• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: vzhledem k tomu, ze jsem pri prohlidce fotil ja, tak fotky mam :)

Dvoustovka je proste nakupni taska, nic pro me, navic to ma osklivou palubku (uf, jeste, ze neni na nyxu :D)...ale od sestistovky nahoru se to ta povazovat za auto, osmistovka je nejmensi mozne pouzitelne auto :))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: jop, ta dvoustovkova rada se mi taky docela libi, ale osmikilo je osmikilo:) moje mamka ma tuhle 220 sd
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: Tak az to bude mit, popros ho o fotky, moc rad se podivam:) ten motor zni docela drsne:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    jinak tohle je ten jeho:

CADDY
    CADDY --- ---
    tak tam urcite on taky chodi :) On si chtelkupovat ZT260, ale bylo nejaky pochybny...tak se smiri s MGF :) Ale V8 z Mustangu v tom byla slusna :) Konecne motor v evropskem aute :))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: tak na netu existuje spousta roverich for... ja treba chodim pravidelne na http://roverclub.cz kde je dost velka spolecnost. MGF je taky krasa, jednou bych se chtel v mg svezt... :) Obcas u me parkuje mg-zr, coz je hodne podobny mamine 220... Vypada luxusne:)
    CADDY
    CADDY --- ---
    tady by se libilo memu svagrovi, skoda, ze neni na nyxu :) Ma 214 a ted bude kupovat jeste MGF :)

Jinak tohle je pekne, osmickova rada uz je auto :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Zdravim vsechny!
    Tenhle board by mel slouzit vsem mistnim Roveristum. Vymena kontaktu na servis, zkusenosti, pokec o techto krasnych autech.
    Ja vlastnim krasnyho tulaka 825 SD o obsahu 2,5l, v dieselu z roku 1996-7 (jeste musim upresnit dle vin). Jelikoz je to moje prvni auto, tak nemuzu moc srovnavat, ale z toho, jak se mi s nim zatim jezdi, jsem nadmiru spokojen. Krasny auto zvnejsku, luxusni zevnitr. Je sice dlouhatansky, ale parkuje se mi s nim krasne. Spotrebu mam na zimnich gumach (hmmm, mel bych prezout konecne) kolem 9,5l po meste, coz je na tak stary motor s 200.000 kilometry podle me docela slusne...
    A nejaky ten obrazek:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam