• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    POLCUS
    POLCUS --- ---
    Zdravím chtěl jsem se zeptat někoho kdo chová agamy vousaté jak velké by mělo bejt terarium pro jednoho jedince, kdyby měl někdo rady pro začátečníka tak mi když tak napište poštou.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VAMPYR: super, dik, to se docela da... cenu sem pak soupnu at vime
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    Ve zverimexu v Dlouhý, nevím za kolik je maj, ale kámoš je tam kupuje pravidelně.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PA9: tak za 39,- je bezna cena v techhle obch. centrech a moc jich skutecne neni... Ja mam doma poprve jestera, takze nemam jeste nic prolezleho a celkove se teprve rozkoukavam... Ovsem na letnou to mam vazne z ruky, to mi to ve finale vyjde draz. Centrum pro me idealni, ale co jsem prolez, tak nikde nic :(
    PA9
    PA9 --- ---
    LUCIEN: v paladiu se daj taky,ale jsou dost drahy.. nevim po kolika je beres, ale 39 za krabicku je podle me moc.. v mensich zverimexech napr letna v kamenicky je jich vic za 25..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Heledte, kde se daji v centru (Vaclavak, Karlak) sehnat cvrcci? Vim jen o Andelu, ale to uz mam z prace z ruky...
    CODE
    CODE --- ---
    NENUFER: Skoro asi radeji se obrat sem [ Teraristika ] ,-)
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    Mam otazocku, mame zase leguana (renelopu) a chcela som sa s vami poradit na nejakej strave na zimu. Odmietam ju totiz krmit tym cim krmil tu predchadzajucu manzel - piskory, kocici whiskas a podobne :-) Hoci musim priznat ze jej to asi svedcalo pretoze rastla z toho pekne ale pri povodniach sme o nu prisli.
    Takze salat a cinske zeli je samozrejme ale asi to bude chciet este nejake vitaminy pripadne nejake granulovane zradlo keby sme potrebovali vypadnut na dlhsie a nepodarilo sa nam zohnat krmenie. Dlhsie myslim 3-4 dni, nie mesiac :-))
    FUMO
    FUMO --- ---
    PA9: najs :) super najs
    PA9
    PA9 --- ---
    PA9
    PA9 --- ---
    WERCA23: je to tak 3 mesice stara fotka, ta jedna se krasne vybarvila.. az budu mit lepsi fotak nez mobil poslu dalsi..
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    PA9-trochu sandfire red forma:-) Pěkný prcci:)))
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    to já taky, takže občas docela nestíhám...
    FUMO
    FUMO --- ---
    WERCA23: chápu asi to stojí za to . . .já mám moc jiných zájmů, neměl bych na to . . .
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    je fakt že času jim musí věnovat člověk hodně...dovolená=nutnost hlídání...a ten prostor je taky potřeba....ale já sem na tyhle potvůrky ulítlá, kže sem oboje vyřešila..
    FUMO
    FUMO --- ---
    WERCA23: ty jo to je super, škoda, že na to nemám místo, čas, terárko a nervy :)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    dala do inkubátoru a malý ještěrky teď rozdávám a prodávám chovatelum:) dalších deset je ještě v inkuboši....tak kdyby někdo chtěl.....
    FUMO
    FUMO --- ---
    WERCA23: a co si dělala s těma vajíčkama???
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Fumo: já měla asi půl roku samici samotnou..a steskem neumřela, pak sem koupila druhou a pořád si dokazovaly která je silnější až mi chovatel poradil ať koupim samce, že přestanou....přestaly ale asi tak za měsíc - ejhle 31 vajec...
    Agamy jsou společenská zvířata, takže pokud se jí budeš každej den věnovat, tak ti určitě steskem neumře:))) Zas tak bych to nedramatizovala:))
    Samozřejmě jelikož jsou to prďolové společenští jsou spokojenější ve skupině, nebo aspoň ve dvou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam