• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    F0N
    F0N --- ---
    tak este jedno od tych lietajucich francuzikov
    Skyliners Paris trailer
    https://vimeo.com/25338814
    ANNEINKOGNITO
    ANNEINKOGNITO --- ---
    Ahoj, sem z neziskové organizace a dne 6. června pořádám na Proseku akci pro mládež - PROSEKNEME. Scháním slacklinistu, který by byl ochoten něco předvést. Kdyžtak pošta, díky:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Free climber and dare devil extraordinaire Dean Potter successfully finished a lone slackline walk across Enshi Grand Canyon in east China's Hubei Province Sunday.

    Walking at an altitude of 1,800 m on a 40-meter-long and two-centimeter-wide slackline, Potter completed this challenge in just over two minutes without taking any protective measures.

    Though he failed several times before his triumph, Potter persisted, and was overjoyed when he reached his destination.

    Born on Jan. 18, 1972, American Potter pioneered long slackline walking. Slacklining is a practice in balance like tight roping, but it is more dynamic and reactive to the walker's movement than a tightrope, thus it is considered more challenging.

    Video: http://newscontent.cctv.com/news.jsp?fileId=139099
    F0N
    F0N --- ---
    I Believe I can Fly ( flight of the frenchies ). Free segment
    https://vimeo.com/31241154
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    podle váhy okolo 20E
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    kolik by stalo poslani do Nemecka?
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    UNDERDOOR: pošta
    UNDERDOOR
    UNDERDOOR --- ---
    jsem nahodou zjistil, ze je tady urcity spojeni mezi timto auditkem a webem slackshop.cz, takze dotazy budu smerovat sem :) takze.. chci poridit slacklajnu. sirku jsem uz vyresil (vlastne nebylo co resit) a asi jsem vyresil i system napnuti: od racny pujdu radeji pryc, protoze ty historky o letajicim zelezu tady me trochu desi :)... tzn. ze od puvodniho zameru jit do eqb jump pujdu radeji do eqb master, tri stovky no. ..i kdyz ten system napnuti bude ze zacatku asi trochu slozitejsi nejen pro me, ale i pro moji pritelkyni, ktery to chci koupit heh.
    potreboval bych ale jeste vedet, jak jsou dlouhy kotvici smycky - 150cm? prijde mi to malo..treba na zahrade (bude se tam odehravat premiera:)) mame stromy s kmeny s minimalne 150cm obvodem. je mozny, ze byste mi tam souply misto 150cm ty delsi? tise predpokladam, ze kdyz se ty delsi uvazovazou na hodne tenkej kmen, nebude jejich delka nijak prekazet funkci a bezpecnosti.. danke
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    PA9: diky moc. budu vic trenovat
    PA9
    PA9 --- ---
    RADDINO: jestli chces chodit tak 25, jestli skakat tak 50.. jestli to neumis (coz podle dotazu predpokladam), tak na zacatek na nauceni chodit stejne 25..
    at to slape.. ;]
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Můžu se zeptat, jak široký lajny máte? Koupil jsem si k vánocům 25mm a jak se dělá hezky, zkoušim venku a řikam si, jestli by ta 50mm nebyla lepší. Proto by mě zajímal váš názor.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    NOISEGATE: mam potencialniho zajemce na jednu Jiblinu. Posta :)
    KWJET
    KWJET --- ---
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    a ta stránka na fb kde se to dohaduje?:)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    nevim, jak je to tu s podílem aktivních pražskejch slackerů, který si zároveň nejedou fb, kde aktivně probíhá dohadování chození. pro takový jedince - dneska od dvou highline na Petříně http://www.slack.cz/index.php?str=highline_detail&id=109 , případně trick lajny na Letný taky nějak kol druhý tady http://mapy.cz/#x=14.420215&y=50.095537&z=16&t=r&q=letn%C3%A1%20park%2C%20praha&qp=15.792884_48.889040_15.833601_48.904370_14&rp=m&m=9hABGxX.NP
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    BADHORSE: jo, pošta.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    prosím pěkně potřeboval bych ze slackshopu lost arrows set, ale potřebuju jej mít do patku v rukách je to možný? ségra má narozky. dik
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    sorry za spam, ale přebejvaj mi tady dva jibline sety: http://www.nyx.cz/index.php?l=market;l2=3;id=61442;dw=1 jsou nepoužitý. zájemci pošta, díky.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    BBTA: Mám, letěl jsem s Lufthansou a bylo to v pohodě. Zaplať pánbůh, že mi nevážili příruční zavazadlo. (40m + věci na elington)
    PA9
    PA9 --- ---
    BBTA: zkusenost nemam, ale vzhledem k tomu, ze bu se z toho dala udelat docela pekna zbran (smyce se seklem na konci), tak bych to bejt tebou neriskoval a do Usa na to uplne zapomen.. ;] ale zkus se zeptat primo aerolinek, mohli by ti k tomu neco vic rict.. na me byly mily a kdyz jsem pak tahal v kufru rozebrany BMX a hadal jsem se se sekuritakama, tak jsem mel par mailu v ruce, ktery pomohly..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam