• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KROMANON: no tak tedy děkuji, zakoupil jsem ho;)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    čus, kámoš pri zadřel felinu a opravovat se mi to nechce za ty prachy. Frajer co mi dělá servis mi nabízí Rover 414 si, po go motoru, vymene tlumičů a pružin + go karoserie za 30k. Myslím, žet o má jen airbag, nic víc, okna v elektrice taky nejsou. Jde mi o to aby to jezdilo a nemusel jsem s tím furt lítat do servisu, což prý u Roveru tohoto typu není moc možné, co vy na to?
    KULA
    KULA --- ---
    tak to muze tak leda sesrotovat a nebo rozprodat na dily.
    CADDY
    CADDY --- ---
    au...

Prodej Rover 400 416 Si - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/rover/400/8684893
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    a diky tomuto panovi tu mame osmikilca:)
    Roy Axe - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Axe
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ze jsem u tech MG...
    Vedeli ste, ze MG ZT-T letelo 363km/h?
    Ja taky ne.
    A za vsechno muze tatinek krasnych aut Peter Stevens
    Peter Stevens Design - Automotive Excellence
    http://www.peterstevensdesign.co.uk/speedrecords.htm#
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: mit 75 a premejslet co po ni, tak bych sel asi do nejakyho Jaguarka, a uplne nejradsi bych MG Xpower SV :) proste koule rvouci auto.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KONOPASLIK: je mi to jasny, laska je laska:)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KULA: "... co si koupím po něm?" To u mne je vývoj už celkem jasnej - možná budou drobný odchylky. Chrysler 300C combi -> Lexus LS 600h -> Bentley Mulsanne, nebo Maybach 62... Uznávám, že poslední dva jsou spíše z říše fantasie, ale Chryse plánuju výhledově tak na následující pětiletku a pak se uvidí... :)
    KULA
    KULA --- ---
    Nezbyva nez souhlasit. Rizeni je fantasticky. Ja problemy s naftakem vlastne nemam, jen par koni by se pri rozjedech hodilo. 85kw neni nedostatecnych ale... Na druhou stranu, kdyz ho chci protahnout, 4 je vrazedne kratka a nebezpecna. 2400ot a 4. Kvalt je nejlepsi kombinace jak to honit po normalnich silnici. Mam svoji trasu, kterou kdyz jedu tak mam ze rizeni orgasmus a jen koriguju plynovej pedal.
    Nemam papiry dlouho a zkusenost mam s par auty (5) a rover je me prvni auto, tak ale s jistotou rikam, obcas nestiham, kolik uz jedu. Onehda na teplicky dalnici... 4 a plno, 4k a posilam tam 5, ohlidnu se do zrdcatek, zapnu tempomat a koukam, hulim to dve kila. Zadnej hluk, zadny sileny reakce volantu, nic pohoda mir obyvak za volantem.
    Propadl jsem tomu autu. Zacal me i strasne mrzet zanik roveru. Co si koupim po nem?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DRACONIK: Kromě nynější opravy? Je to ten nejhorší šrot, jakej mohl kdy kdo vyrobit... Za tři roky, co to auto mám, zhruba půlku času stojí na parkovišti, protože se tam "něco" vysralo... Mareda už mne musí proklínat, každej půlrok mu to tam tahám na vlečňáku... Jednou jsem už měnil komplet motor (50kKč celkem), dělal jsem rozvody, prdlý pružiny... No, shitovka hrozná. Ale to jsi asi slyšet nechtěl, co? :)

Přes to přese všechno je to můj milášek, za což ho proklínám nejvíc... kdybych to auto nemiloval, tak už dávno letí z domu a jezdim oktávkou...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KONOPASLIK: videl sem v realu jeste prave jen 400... postoupil si ale pekne s tourerkem:) gratuluju. jaka je spokojenost? krome nynejsi opravy teda.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DRACONIK: Tak mi napadá - vždyť jsi ho viděl už i v reálu, ne? Nebo to jsem měl ještě 400?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DRACONIK: Sir, yes, sir! :)

2004 Rover 75 Tourer 2.5 V6 K-series 1.4, 55kw (25K4F) benzín 140 kW 117 Nm - Základní info - Rover KLUB
    http://www.rover-club.net/vozidlo/rover-75-tourer-230
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KONOPASLIK: vitej:) chci videt fotky auta:) hned:p
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Cheché, tak on je roverclub i na nyxu. :o) No čemu se divím. Oukej, tak jsem tu, hlásím se do klubu. Momentálně jsem nepojízdnej, ale to by se mělo za měsíc či dva. :)

75-T, 2,5l, 140kW (motor z MG ZT-T), r. v. 2004
    KULA
    KULA --- ---
    DRACONIK: To si pis, ze budu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam