LUNIX: docela dobrý jsou koberce Trend - mezi Kolbenkou a Vysočanskou.. myslim, že nějaký odřezky tam maj, otázka jak velký odřezky máš na mysli :) joa určitě bys sehnal nějaký kusy koberce (popř. tlustýho filcu) v provaznictví na Florenci..
T_MAX: jj, jednou jsem napínal v ráčnou i 30 m, ale s docela statickou lajnou a stejnak to bylo gumový :) 15 m je pro ráčnu optimální, na delší lajny je lepší Ellington, nebo kladečky.. :)
hele, nevíte náhodou někdo o nějakym údolíčku v Praze, kde by se daly napínat nějaký midlajny? něco ve stylu, jako je Dolní Jelení příkop u Hradu, teď jsem na to koukal když jsem jel tramvají kolem, ale bojim se, že by mě odtamtud rychle vyhodili.. mam na mysli todlencto
prostě flek, kde by se rychle dala napnout nějaká vysoká lajna, tyhle údolíčka (příkopy) jsou na to ideální, ale Prahu nemam zas tak moc zmáknutou, tak kdybyste někdo o něčem věděl, byl bych vděčnej za tip.. aneb trénovat se musí :) ideálně aby se tam dalo napnout něco kolem 10 m vejšky a 40 - 50 metrů dýlky.. ale budu rád za jakejkoliv tip..
tož sleku zdar a ať to chodí Q