• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    GORK: Chemie je jasna, ale uz neproudi jak za mlada:D Popravde, kdo si ted jeste prozpevuje a zmastene narazi do veci?,-)) Ale vzhledem k tomu, ze ve srovnani s nekym jinym, mi tenhle clovek neposkytuje ani desetinu (kor kdyz je manzelka v USA a zadna zmena v jeho pristupu se opet nekonala...,-), rozhodla jsem se tenhle vztah na neurcito odlozit k ledu...takze me dneska ceka docela neprijemny rozhovor, proc ma ban na sex..,-)
    GORK
    GORK --- ---
    CATZILLA: jak se můžeš částečně zamilovat? :-) Já tomu říkám chemie :-) Jinak Ti rozumim, ale jednoduchá situace pro Tebe, to moc neni.
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    ELISHKA: ...kdyz si poprve clovek nabije hubu, uz si stanovi hranice, pres ktere neleze, pac to neni jak vylety do Nemecka, tady to vyjde cloveka nekdy pekne draze,-)) Ja se to naucila nakonec brat tak, ze kdyz je se mnou, super a jsem rozneznela blablabla, ale jakmile za nim zapadnou dvere, prestane existovat...ale ten "muj" se ted rozvadi, takze je to ted uz vsechno dost jinak...ted jsme jak hrozne dobri pratele, co se maji jeste vic radi (a samo, jeste radeji spolu spi, prestoze uz to trva dva roky,-) a jsou stale v kontaktu, ale lasku do toho ani jeden netahame, protoze veci jen komplikuje,-) (navic deti a jeho sobectvi pro nej zustavaji i nadale prioritou a s tim by se pripadne moji lasce mozna hure vyrovnavalo,-)...navic pamatuju, kdy jsem do nej na zacatku castecne zamilovana byla a dost to mezi nami vrelo)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ELISHKA: tak to jsem ráda :-) Kdybys chtěla v tématu pokračovat, klidně můžem v poště )
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    TANAIS: jednoznačně pozitivní ;) přečetla jsem si to a říkám si, že to je vlastně přesně ono :) už dřív jsem si všimla, že máš tohle téma v něčem podobně jako já, tak jsem moc ráda, žes napsala ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ELISHKA: doufám, že ten smysl, kerej to dává, je aspoň trochu pozitivní )
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    TANAIS: hm, zajímavý... to mi dává smysl. díky :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ELISHKA: já se zamilovasnosti nikdy nějak nebránila. Akorát nemám moc problém akceptovat určitá fakta, i když jsem zamilovaná. Zvláště pak, pokud je vím dopředu. Takže zamilovat se? Proč ne. Mám zkušenost ve vztahu k ženáči i s hlubším citem :) Ale v zásadě to vlastně nebyl nikdy problém.
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    tak mě napadlo, že jedna důležitá otázka se tady ještě neřešila: máte nějaké osvědčené techniky, jak se v "zakázaném" vztahu nezamilovat? :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MELDATH: "Napr. prostym faktem ublizeni nekomu." podepisuji )
    MELDATH
    MELDATH --- ---
    Ja normalne nemam potrebu se prat s takovymi lidmi jako je Tlustec, ale po precteni poslednich par prispevku se s usmevem na tvari musim zastat Catzilly i Blondynky i dalsich... Proste, Tlusteci, zacni radne pastovat do nize zmineneho klubu o nevere a nech zde rozvijet jine, mnohem zajimavejsi debaty ;)
    Jinak z me vlastni zkusenosti i nahledu na vec je sice otazka moralky vec zajimava, ale v podobne situaci vec pro cloveka naprosto znicujici a tudiz nezadouci. Nikdo zde nema potrebu se jakkoli zaobirat moralkou, ale jinymi vecmi... Napr. prostym faktem ublizeni nekomu.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    BLONDYNKA: vycházel jsem z toho, že to byl takový obecný povzdech.
    nicméně myslím, že jsme se pochopili, čímž bych to považoval za uzavřené :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    CATZILLA: moc hezky receno.-)))
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TLUSTEC: Ne, to byla jen narazka, ze driv bys byl pranyrovan kupr. i za masturbaci...,-). Ja uz proste nevim, jak ti vysvetlit, ze tady se neresi dobro vs. zlo, tohle neni klub, kde je potreba se moralne obhajovat...uz se to tu resilo pri zalozeni klubu xkrat a skoncilo to stejne jako ted - RO. Jiste mas SVOJI pravdu (ale tu mame prece vsichni,-), ale na tu tvou ti tu kazdy, kdo je insider, s prominutim sere...:D Tohle je klub pro ty, co maji vztah se zenatym/vdanou a ne klub pro mravokarce, takze se s tim bohuzel budes muset smirit...:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    blondynka: to je jen formalni detail, stigma doby. na zminenych "kvalitach" to nic nemeni...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MAZDA: Řekla bych, že jsou dvě možnosti:

    1. ID Tlustec je jen trol, který mele provokace. Pak je jedno, co mu odpovíš.

    2. ID Tlustec je idiot a moc si neužije (čemuž se nelze divit). A v tom případě je tato poznámka zcela na místě.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    elishka: nemoralni to je, pokud je to samoucelne, s ucelem vylepsit sve nevernostni dovednosti. a tam je zakopany pes - stavite se tu k nevere jako ke sportu, a resite, jestli je lepsi forhand, nebo backhand. to na analyzu nezadouciho jevu moc nevypada, potom :P
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TLUSTEC: Jen technická - nejsem vdaná.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    catzilla: toto je klub o chlupatych dlanich?
    blondynka: toto je klub o "sukani" (mimochodem, na vdanou matku mas ponekud usmevne nazory,a nechtel bych byt tvym potomkem)?

    premyslim, co vas vede k tomu, ze jsou vase protiargumenty ad hominem - to, ze mam pravdu? :P
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TLUSTEC: Tak po ni volej primarne v klubu [ Nevera. Co uz je nevera? Vedet - ci nevedet? ] , tady se snazime resit, co uz nastalo, rizika, jak se s tim vyrovnat, vymena empirickych zkusenosti atd., ne jak vsechny upalit na hranici...pokud to nejsi schopen akceptovat, ignorujes realitu a irituje te, staci dat unbook...a az ti jednou padnou idealy, nepreju ti to rozcarovani a co se s tvym cernobilym svetem a presvedcenim "vim naproto presne, co je normalni a moralni" stane... Tady se snazime navzajem se neodsuzovat, pokud ty ses povysil na uroven Boha budiz, ale jdi si sva kouzelna slova pronaset jinam, dekuji:) (jo a ty chlupaty dlane radeji schovej do kapes, pokrytce:D btw vis, ona se i doba a nazory obcas meni...,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam