• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    rozbalit záhlaví
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    BUDDHA: k obchodnímu duchu máme daleko :D prostě se to nějak sešlo
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    NOISEGATE: Kubajs, kde by byl Slackshop (kwjet+ty) a vlastně celá česká pioneer-slackline komunikata dnes, kdybyste neměli obchodního ducha :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    Tohle asi stojí za sdílení, aneb jak to všechno bylo :)
    CZECH SLACK | Díl první: Začátek | Hanibal.cz
    https://youtu.be/SysjzzllISk
    PA9
    PA9 --- ---
    HEDIS: Jo.. Mam 50, komplet sadu a uz nechodim. urcite se dohodnem..
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Zdar, prosím Vás, neválí se někomu doma nejlépe set slackline délky 20-30m šíře 25mm k prodeji? Chtěl bych si opět chodit, ale nechci kupovat úplně nový :) Díky
    KWJET
    KWJET --- ---
    THAIGRR: na slackshopu ty áčka prodáváme (A-Frame) ale dají se dost jednoduše vyrobit .. další možnost kotvení je použít zemní kotvu se šroubovicí (diskem) .. funguje dobře v zemině s malým množstvím šutrů a kořenů (takže louka ideál), jinak je to na zavrtání docela peklo :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    THAIGRR: jasne, jde to. budes potrebovat nejaky kozy na podepreni a pak bud a) velky stanovy koliky nebo b) kotvu v zemi (dead man anchor). koliky urcite jednodussi. pouzij jich vic, treba 3-4 na kazdou stranu, vyvaz je do jednoho bodu smycema a napinej )
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Je nejakej zpusob, jak rozumne napnout lajnu uprostred louky bez stromu? Konkretne na detskem tabore, cca 10-20 m, hlavne pro deti, ale kdyz bych se po tom mohl projit taky, bylo by to super
    KWJET
    KWJET --- ---
    JAKUBATORUS: kup Bepanthen Baby, tim nic nezkazíš :D dělají i nějakou antiseptickou verzi (Plus), to jsem nedávno namazal na sedřený koleno a moh jsem se posrat bolestí, jak to pálilo .. tak na to bacha :)
    JAKUBATORUS
    JAKUBATORUS --- ---
    KWJET: Díky, ten bepanthen zkusim, hlavně abych nekoupil ten na podrážděné bradavky :-)
    KWJET
    KWJET --- ---
    JAKUBATORUS: zkus Bepanthen, případně občas obout botky :) jasný, že je lepší chodit po lajně naboso, ale když to nejde jinak (třeba v zimě) tak si na boty zvykneš docela rychle .. tenčí podrážku, ideálně bez výraznýho vzorku
    JAKUBATORUS
    JAKUBATORUS --- ---
    ZELENY_CAJ: A co moje nohy? 😀, faktem je, ze skupina moc velky potencial nema, mladosi frcej jinde a stary paky maj uz jimy starosti 😢
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    Bohužel umřela, klidně predam správcovství, slackline me ted moc nezajímá..
    JAKUBATORUS
    JAKUBATORUS --- ---
    Koukám tato skupina nějako umřela, tak ji trochu osvěžím svejma zatuchlejma nohama. Právě řešim, že když lezu, lajnim a chodim bosky, tak se mi občas otevirají a praskají kusy kožní tkáně na palcích. Poradil by mi někdo mastičku, krém, příp. nějakou jinou vychytávku? Díky.
    KWJET
    KWJET --- ---
    SSTTAANNAA: nepiš KWJETovi a napiš rovnou mně, nějak se domluvíme :) BUDDHA pravdu má, ale ideální by bylo se u nás stavit, nebo si zavolat, ať se s tim nepíšu půl dne
    BLIND
    BLIND --- ---
    SSTTAANNAA: slacker set od eqb, byla to moje první slacklina a jsem úplně nejvíc spokojenej, 3 tunovej dragon, žádná žvejka a 30m tě na chvíly zabaví ;)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    SSTTAANNAA: Napiš ID KWJET - řešení je např mít 2 kruhy na lehké dopnutí.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Ahoj chtěl jsem si dát dohromady lehčí SET kolem 10-12m bez ráčen. Poslední dobou při chození do 10m skoro vůbec nenapínám. Jaké možnosti existují pro uchycení? Popřípadě, jaký typ lajny by se pro to hodil? Jde něco takového sehnat jako SET a nebo je potřeba si to nějak poskládat?
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    slacklineři propojili ministerstva na tiskovce MZ a MPSV

    Provazochodci propojili dvě ministerstva. Bude konečně spolupráce MZ a MPSV vidět v praxi? - Zdravotnický deník
    https://www.zdravotnickydenik.cz/...li-dve-ministerstva-bude-konecne-spoluprace-mz-mpsv-videt-praxi/

    video

    https://zpravy.aktualne.cz/...rstvy-upozornili-na-potrebu-spolup/r~ad178170546e11e9b6a9ac1f6b220ee8/
    KWJET
    KWJET --- ---
    MGMBILL: :D takhle bysme se nikam nedostali .. no hele buď mam hromadu novejch věcí ze http://www.slackshop.cz anebo i nějaký bazarový věci, kladkostroj by se tu našel (na lajny do kila i nad kilo), kotvítka asi taky, lajna nějaká určitě .. spíš mi řekni o jakou dýlku máš zájem, abych věděl, co mam ve skladu hledat :) teď jsme stěhovali firmu do Liberce, tak je tu docela bordel, ale když budu vědět co mam hledat, tak to nejspíš najdu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam