• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu

rozbalit záhlaví
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: co vim, tak ses mi nesveril:)
    jsem rad, ze poslouzili kluci dobre a ze ti to dali dohromady abys moh dal jezdit. Ze to bylo bourany klidne mozny je, my jako laici prd pozname, tihle panove od fochu to uz maj zmakly, tak holt vedej kam kouknout. Spotreba je dobra, me 200 s 2.2 tdi jezdila tak za 5,5. S tou sportovnejsi jizdou, se vubec nedivim, je to lehky a mrstny auticko:) ale hlavne opatrne, at nedopadnes znova blbe:)
    MAART
    MAART --- ---
    ..nevypravel jsem ti to uz? -- no dobre, typek v servisu odvedl poctivou a temer kreativni praci..a vysledek fajn za rozumny penize. nevykazuje zadny problemy, nikam netahne atp. prestoze na stolici to nakonec muselo.
    zajimavy teda bylo, ze mi rikal, ze byl uz jednou bouranej mnohem brutalneji do toho samyho mista..takze usuzuji prvni majitelku z milana nez to slo do cech. nicmene jak rikam, zda se byt ve velmi dobrem stavu stale.
    jsem taky rad ze jsem ho dal do poradku kluka tulackyho:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: koukam, ze zas jezdi, tak to sem moc rad:) jak to vlastne dopadlo cely?
    MAART
    MAART --- ---
    trochu sme saskovali o vikendu, tak snad vas neurazi jedna druzba se saabim kolegou.)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jo, p5 se jim opravdu povedla, o tom zadna. kez bych ji aspon jednou potkal i tady:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    DRACONIK: nj, tady je to jiný no :-)) ... ale jako ta P5 to je něco co se mi líbí... prostě kus pořádnýho sedanu jak se patří..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KINGFISHER: ted sem prave koukal na tvy fotky na fotobaketu, moc pekny rovery potkavas:) ja bohuzel potkam maximalne stary 200:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dám nějaký rovery pro oživení ze srazů co jsem navštívil za poslední 2 měsíce..

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    img
    KONOPASLIK: hele ja bych rekl, ze to bude spis stype...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    DRACONIK: ty velký kola na tom úplně bijou do očí.. já myslim, že se dá sehnat obyč. starý B GT za 1-2 tisíce euro bez problému :-)) .. tohle je sice fajn, že je to fungl nový, ale ty prachy za to.. :-))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    asi nejlepsi zprava dneska:)
    Padesátiletá britská klasika zase k mání. Motor má z chuligánské mazdy - iDNES.cz
    http://auto.idnes.cz/mgb-le50-v-limitovane-edici-0yh-/ak_aktual.aspx?c=A120722_233840_ak_aktual_ada
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hezky ty vozickari v roverovi:)
    tohle je uzasna akce, bych se neceho takovyho chtel fakt zucastnit. mimochodem vcera sem potkal rovera 100, mel na sobe nalepku gumball, tak nevim, jestli nebyl spis od nich.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Mongol Rally 2012 - UK Launch at the Festival of Slow - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=eGSLXvw0f9I&feature=player_detailpage#t=44s
    MAART
    MAART --- ---
    no zatim ne ..jeste pohledam
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    uuf, to netusim. nenasel jsi na netu nejakej "dekoder" na tohle?
    MAART
    MAART --- ---
    dik dik.

jeste jsem se chtel zeptat nepoznate dle kodu skla zda je cire, modre apod.
    nejsem si momentalne jist, ktere objednat, sklo je cire ale velmi jemne modre tonovani ma. nevim tedy na stopro, o ktere se jedna.

nepoznate dle znaceni?:

ROVER
    PILKINGTON
    OPTIKOOL
    TEMPERED GF
    E2
    DOT - 36 AS2M129
    43R-007022
    ..0

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam