• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    GEKONZPRAHY: jen tak na okraj, kolik tahle masina papa?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Zdravim, nemáte někdo zájem? :)

Pokud byste věděli o někom, kdo by si ho vzal, tak dostanete 15 tisíc provizi. Sleva je pochopitelně možná.

[ OFFERINGNABÍZÍM: Range Rover Sport 2.7 TD V6 HSE / Praha / 360000 CZK ]
    MAART
    MAART --- ---
    hmmm..nadhera. i ten motor ma teda specifickou estetiku!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    krasavec k prodeji
    Rover 3500 SD1 V8 **veterán **, černá metalíza
    http://www.tipcar.cz/inzerat/rover-3500-sd1-v8-veteran--cz-8673764.html
    MAART
    MAART --- ---
    heh, zajimavy..nicmene ja asi planej poplach zkusil jsem nastartovat asi s dvouhodinovym odstupem pote co jsem tam dal baterii a naskocil normalne, tak snad to vydrzi..
    MAART
    MAART --- ---
    hmm...tak baterie se zda nakonec uspesne nabita, svetla a kontrolky sviti, sterace stiraji.)
    ale pri startu si ani nehrabne..zadna reakce..weird..
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Podobnej problém jsem při dnešní ceně baterek řešil radikálně... a ku spokojenosti vlastní i auta.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    to bych rek ze asi neni v poradku:) ale v baterkach se vubec nevyznam...:(
    MAART
    MAART --- ---
    takovy obecny dotaz, jestli nebudete vedet. jezdil jsem ted mene a taky jak yacalo mrznout - vybila se mi baterie. mam tam tuhle (http://www.automotobouska.cz/product.php?id_product=14445 )

ted ji nabijim doma, uz ji mam zapojenou asi 12 hod, nicmene ukazatel na nabijecce neustale skace stridave od pulky k nule a zpet neustale.
    nevite cim to je? jestli je v haji ci co..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KONOPASLIK: neber me doslova, uz je to taky par let co se to delo, tak te z niceho opravdu nevinim:)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DRACONIK: Sorry, no... Já si tě pamatuju, na ulici tě poznám. Ale fakt neumím udržet v hlavě, kde jsme se viděli. :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KONOPASLIK: to si beru osobne:D
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DRACONIK: sorry, byl tam typek co a) privezl rover samolepky, b) neprijel roverem a c) mel ssebou obriho psa jmenem Bentley. TOHO si pamatuju. ;-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    servis, diagnostiku a nechat to projet. bude zasekly nejspis kvuli naky chybe
    RCROW
    RCROW --- ---
    Vogue, 3,0 TDi a mám na počítači již několik roků púřilepenou spotřebu 10,2. Jestli se to nějak zaseklo, nobo je to správné? Nevím. Co mi poradíte?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    byls i v ty hospode potom?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ja sem to poradal:D
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DRACONIK: Jo, tam jsem byl, jen jsem nevěděl, žes tam byl taky. :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KONOPASLIK: myslim, zes byl i na strahove co jsem ho tehda poradal... nebo ne?:)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Tu černou měl snad Rohlik. Na zlatý R-75. Tak nevím, kde jsem tě viděl s vlajkou, tuším, že jinde než na Kosti jsme se nepotkali, nebo jo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam