - behem tydne prijata. Ale jeste mi volali ze se rozhoduji mezi mnou a jinou holkou, ptali se jestli mam ridicak, ja ze ne, ale ze si ho klidne pres leto udelam (jela jsem v zari s cervencovou uzaverkou) a to je asi nadchlo. A pak taky, ja jela v roce 2002 do Portugalska a v tej dobe jeste nebyli dobrosi z Vychodu tak bezni, byla jsem pro ne jako exot mezi tema samyma Nemcema, Francouzema a Belgicanama:)
BAARKA: Baarko, delala jsem EVS koordinatorku, jak vysilani tak i na jednom projektu prijimani a muzu rict ze posta sice dobra, ale zase takovej trhak to neni. strasne dulezita je fotka. A potom, za zadnou cenu to nesmi vypadat jako masova prihlaska, kterou jsi poslala na dvacet dalsich projektu. Taky vety typu I really like this project, I want to be usefull and help uz lezou vsem krkem. Hlavne slovo help:) Motivacni dopis by nemel byt dlouhy, zvlast jestli je to zajimavej projekt a denne jim jich chodi 10 nikoho to nebavi cist, to mi ver. Kratce, strucne a hlavne originalne. Fotku Tvoji klidne nejakou akcni, nemusi bejt pasovka. A treba taky je fajn, takovy maly kravinky typu oslovit je jazykem ty zeme, nebo tak. Kdyz mi prisel motivacni dopis od Franzouzky nebo Spanela a zacinal Dobry den, tak to potesilo a zaujalo;-)
Good luck!