• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    CAJT
    CAJT --- ---
    DRACONIK: no to teda souhlasim... to je moc...
    nemate nekdo navic takovou tu gumicku z Rovera 400 co zveda tu desku nad kufrem? Jedna se mi pretrhla :( kdyby nekdo nahodou vedel tak dejte vedet pls...
    Dotaz 2. : Kam byste doporucili dojet v Praze na technickou, kde maj radi Rovery...?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    takhle to dopada, kdyz se do ruky debilum dostane pekny auto:(
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jj na mobile.de jsem si prave nasel tohohle rouvrika. To o tuv a dekre jsem nevedel, dekuju, bych v nemecku hledal asi tezko nekoho kdo mi to zvedne a ten podvozek prohledne...
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    DRACONIK: v nemecku chod na TÜV alebo do Dekry. Stoji to od 40-75€ asi ale okrem toho ze su nejaké veci v interiéri dosrabane alebo nefunknce zdvihnu auto na Bühne a poskusaju nápravy, ci maju vymlátené capy, tecie olej a tak. ved portály ako mobile.de a autoscout24.de pozans, nie?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KOCURMOSUR: Naprostej souhlas. Ja se ted porozhlizim po rover 45 (bo MG ZS, ale to je uz moc drazsi) nebo 75-tourer, a vypada to, ze se podivam do nemecka po nich. prece jen daleko lepsi ceny, plus ty auta jsou ve vybornym stavu narozdil odsud. Technika na to mam, kamarad dela rover servis tudiz to je v pohode:)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    DRACONIK: preto treba kupovat výlucne od sukromnych osob a dat si to pred podpisanim zmluvy skontrolovat
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jinak zajimavy praktiky autobazaru:
    znamej prodaval 825sd za 35000 v naprosto luxusnim stavu. Pak to prodal, ale nevim komu. Ted si projizdim na netu autobazary, a nasel jsem toho jeho rovera (i s jeho spz!!!) za 55000Kc! To je fakt masakr tohleto:(
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    DRACONIK: hlavne že sú všetci pasažieri v poriadku.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tak jsem dneska boural pratele. Nedal jsem prednost v jizde, a odnesla to skodovka (zniceny dvoje dvere, poskrabany kolo). U mne to je litr pokuta, naky body asi a novej blinkr. Chjo:(
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    DRACONIK: ;)))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KEYLA: nesmis to linkovat ze zaheslovaneho alba;)
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    KOCURMOSUR: Nechce se mi zobrazit, takže když by si měl zájem pošlu ti fotky...Ještě jsem zapomněl napsat že je v kůži...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    KOCURMOSUR: Rover 75, 2,5l, .r.v. 2000, 155 tis. najeto manuální převodovka, ABS, automatická klimatizace, el. ovládání zrcátek, el. ovládání sedadel, el. ovládání oken, alarm, dálkově ovládané centrální zamykání, multifunkční volant, posilovač volantu, autorádio, CD měnič, pevná střecha, dřevěné obložení, 4 x airbag, otáčkoměr, protiprokluzový systém kol (ASR)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    KEYLA: daj nejake detaily o automobile, kilometraz, motorizacia, výbava a tak.
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    KOCURMOSUR: To je 6200EUR...
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    KEYLA: to je kolko €ur?
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    KULA: Mě tam kámoš který mi to vždycky spravuje nalil taky plnosynteticky a je to cajk...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Dik za radu...Tak těch 150tis...
    KULA
    KULA --- ---
    zdravim picove v renaultu nam do 75 nalili plnosynteticky olej na mistopolosyntetiky. Je to nejaky rozdil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam