• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: a tak 420 a 414 jsou kastlou stejné, ne?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON: Míval jsem 420 SDi 2.0 r. v. 1998, do toho jsem moc na opravách nevrazil, byl celkem ok. Teď mám 75-T, 2,5l r. v. 2004, tam už je to horší, ale pořád snesitelný... PC + opravy jsou na takovou káru pořád rozumně utracený keše.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: jo tak to zas není tak strašné:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON: To já taky ne, dal jsem to do šest let starýho rovera. :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: jo na bych teda cca 80k do temer 15 let staryho rovera asi dat nechtel, ale az nebudu rekonstruovat a budu smrdet korunou, tak to mozna bude jinak:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    No v šak jo. Objektivně to (alespoň u mne) moc spolehlivá kára není, ale jak jsem už psal vedle - když tě pohltí, tak nemáš šanci. ;-)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: no u tebe nevim po tom co jsi ve vedlejsim auditku napsal, jake je to defka a jediny duvod, proc jsi ji nezapalil je laska:-D Dik:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Líbí se mi, před koupí rovera je každý odrazován okolím (viz nějaký jiný auditko tady vedle), jaká je to sračka, ale jak do toho poprvé sedne, tak je nadšenej. Vítej do rodiny roveristů a přeju hodně šťastných km. :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    DRACONIK: vsak jsem napsal jak se to ma, za 30 by mel byt komplet hotovy a +-10 je porad dobry auto za 40k. Uvidime, nebudem rikat hop:-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    mno jsem rad, ze mas radost:) akorat aby to byla vonafka, musi se holt krapet zainvestovat. ale to u kazdyho auta:)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KROMANON: a dodatek, tohle je třetí auto a ze žádného jsem neměl takovou radost, musím to zaklepat:-)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    DRACONIK: jo to pohodli je sto a jedno:-) tak doufam, ze vydrzi, na motor mi kamarad dal rok zaruku s tim, ze si stoji za poctivou praci, takze snad. Desne se mi libi ty kulaty tvary proti docela drsne rezanemu bezovemu interieru. Ten bezovy interier je na tom aute top:-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KROMANON: ten je dobre vymazlenej, jestli ho mas stejnej;) podle me ti vydrzi, je to velkej rozdil proti feliciia clovek si rad zvykne na pohodlicko:)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Není to přímo můj motor, ale vypadá stejně;) vyfotím později.

KROMANON
    KROMANON --- ---
    hnus;)

untitled.bmp (1166454 B)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Aktualni stav, blatnik v plniči druhý na odpis a před výměnou, nárazník před výměnou

KROMANON
    KROMANON --- ---
    DRACONIK: no pokud ho do půl roku nevyhodnotím jako nevděčnou "kur*u" tak bych se rád někde ukázal;) Tak to je stav, který byl, teď je to o něco lepší, ale ne o moc, říkám, že to čeká GO karoserie, ale zkusím někde vyhrábmout aktuální motor;)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KROMANON: ty krabe, ten si s tim fakt slusne vyhral co? takovy lidi mam rad, zachranujou krasny a dobry auta:) snad ti bude slouzit, a tlumice urcite vymen, je to jeste vetsi pohodlicko potom;) budes jezdit na srazy?
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam