• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    rozbalit záhlaví
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: hovado.. :D po 13 pivech bych při pohledu na lajnu leda tak blil :D njn někdo má prostě rovnováhu v sobě :)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    mám radost po 13 pivech jsem lupnul 10m :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    ja sem pro naky chozeni v patek odpoledne. klidne ten vitkov
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: nemusís se bat to nechat v jakemz takemz rozliseni, pokud bude mit jedno .pdf do 1,5-2MB tak je to vklidu. Jinak jo nazorne je to fajn - i v tedle kvalite je poznat co delas )

    Tu maj kluci ten set od tech nemcu, a musim rict ze maj prekne vymyslene to "madlo", normalne kruh prositej kurtou. Velice jednodusse to navazes na lajnu a muzes tahat.. narvali jsme celkem bezproblemu nejakej 40+m /ellington/
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: njn soráč, příště udělám lepší ;) pod tvým osobním vedením :) jinak já taky radši ellington, líp se s tim pracuje a je o dost lehčí.. ráčna je rychlejší atd, ale karáble sou karáble :) když člověk použije multipull a nějaký madlo na dopínání, tak se s tim dá natáhnout docela dost..
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Q - ted koukam na navody a ony "krasne" fotky jsou spis na bliti! co si s tim malovanim zase robil :-D (komprese až moc velká khamo)

    To all, co Vám víc vyhovuje - ráčna/ ellington???

    U mě vítězí ellington, mám z toho lepší pocit. Taky mi přijde, ty karabiny budou o něco lehčí a trochu jinak budou měnit vlastnosti lajny...Na socky ellington a na delší špagát snad budou jednou kladky... :)

    KWJET
    KWJET --- ---
    KUTIL_TIM:
    KCHARI:
    SQUEAKY:
    BUDDHA:
    díky za pozitivní reference klucí.. :) session dobrej nápad, konec tejdne se mi taky hodí.. navrhuju Vítkov, je tam místo spíš pro delší lajny, ale i pár kratších se tam dá napnout.. ;)
    ps: ohledně gibona - včera se potvrdily moje obavy.. konstrukce jejich lajny dávala tušit, že se to časem musí urvat.. a taky že jo, při včerejší jump session se Smolda odrazil tak mocně, že prdla lajna, co drží ráčnu (v místě, kde je to stažený v černym oku), tzn. mrtě našponovaná lajna i s !ráčnou! vylítla z kotvení směrem ke Smoldovi a zastavila ji až matrace, který byla přímo pod Smoldou.. jinými slovy, nebejt tam ta matrace, tak se ta ráčna zastaví až o Smoldovy kule.. a to by bylo kurva au..
    takže bacha na to, gibon je sice dobrej ve svý jednoduchosti, ale je to taky jeho hlavní nedostatek.. nevěřim, že jsme první komu se to stalo a tipuju, že ani ne poslední.. lítající železo může zabíjet!! takže dávat bacha na matroš, kterej používáte, radši nějakou tu smyčku a šekl navíc, ale je to bezpečný..
    tož slack hajl Q
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Když už se Vás tu ozvalo tolik, tak kdy uděláme nějakou session...Provázků jak tu čtu bude dostatek, tak jen na Vás abyste dorazili :) U mě jasná volba nejlépe konec týden (čt, pá, so, ne)
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    podobne .. 17m setik cez pol roka .. spokojnost a budem brat dalsi :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    BBAN4N: tak ja se taky pridam. mam od slackshopu 30 uz pres rok a je super :)
    KUTIL_TIM
    KUTIL_TIM --- ---
    BBAN4N: minimalne tym podporis cesku scenu a ne nejakych gibonov :). ja ju mam asi 4 dni a co som zatial skumal ten setik tak si ho chlapci zo slackshopu pekne vychytali! este stale som ju ale nenatiahol, bud neni cas alebo pocasie. snad v najblizsich dnoch...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    ok, díky moc za pomoc klucí :-) nějak to promyslím a možná na vás teda dám a koupim ze slackshopu 20 m :-)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: Přidávám se ke Q, sice jsem na gibbonu byl jen párkrát, ale mě taky nesedí. Řekněme, že pro mě už je to vyšší level, spíš raději chodím než-li skáču (páč ono to není jen tak :) ). Celkově mi spíš sedí 25mm lajna - je taková živější, toho gibbona si pamatuji jako hodne tuhej popruh...
    KWJET
    KWJET --- ---
    BBAN4N: ahoj, mě osobně víc vyhovuje klasická 2,5 cm lajna, širokej gibon není špatná věc, ale jibbovat se dá každý lajně.. a klidně v létě, v zimě, kdykoliv ;) rozdíl v chůzi určitej je, já měl s 5 cm gibonama vždycky velkej problém, třeba na bišíku byl 10 m gibbon jediná lajna, kterou jsem nepřešel na první pokus :D a to tam bylo i 50m atd :) na chození bych řek, že je určitě lepší 2,5 cm lajna, na skákání se gibbon vyplatí, ale dobře skákat se dá i na užší klasický lajně.. ale dělej jak myslíš ;) Q
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    KWJET: aha.. jde o to, že na 22.cz budu reklamovat jednu věc a tudíž bych si doplatil gibbon, pokud není horší než slackshop lajna.. láká mě ten jibbing v zimě taky :-) jinak bych objednal ze slackshopu, ale když už reklamuju tak se mi to hodí.. jakej je rozdíl v lezení, když opominu to, že je kratší o 3 m? dík za radu :-)
    KWJET
    KWJET --- ---
    BBAN4N: ahoj, rozdíl mezi lajnou ze slackshopu a od lajny.cz víceméně ten, že slackshop dodává sety v síťovaných pytlících (lajny.cz bez pytlíku) a taky v kotvících smyčkách.. (slackshop - delší, pevnější, s ochranným rukávem).. jinak je to v podstatě stejnej set.. co se týče gibona, tak to je zas trochu jiná sorta, na samotný chození nic moc, ale na skákání je to docela dobrej set (gibon jibline - černej; žlutej není nic moc a ostatní jsem nezkoušel) jinak neřek bych, že je gibon jednodušší, když je širší, spíš jde o to, že při skákání se na něj líp trefuje, ale to už je docela pokročilá záležitost a na začátku se na něm nadřeš stejně, jako na klasickym 2,5 cm popruhu..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jo a tyhle sety jsou uplne stejny, ze jo? :-)
    http://lajny.cz/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=25
    http://www.slackshop.cz/jump/
    je ten gibbon lepsi na triky a skakani? poradte lamce prosim :-)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jsem lama.. gibbon vs lajna 20 m ze slackshop.cz? :-) rozdily krom ceny? :-) je gibbon jednodussi kdyz je sirsi? díky :-)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    dneska nekdo po obede lajna treba na letny na hodinku dve?? nechci tam bejt sam :) piste na 723693999
    KWJET
    KWJET --- ---
    hehe, když už jsme u toho hovaďáka Lewise, tady je jeho nejnovější videjko.. http://www.youtube.com/watch?v=qtia_mV-K5A&feature=player_embedded - veeeelká motivace konečně zkusit to beko ustát na lajnu :D
    KWJET
    KWJET --- ---
    T_MAX: hehe no to fakt neni :) první co ustál bekflip, jeden z prvních, co začal chodit freesola, jeden z prvních, co přešel hajlajn 50+ atd.. taky jeden z prvních (resp. po Potterovi druhej a jedinej) co začal kombinovat slack s basejumpem.. sou toho mraky a Andy se toho rozhodně nebojí.. až na paktování s gibonama poslední dobou nemá jedinou chybku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam