• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu

rozbalit záhlaví
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KEYLA: diky za pochvalu:) No to ZT si jednou musim koupit. je faaakt nadherny:)
    jinak co jsem koukal na stranky roverclubu, tak uz se premysli o dalsim srazu. Jednak jeden bude na slovensku a pak druhy bude nekde v Moravistanu:)
    Na srazu jsem se seznamil s clovekem, ktery ma taky 800, konkretne 820si, a jsme domluveni, ze si zajedem na Okor:) Odkud jsi?
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    DRACONIK: To se ti nedivím je to super kočár...Jinak moc pěkný fotečky...Škoda že mi to nevyšlo...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KEYLA: jojo, bylo tam ZT jedno a musim rict, ze do toho auta jsem se docela zamiloval:)
    jinak fotky uz jsou: http://picasaweb.google.cz/skeevetiger/RoverSraz2008
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    DRACONIK: Momentálně ho mám v servisu...Nechávám dělat novou spojku,ale příště bych asi jel...Dal jsem za něj jen 110tis,akorát tam bylo potřeba pár věcí udělat jedna z hlavních byla spojka...Na srazu to muselo bejt super co,neviděl si tam náhodou nějakou 75 od MG?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Sraz byl naprosto uzasnej. Az budu trochu uklidnenej, tak napisu vic. Ale jednim slovem: VELKOLEPY!!!!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KEYLA: wow!!!! krasavec!!! Za kolik byl? Pojedes s nim na sraz? aaaa!!!n nadhernej stroj!
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    CADDY: Když koukneš na inzeráty tak málo která 75 má takový vnitřek...Asi je to nějaký nadstandard,nějak jsem to nezjišťoval...Volant se ještě dělal v kombinaci kůže a dřeva...Ten by byl asi hezčí:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    KEYLA: tak ten iterier je NAPROSTO FAMOZNI....to se mi ani nechce verit, ze by se to delao seriove :) Jedine, co bych si odpustil, je ten zeleny venec volantu, to uz je takove moc roztristene, ten bych nechal jednobarevny...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Tady ještě interiér...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Nedávno jsem ho pořídil,je to krasavec...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... s dovolením bych pastnul fotku z Irska kde pobývám a Roverů je tu poněkud více než v čechách :-) ..... ...

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hezky:) ma stejnou barvu jak ja mam pocit:)
    CADDY
    CADDY --- ---
    novy clen cabrio clubu :)

http://www.kabriolety.com/?cc=1545
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tak si v praci delam vlajecky na auta jako pripravu na rover sraz:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---

DULEZITE!!!!

10. kvetna se kona Rover sraz

v krasnem meste Jicine
    preposilam puvodni zneni ze stranek roverclub.cz
    První SETKÁNÍ:
    K prvnímu setkání ,zaregistrování a seznámení, jsem zvolila parkoviště u hradu Kost, který je jednou z dominant Českého ráje. Ráda bych „porušila“ tradici prvních setkání na nejistých parkovištích.. Všichni kteří mají sklon mířiti pouze do Jičína a nemají zájem o jakýkoliv program,prosím vězte že hrad Kost je místem prvního setkání.a hodina setkání je tímto libovolná,program zde bude víceméně volný..prohlídka hradu,okolí,..prosím,snažte se však přijet nejdéle do 11:30hodin,abychom se stihli všichni sjednotit na spanilou jízdu směrem k hotelu Zámeček. Hrad Kost blíže:Hrad Kost blíže Vstříc mi vyšel správce hradu pan Morvay,tímto mu děkuji,parkoviště bude pro celé dopoledne dne 10.5. sloužit pouze nám a navíc nám byl panem správcem přidělen zaměstnanec hradu,který pohlídá aby plocha sloužila jen našim „tulákům“ . Není nutné míti strach o platbu parkovného, parkoviště je pro toto dopoledne „naše“ ve všech směrech.

UBYTOVÁNÍ:

Nejen z referencí jsem zvolila..ale také osobně zajela do hotelu Zámeček v obci Brada,cca 2km od Jičína..setkala jsem se s milou obsluhou,komfortem ubytování a výborným jídlem…níže přidávám odkaz, ubytování je předběžně REZERVOVÁNO pro cca 38 osob,na datum z 10. na 11.5.2008 /upravíme dle přání-proto je nutné se co nejdříve registrovat!!!/ Hotel se nachází na kouzelném místě v přírodě..a podstatnou roli zde hraje také vlastní parkování s dostatečnou kapacitou. Prosím,kdo budete chtít v tomto hotelu nocovat, obracejte se přímo na mně na samwel@centrum.cz DŮLEŽITÉ: v tomto hotelu budeme také obědvat,bude zde probíhat večerní program..registrujte se tedy všichni kdož máte zájem i jen o spanilou jízdu+oběd/večeři/večerní program.

Hotel Zámeček ,obec Brada u Jičína

MĚSTO JIČÍN:

Věřím že nemusím představovat,přesto: www.jicin.cz
    Přesun z oběda bude probíhat následovně: kolona vozidel bude přijíždět k Jičínu po silnici od Turnova, dále pak ulicí M.Koněva a Kollárovou ,pokračovat ulicí Jiráskovou, Zahradní, Havlíčkovou, Sv.Čecha, Vrchlického do ulice Husovy (zde se kolega Žabák připojí ke koloně projíždějících Roverů s posádkami, které by případně vynechaly dopolední dění u Kosti) a společně bychom projížděli dále ulicí Husovou, Žižkovým náměstím s průjezdem Valdickou branou do cíle na Valdštejnovo náměstí. Po společném odpoledni následuje přesun zpět do hotelu Zámeček.

VEČERNÍ PROGRAM:

Věřím že si každý rád odpočine a může následovat večerní posezení,případně další noční program (bowling,..) jak je libo,ovšem není dále rezervováno. Doprava je zajištěna.

STRUČNÝ PŘEHLED:

9:30-11:30 registrace na parkovišti u hradu Kost
    Cca 11:30-12:00 přesun do hotelu Zámeček, následuje ubytování,oběd,..
    Cca 13:30 přesun do Jičína
    Cca 14:00 průjezd městem a vjezd na Valdštejnské náměstí
    …večer: dle chuti

PROSÍM TÍMTO O MALIČKÉ POZASTAVENÍ VŠECH KTEŘÍ CHTĚJÍ PŘIJET, REGISTRUJTE SE TŘEBA I JEN PÁR SLOVY NA E-MAIL :
    SAMWEL@CENTRUM.CZ
    Každá „roveří“ duše je vítána,ale svou registrací nám velmi usnadníte a zpříjemníte organizaci.

K dispozici jsou aktuální plakáty (v češtině i angličtině) ke srazu,budou volně k tisku/stažení..pokud máte kdokoli zájem o jejich umísťování za stěrače neznámých kolegů s Rovery/MG nebo vylepení na parkovištích apod.. směle do toho :o)

Na všechny se moc těšíme,bude nám velkou ctí přivítat Vás!
    plakatek 3,2MB cca
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Ha, tak jsem nasel konecne jakou barvu ma muj rover.
    Jedna se o tuhle potvoru a tatik mi ji uz micha:) Carribean Blue
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CZUPA: jojo, nedavno jsem nasel stejny obrazek. holt obchody sou obchody:(
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    no offence, jen jsem si vzpomnel na jeden obrazek...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK: tak omyl. Prave jsem objevil v otcove binci doma slozku s logem rover, kde je info. No a asi prehlid, ze to auto v roce 1994 melo uz 2700 kilometru:) takze je trochu starsi no
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    Já jsem kdysi měl Austin Maestro 1.3 LS. Výborné auto. Ale bohužel, už je to minulost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam