• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Ahoj, koukám, že to tady není moc aktivní, ale zkusím jeden začátečnický dotaz. Máme doma singing rock 10m s ráčnou. Jsme s ní spokojený, ale na aktuální zahradě máme stromy cca 20m. Pořídil jsem tedy singing rock 25m bez ráčny. Včera jsem jí zkusil poprvé napnout pomocí návodu přes oka a popruhy. Povedlo se mi to napnout, ale musel jsem dát kotvící popruhy už celkem vysoko cca víc než metr,abych se svými 78kg nedotýkal uprostřed země. Je to normální u tohodle typu napínání nebo dělám něco špatně? 😀 AI říká,že při použití tohoto typu napínání a délky 20-25m, musím mít kotvící popruhy 1,5m - 2m vysoko. Potom už je nutné nastupovat na slackline uprostřed a to je celkem těžké 😀 nějaké tipy zkušenějších? Díky
    DIVA
    DIVA --- ---
    Propni to na krev, tak je nejlehci po tom chodit. Kdyz to bude nuda, povol a znovu.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    prosimvas jak hodne napinat slackline? koupil jsem to detem, ale kdyz na to stoupnu ja se 100kg, jak hodne se to ma propadnout? :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    BUDDHA: k obchodnímu duchu máme daleko :D prostě se to nějak sešlo
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    NOISEGATE: Kubajs, kde by byl Slackshop (kwjet+ty) a vlastně celá česká pioneer-slackline komunikata dnes, kdybyste neměli obchodního ducha :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    Tohle asi stojí za sdílení, aneb jak to všechno bylo :)
    CZECH SLACK | Díl první: Začátek | Hanibal.cz
    https://youtu.be/SysjzzllISk
    PA9
    PA9 --- ---
    HEDIS: Jo.. Mam 50, komplet sadu a uz nechodim. urcite se dohodnem..
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Zdar, prosím Vás, neválí se někomu doma nejlépe set slackline délky 20-30m šíře 25mm k prodeji? Chtěl bych si opět chodit, ale nechci kupovat úplně nový :) Díky
    KWJET
    KWJET --- ---
    THAIGRR: na slackshopu ty áčka prodáváme (A-Frame) ale dají se dost jednoduše vyrobit .. další možnost kotvení je použít zemní kotvu se šroubovicí (diskem) .. funguje dobře v zemině s malým množstvím šutrů a kořenů (takže louka ideál), jinak je to na zavrtání docela peklo :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    THAIGRR: jasne, jde to. budes potrebovat nejaky kozy na podepreni a pak bud a) velky stanovy koliky nebo b) kotvu v zemi (dead man anchor). koliky urcite jednodussi. pouzij jich vic, treba 3-4 na kazdou stranu, vyvaz je do jednoho bodu smycema a napinej )
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Je nejakej zpusob, jak rozumne napnout lajnu uprostred louky bez stromu? Konkretne na detskem tabore, cca 10-20 m, hlavne pro deti, ale kdyz bych se po tom mohl projit taky, bylo by to super
    KWJET
    KWJET --- ---
    JAKUBATORUS: kup Bepanthen Baby, tim nic nezkazíš :D dělají i nějakou antiseptickou verzi (Plus), to jsem nedávno namazal na sedřený koleno a moh jsem se posrat bolestí, jak to pálilo .. tak na to bacha :)
    JAKUBATORUS
    JAKUBATORUS --- ---
    KWJET: Díky, ten bepanthen zkusim, hlavně abych nekoupil ten na podrážděné bradavky :-)
    KWJET
    KWJET --- ---
    JAKUBATORUS: zkus Bepanthen, případně občas obout botky :) jasný, že je lepší chodit po lajně naboso, ale když to nejde jinak (třeba v zimě) tak si na boty zvykneš docela rychle .. tenčí podrážku, ideálně bez výraznýho vzorku
    JAKUBATORUS
    JAKUBATORUS --- ---
    ZELENY_CAJ: A co moje nohy? 😀, faktem je, ze skupina moc velky potencial nema, mladosi frcej jinde a stary paky maj uz jimy starosti 😢
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    Bohužel umřela, klidně predam správcovství, slackline me ted moc nezajímá..
    JAKUBATORUS
    JAKUBATORUS --- ---
    Koukám tato skupina nějako umřela, tak ji trochu osvěžím svejma zatuchlejma nohama. Právě řešim, že když lezu, lajnim a chodim bosky, tak se mi občas otevirají a praskají kusy kožní tkáně na palcích. Poradil by mi někdo mastičku, krém, příp. nějakou jinou vychytávku? Díky.
    KWJET
    KWJET --- ---
    SSTTAANNAA: nepiš KWJETovi a napiš rovnou mně, nějak se domluvíme :) BUDDHA pravdu má, ale ideální by bylo se u nás stavit, nebo si zavolat, ať se s tim nepíšu půl dne
    BLIND
    BLIND --- ---
    SSTTAANNAA: slacker set od eqb, byla to moje první slacklina a jsem úplně nejvíc spokojenej, 3 tunovej dragon, žádná žvejka a 30m tě na chvíly zabaví ;)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    SSTTAANNAA: Napiš ID KWJET - řešení je např mít 2 kruhy na lehké dopnutí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam