• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ASTRING: já jsem ve svém vztahu spokojená :)

    K nevěře vedou tři cesty:
    1) blbost (= řešení problémů ve stávajícím vztahu prostřednictvím nevěry)
    2) chuť na sex (to se stává i v lepších rodinách)
    3) náhoda (život je šprýmař)

    Osobně jsem toho názoru, že nevěrnej tak, aby to neovlivnilo stávající vztah, jde. Nevěra v době, kdy vztah není pevný a kdy jsou v něm problémy, je kravina, pokud dotyčný nechce vztah ukončit.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    TANAIS: raději nechci vědět:-) nechávám si takovou jistou dávku optimismu a víry v ideální vztah :-)) jsem trochu snílek proto si možná tak komplikuju život:-))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ASTRING: ještě horší věci jsou :)
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    TANAIS: jo to je pravda, ale většinou ty horší věci vedou právě k tý nevěře a to už je ta poslední kapka
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ASTRING: no, ona ta nevěra ve vztahu není to nejhorší, co může vztah potkat :) Nevěra se dá přežít. Dokonce i dočasné zamilování partnera do někoho jiného se dá přežít. Jsou horší věci.
    IVETA
    IVETA --- ---
    BLONDYNKA: me by docela zajimalo, kdyz jste se po tech 6 letech znovu setkali, co jsi se dozvedela, jak te tenkrat bral, jestli to pro tebe neni moc osobni..
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    BLONDYNKA: taky to nechci rozebírat, je mi jasný že nevěra a děti je záhul naštěstí děti zatim nemám a až je jednou budu mít určitě to budu řešit jinak s dětma je to vždy o něčem jiném - nebo spíš budu doufat, že až ty děti jednou s nějakym chlapem budu mít tak tohle řešit nikdy nebudu:-))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Ale jistěže opravňuje, chjo. Měj si názor, na cokoli chceš. Akorát že já nemám chuť ho s tebou rozebírat a vysvětlovat ti, v čem všem se pleteš a že ho dozajista jednou hodně zkoriguješ. Na učení životu mám své vlastní děti.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    BLONDYNKA: myslíš si že to že mi neni 45 a nemám dvě děti mě neopravnuje mít na tohle svůj názor???
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Dokážeš odpovědět na otázku, kolik je ti let a kolik máš dětí s tou tvou čerstvou zkušeností? Pokud ne, považuj tuto debatu z mé strany za ukončenou. Ostatně, nahlédnutím do tvé galerie zjišťuji, že jsem se nejspíš trefila, takže tak jako tak nemám chuť dále komentovat.

    Mimochodem, u "toho mého" jsi svým "tak to je" nevysvětlila, proč měl předtím x jiných bokovek a proč tedy se nerozvedl už předtím. Prostě plácáš.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    7 let vztah -manželství 1rok a 1 nevěra - 7měsíců :-(((
    DIVA
    DIVA --- ---
    tak dalo by se spolu nesouhlasit i v klidu ne ;)

    ASTRING: kolikrát jsi zažila nevěru v letitém vztahu? bez zkušeností se názor splácává sice snadno, ale stejně snadno se při první zkušenosti bortí
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    BLONDYNKA: ty ho špatně píšeš:-))

    dvacet už mi dávno neni a životní zkušenost mám hodně čerstvou a věř mi že dost bolavou nechci zde rozebirat co a jak se stalo, ale nevěra je bohužel něco co nejde jen tak překousnout a to ani z jedné strany jak toho co podváděl tak toho co byl podváděnej. Nemoralizuju tady ani se nesnažim sem házet nějaký moudra. Prostě jen názor je mi jasný, že je to dost individuální, ale já na návraty nevěřim proto se ten tvuj stejně rozvedl tak to je.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: "hned je fackován za to že po dvaceti letech manželství jsem se rozvedla"

    A helemese, někdo nepochopí cizí příspěvek a na jeho základě hned promptně odsoudí oponenta za úzkoprsost? Vymyj si pusu mýdlem.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Najdi si ve slovníku význam slova úzkorsý, používáš ho špatně.

    Nikoli, jde jen o to, že věkový průměr na nyxu je, tipuju, tak dvacet let (možná), a že už dávno nemám chuť ani čas diskutovat s lidmi, kteří kategoricky usuzují z výše oněch dvaceti let. Není na tom nic špatného, v jejich věku jsem nebyla lepší, ale prostě už mě nebaví něco vysvětlovat (a navíc zbytečně). Tvůj příspěvek nemá cenu komentovat jinak, než "telecí", a protže se tváříš tajnosnubně a evidentně ho nehodláš podložit nějakou relevantní životní zkušeností, nemá smysl ztrácet s tebou čas. Tož tak.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    jo :-) člověk zde vyjádří svůj osobní názor a hned je fackován za to že po dvaceti letech manželství jsem se rozvedla z důvodu manželovi nevěry :-)) a když napíšu že ne, tak už jsem mladá a vim kulový a samozřejmě si to myslela bože tohle je trapný :-))) budmě trochu slušný a upřímný nebo máte pocit že tahle debata je o přetvářkách???
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ASTRING: s někym kdo si udělá názor na základě jednoho příspěvku - myslíš tenhle názor? ;-)
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    BLONDYNKA: nemá cenu rozebírat tohle s někym kdo si udělá názor na základě jednoho příspěvku :-)) promin trošku úzkoprsé nemyslíš???
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Takže je to, jak jsem si myslela.

    No nic, no. Ptala jsem se jen proto, abych věděla, jestli se bavím s člověkem, který má nějakou tu zkušenost s opravdovým životem a vztahem na dlouhou trať. Nemá smysl rozebírat tohle s někým, kdo ještě nic neví.
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    ASTRING: takze je ti max do triceti a vis kulovi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam