• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    KULA
    KULA --- ---
    CADDY: moc pekny:) ten hlineny model 75..... Kuci, delala se 75 v nafte s automatem?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ted me mrzi, ze neumim spanelsky. vypada to na zajimave povidani
    CADDY
    CADDY --- ---
    super
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tak šestikila jsou vlastne střední třída roveru te doby,výše pak byly 800. Co jsem tak zatim stihl pozjišťovat,tak maj hezkou spotřebu. Zkus se podívat na roverclub.cz kde je fórum s hromadou těchto aut. Ja bych si asi koupil z 600 verzi ti,ta ma dost koní a moc to nezere:) jinak tlumicu se bát nemusis,neni to zadna skákavá koza:)
    GRUNGE
    GRUNGE --- ---
    Brej, je zde někdo kdo má zkušenosti s roverem 600 (1998, 2.0 benzín).. Zajímala by mě spolehlivost a spotřeba.. údaje v tabulkách bejvaj mimo. Mám šanci asi za dobrej peníz se k němu dostat a tak by mě to zajímalo. Jinak rovery máme doma už celou řadu let ale myslim že to sou 100 nebo 114, prostě ty malý prdítka. Auta nepotřebujou moc velkou péči a jezdí hezky, jenom tlumiče sou docela tvrdý, jinak nic proti, tak mě zajímá jak je to u tý 600.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    mám dotaz.. co to je za motor ta 1.4 co se dává do 45ky? .. popř. jestli se to dává i do jinejch roverů...? ...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: rek bych, ze to neni radici paka, ale rucka... i kdyz jeden nikdy nevi:)
    MAART
    MAART --- ---
    na co je ta dalsi packa na radici pace? (img3)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KINGFISHER: jj:))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KINGFISHER: no to si pamatuju, ale nevedel jsem, ze ses tam na stalo:) jop tak je to tri a pule... ten motor je drsnej, o tom zadna:))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    DRACONIK: jo.. však jsem kdysi dával odkaz na ten sraz tady..

btw.
    http://www.britishv8.org/Other/LanceLaCerte.htm
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KINGFISHER: ty jsi v irsku? ten rover 2000 je krasnej. kdysi jsem ho potkal i v cechach, a to v bazaru, ale v te dobe mi jeste ridicak nerikal pane:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    DRACONIK: neřekl bych že to je taková trága.. hlavně to nebude originál auto, to je všechno tvarovanej plast, takže šasi může bejt jakýkoliv :-)

btw. předevčírem jsem jel zaplatit road tax a potkal jsem rovera 2000. zadek nebyl nějak moc výraznej, ale čumák je teda dost.. (tohle nějaký upravený..)

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam