• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    ILLUZE: ver never - ale moje vlastni zkusenost i zkusenosti znamych mluvi o opaku, mluvi i o tom, ze treba chlap vyslovene trpi kdyz vidi jak - brutalne receno - ta jeho pri te materske doma blbne...jak se ji zuzuje obzor nekam do prostoru mezi lavicku a piskoviste....a ne pro kazdyho chlapa je to prijemny, ja dokonce tvřrdim ze normalni chlap to vnima neprijemne...
    ja konkretne jsem se snazil manzelku vykopavat nekam ven, moje snaha pres v te dobe hodne narocne zamestnani - (televize) byla ji takovych veceru nabidnout co nejvic...ale jeji reakce - ja nemuzu nikam jit, to bych nevidela Esmeraldu, Dynastii, Dallas (nehodici se skrtnete - nove ruzovky, pouta, ulice a dalsi slataniny doplnte), nebo ohromujici - no, je moc fajn ze sis zaridil ze dnes zustanes doma, mne se tam co jsem chtela jit nechce, tak zustaneme doma spolu a muzem treba presadit kyticky na balkone...

    No nic.Nerozesmala jsi mne.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    AFRAM: chachacha - dobře jsi rozesmál :-DDD

    kacirsky ale reknu - z pozice chlapa - maloktery chlap odmitne , kdyz za nim zenska prijde a rekne - potrebuju k holici, potrebuju na kosmetiku, potrebuju do posilovny - pohlidas, zastanes tu a tu praci?

    tak takové znám dva...

    u ostatních: "Miláčku, tady máš večeři, dítě je nakrmené, vykoupané a připravené v ohrádce na spaní, kolem deváté se vzbudí a bude chtít mlíko - to máš v ohřívačce na lince v sektoru B... Pa, mooooc ti děkuji, budu na telefonu..., do jedenácti jsem doma" :-)))
    a ad. kadeřnice: "Dne .... jdu ke kadeřnici, máma (teta, sestra, slečna na hlídání..." nám pohlídá dítě, vše je zařízené..."
    ad. posilovna: "Hele, koupila jsem si DVD s Kynychovou, snad se k tomu i někdy dostanu."... a ještě líp: "Dneska jsem si tak krááásně mákla na zahradě - to budou svaly..." ;-)

    tak bodejď by bylo "z pozice chlapa" co odmítat ;-)
    ENELI
    ENELI --- ---
    AFRAM:
    to opravdu jsem.... ale pak to další k tomu fakt nikomu ani nezávidím
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    ENELI: jeste ze jsi prejici.-))
    ENELI
    ENELI --- ---
    TANAIS:
    ale dopřála....:-) ...ale po rozptýlení nastávají i jiný situace :-( ...nebo spíš :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AFRAM: mně to vadit nebude :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANAIS: moc hezka odpoved:-))zareaguju na ni, doufam ze nebude vadit, ze jen do posty:-)
    ENELI
    ENELI --- ---
    TANAIS:
    mám to asi nastavený podobně ....zodpovědných chlapů si vážím....
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AFRAM: jasně, že je to zjednodušené. Ono se nedá moc ve třech řádcích pojmout všechno.

    Odrostlé děti - myslím, že v tomto nesehrává úlohu to, jak to má nastavený dospělý, ale jak to má nastavené dítě. Ale aby nedošlo k mýlce - ne, nemyslím si, že by člověk měl ve vztahu zůstávat za každou cenu kvůli dětem. Jen... jen si říkám, že kdybych byla potkala chlapa, který by měl rodinu a chtěl od ní kvůli mně odejít, velmi bych se obávala toho, že se mu to může stát i se mnou. Že až budeme mít děti, zamiluje se a odejde k jiné. Zamilovat se je jednoduché. Proto mám paradoxně větší důvěru v ty chlapy, kteří si chtějí otevřeně jen užít a od ženy a dětí odcházet nechtějí, protože je prostě mají rádi a mají za ně zodpovědnost i přes všechny problémy, který daný vztah přináší. Ideální to není nikde.

    Já bych nechtěla - no, spíš - nikdy jsem nechtěla, aby kvůli mně ženatý muž opustil rodinu. Naopak. Mám za sebou takové vztahy a uznávám, že to může pro někoho být nepochopitelné a do jisté míry zvrácené, že mi to, že kvůli mně muž nechtěl opustit ženu a děti, přišlo tak nějak... správné. Dávalo mi to jistotu, že je na světě i někdo, kdo je zodpovědný, na koho se může někdo (resp. jeho žena) spolehnout. Hodně jsem takového muže milovala. Možná o to víc, že mi přišlo, že jedná férově a neslibuje nesplnitelné. Ano, potkali jsme se a bylo to intenzivní a krásné. Ale odejít kvůli tomu od ženy, která měla tu smůlu (tedy štěstí v tomto případě), že jí potkal o pár let dřív? Nechtěla bych to.

    Jasně, jsou různé věci, které můžou vztah narušit. Ale nikdy bych nechtěla být příčinou rozpadu vztahu. Nemohla bych takovýmu chlapovi věřit, že jednou neopustí mě.

    No, ale už jsem se rozkecala dost. Jdu vysát a vytřít, abych se taky trochu podílela na budování svého současného vztahu a chlapa nenapadly nějaký zaječí oumysly :)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANAIS: to co pises je moc zjednodusene, moc cernobile....ano,princip chapu...ale - co jsou to treba - ve tve logice - odrostle deti?To pro kazdeho muze byt nastavene jinak...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AFRAM: v některých věcech jsem poměrně dost radikální Pokud vztah nefunguje, řeším to hned. Nečekám, případně nevyhledávám podobné nové začátky... A hlavně - něco jiného je začít "nově", když člověk nemá děti, nebo je má odrostlé. A to já teď opravdu nemám a riskovat rodinu kvůli něčemu, co není jisté, mi přijde... při nejmenším pošetilé.
    Zamilovanost je krásná... ale člověk může zamilovanost prožít, aniž by člověk ohrozil vztah, ve kterém žije. Ono... čas od času potkat někoho nového a obdivovat se mu je příjemné. Ale nejsem příelem pohlavových - čti pohlavových, nikoli pohlavních - řešení :)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    ENELI: bolavost vztahu at uz je zenaty/vdana jen jeden nebo zejmena kdyz jsou zenaty/vdana oba byt muze,ale...asi hodne zalezi na tom, o jaky vztah jim obema jde...pokud v nem oba hledaji jen kratochvili, rozptyleni o jakem pise TANAIS, bolavy byt asi nemusi...pokud v tm ale jen vyplneni casu hleda jen jeden a pro druheho je ten vztah vztahem zaadnim, je to prusvih, a boli to pak...
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANAIS: moje rec, proc bychom my - zenaci a vdane - meli byt diskriminovani...

    ...ale...ono nemusi jit jen o rozptyleni, i pro nas zenate/vdane muze nastat situace, kdy jiny vztah je sanci na novy zacatek....a je sanci na lasku
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ENELI: bys ženatým nedopřála trochu toho rozptýlení? :)))
    ENELI
    ENELI --- ---
    není každý vztah se ženatým stejný.....

    vzájemě silně zaangažovaný citový vztah bývá hodně bolavý....

    škoda že ten Amor netrefuje jen svobodný :-)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    deti mam tri, na RD jsme se dvemi. a ted je to trochu frcak. takze vubec neni ani pomysleni na to, ze bychom jeden z nas odesli si nekam zacvicit. ale o to vic cvicime s hrabemi a podobnymi cinkami.
    zena uz se tesi, az nam pidilidi trochu povyrostou a bude moct nekam vypadnout si trochu vyvetrat hlavu.

    ale mate pravdu. vsechno se da domluvit. kdyz jsou rodice oba, tak je normalni, aby si zenska rekla, ze 3x tydne si pujde vecer nekam zabehat nebo podobne.

    p.s. treba moje segra to nechape a jeste par let a nevejde se to dveri.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANTRAMAN: Mám dvě, na posilovnu čas mám. Kolik dtí máš ty, resp. s kolika jsi na RD jako já?
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    odesli jsmele od tematu nekam uplne jinam:-(
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANTRAMAN: prosim, neprehanej - dnes uz jsou skoro vyjimkou deti dve...tri deti, to uz je extremne mensinovy jev...

    Ale uz i mamy jednoho ditete urcite pravem namitnou, ze i to je zamestna dost...

    kacirsky ale reknu - z pozice chlapa - maloktery chlap odmitne , kdyz za nim zenska prijde a rekne - potrebuju k holici, potrebuju na kosmetiku, potrebuju do posilovny - pohlidas, zastanes tu a tu praci?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    BLONDYNKA: hm, to je pravda. ale az budes mit 3 deti, tak si zkus najit cas na posilovnu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam