• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    na ja, sd1 je krasavec. vim v cechach o dvou v nadhernym stavu. pokud vim, tak jezdi na srazy.
    jinak nejede to, treba muj prcek je stale neopraveny, a stal by se zazrak, kdyby se ho povedlo opravit jeste letos:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    koukám, že tady to moc nejede :-) ...

toto není zlé: http://cars.donedeal.ie/for-sale/vintagecars/1766138
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: ahoj, tak od zacatku - vynechavani motoru muze bejt filtrem i dalsima vecma, to bych si nechal zkontrolovat v servisu (odkud jsi?), ale treba to bude tim filtrem, svickou... Tlacitka na okna ridi jednotka, ktera ma tendence vypadavat, to je celkem bezne, opravi ti to v kazdym servisu, kde maj diagnostiku. Repraky ti da dohromady kazdej elektroinstalater, za par kacek:) To s rizenim je uz horsi, nechal bych rozhodne zkontrolovat geometrii, vyvazeni kol a kompletne rizeni. Jestli tata zanedbava udrzbu, tak te ty opravy na par tisic prijdou. Volant je zlo, na ebayi bys mohl sehnat novej, ale jako original volant nevim nevim...
    PULP121
    PULP121 --- ---
    tak zejtra sraz v rajhradě!!!
    KULA
    KULA --- ---
    Pomalu dokoncuju svuj ridicak a uz si prakticky prebiram od otce 75. On je to ale stary chuligan a na udrzbu strasne kasle. Jel jsem snim pred 14 dny a vse bylo ok ale jen nekolik malo dni jsem s nim jel znovu a motor vynechava. Proste si trochu skytne. Na sekundu prestane auto tahnout. On rika, ze je to urcite palivovy filrt. Je to mozne? 2l cdt.
    A dalsi vec. Nefunguji tlacitka na okna. Nefunguje ani jedno krom jeho panelu u ridice. Nakolik asi muze prijit takova oprava? A pak bych mel jeste jednu "poruchu". Nehrajou repraky krom praveho zadniho. Kdyz uz jsem se takhle rozepsal, otec to popira ale mam takovy spatny pocit, ze aby jel rovne, ma volat stoceny k prave strane. WTF? Nevibruje to, geometrie by mela byt v pohode. Muze byt nejak strzeny servo?
    Puvodne jsem to nechtel psat ale kdyz uz jsem zacal s volantem...Po 110k kilometrech se mu strasne loupe ta kuze. Volat je multifunkcni, model. rok 2001. Da se poridit novy? Vypada to srasne a mam pocit, ze za mesic budu mit volant uplne oholenej.
    Diky, vim ze tohle neni autoservis roveru ale preci jen mate vetsi tuseni o cenach nez ja.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    Já žádnýho, ale kamarád jednoho má, tak dělám reklamu... ;-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    PULP121: a co mas ty za roverka?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    PULP121: vidis, uplne jsem to sem zapomnel dat:) diky;)
    PULP121
    PULP121 --- ---
    Další Roversraz probehne opet v Rajhrade na parkovisti benediktinskeho klastera, a to 11.9.2010 (sobota) v 10.00hod.

Takže vyleštit káry, poladit motory, pověsit opici za zrcátko a jedem!! :-)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    DRACONIK: a kde mam karmu?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    pekneee;)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    File:Interior827coupe.JPG - Wikimedia Commons
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Interior827coupe.JPG
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Rover 827 coupe... nadhernej interier...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    slint...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: :) dobre ty!
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    KULA: nic? :-D
    KULA
    KULA --- ---
    A ma otazka zni, co pak to dostane Kulicka od sveho tatika?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CUSTOM1: hele to uz nevim, uz je to delsi dobu
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CUSTOM1: bilej:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam