• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    IVANEM: hmm trosku se myslis....uklizeny byt nepotrebuji, uklidim si sam, navareno mit take nepotrebuji-pres tyden jsem v praci a o vikendu si udelam sam neco jednoducheho a vyvareni netreba, ba naopak, cim jednodussi,tim lepsi a na tv se nedivam, mame starou crt televizi a slouzi vicemene jen jako dekorace, pousti se to az na Vanoce takze nejaky komfort nevyzaduji. Co se tyce pradla tak zehlit netreba akorat prat, to jo ale to mi jako prepych neprijde, ja zase beham kolem baraku, delam opravy na aute atp. Jak jsem psal, vetsina zdejsich ma okoukane takove ty typicke rysy ostatnich chlapu (pozna se to uz i podle vasich reakci) a snazi se to aplikovat na me aniz by me mnozi znali:-) Jeste mi tam chybi vec typu ze se valim s pivem na gauci nebo ze chodim chlastat-v tom te asi taky zklamu, nepiju a jsem celkem aktivni typ cloveka.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    IVANEM: ne svata, ale blba.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: se pak nediv, že ženy to řeší poněkud radikálně. Mít ženská doma tvora tvého formátu, tak se nedivím, že jí to po čase přestane bavit, najde si "kamaráda", kvůli kterému nakonec tvora tvého formátu opustí. To by musela být svatá, kdyby takového chtěla doma a živila ho.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: proč by jsi se měl starat, když to za tebe někdo udělá a ty si můžeš žít jako král a jen to zneužívat pro svůj prospěch. Proč by ti mělo záležet na citech těch druhých - konkrétně teď tvé ženy?
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: to je čistá pohodlnost a vyčůranost, chceš být nesvázaný, naprosto svobodný, ale vyhovuje ti od ženy mít zázemí v podobě uklizeného bytu, navařeného jídla, vypraného a vyžehleného prádla, zajištění klidu pro dívání se na TV a nerušeného sledování programu v TV. Zároveň očekáváš tu jistotu, že když ty si usmyslíš a chceš se poveselit s novou další milenkou, tak proč by jsi se staral doma a "hýčkal" si vlastní ženu. Jednoduše se sebereš a najdeš si bokovku, však ona to žena nějak překousne.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    ILLUZE: jo to neni k zahozeni
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PSYTRANCE007: ale chceš se mít kam / za kým vracet
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    ILLUZE: no asi ty zavazky...na tom neco bude. Samota naopak, hodne rad jsem sam. Nejvic si i odpocinu kdyz si nekam jedu sam.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PSYTRANCE007: Samoty. Svobody. Závazků.
    A všech jejich důsledků.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PSYTRANCE007: Ne. Tohle jen předsudek a pár případů kolem tebe.

    Osobně kolem sebe nemám jedinou, která by z tohoto důvodu chtěla rozbíjet manželství.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    IVANEM: aha, a bojim se tedy ceho? To mi nejako unika....
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: nebylo by se vůbec čemu divit, kdyby tebe tvoje žena s rozvodem hodila totálně za hlavu. Souhlasím s ILLUZE - jsi srab.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    ILLUZE: v pripade zenskych tomu tak ovsem je (zkusenosti z drivejska) Zenska, jakmile si nekoho najde tak okamzite hazi sve okoli vc. kamosu (i tech nesexualnich) za hlavu takze ano, nadobro:-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PSYTRANCE007: slušní lidé se s rozvodem nemusí nadobro rozejít

    promiň, ale jsi prachobyčejný srab
    nic víc
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    IVANEM: ztratit nekoho blizkeho a zit v necem, co me nevyhovuje jsou dve rozdilne veci:-)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    ILLUZE: budes se mozna divit ale v pripade tech znamych ten pokus trval cca rok
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: no výborně, na jednu stranu říkáš, že rodinný život je vopruz, ale na druhou stranu by tě nenechal rozvod v klidu. To si docela protiřečí. Znovu se budu opakovat, nemusel jsi se ženit. To že jsi byl postaven před hotovou věc, to tě k tomu nenutilo. Mohl jsi žít "na hromádce", je spousta takových.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    IVANEM: podstoupil jsem ten opruz, kteremu se rika rodinny zivot. A co se tyce tech zil....zase tak dramaticky to neni:-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PSYTRANCE007: ale houby, jen málokterá v dnešní době chce rozbíjet manželství, přestaň ženy podceňovat
    uleví se především té tvé...
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: a ještě jsi neodpověděl na otázku, co jsi udělal ve vašem vztahu ty, aby to nebyl stereotyp. Teda krom toho, že jsi si sám byl povyrazit někde jinde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam