• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    MON
    MON --- ---
    Ahojky,
    prodáme malého samečka agamy vousaté. Jsou mu dva měsíce a měří 27cm s ocasem,bez ocasu 11cm.
    Je živej, miloučkej a skvěle loví.
    info na add: pa9@seznam.cz
    NEGI
    NEGI --- ---
    Nevíte někdo něco o gekonovi Cyrtodactylus pulchellus, kromě toho, že pochází z Malajsie?
    CALEA
    CALEA --- ---
    Jo? tak to jeste o tom popremyslim :). Ja jen aby mi jako mala jesterka nekam nezdrhl, nebo nechcip..
    CODE
    CODE --- ---
    CALEA: Cim mladsi tim snaze si an tebe zvykne ... privykne si a bude krotky / nebude agresivni
    CALEA
    CALEA --- ---
    Zdravim, chtěla bych si pořídit leguána, ale nejlépe pár měsíců odchovalého, tak 3 - 6 měsíců. Tak jestli by se našel nějaký chovatel,který prodá takového leguána, budu moc ráda za info..díky.
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    verca: tyjo nejlepší pro začátečníky jsou určitě gekoni nebo gekončíci. Jsou dost nenároční, malí (nejwětší druh měří max. 35 cm) a snadno jdou i rozmnožit. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ahoj, už dlouho uvažuju o koupi nějaký potvory, může mi někdo poradit nějakej druh pro začátečníka? uvažovala jsem o leguánovi, jenže ten je pak docela velkej a bojím se, že bych ho nezvládla. nejradši bych nějakýho býložravce, páč cvrčky ani moučný červi nemám moc ráda. Díky:)
    PA9
    PA9 --- ---
    je to mozny,je to z doslechu, ja sem spokojenej s tim co mam.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PA9: tak jednoho fesaka mam doma a zatim ocasek nepustil a agresivita se u nej neprojevila - to je moje zkusenost.
    PA9
    PA9 --- ---
    NEGI: existuje agama vodni, ale tu asi nedoporucuju.. Jsou prej agresivni a poustej ocasky, kdyz se bojej..
    NEGI
    NEGI --- ---
    Jo, tak to jsem předpokládal. Gekoni jsou v poho, to je jasný. Nějakej menší druh agamy není?
    PA9
    PA9 --- ---
    NEGI: jediny co ti poradim, tak ze agama vousata se dovnitr nevejde.. mame 2 a asi budem porizovat treti.. terarko stavime 190 x 65 x 65. mame 100 x 50 x 50 a uz se nemaj kde probehnout.. je jim maly.. takze pokud je chces, tak ho tak 4x zvetsit.. ale gekoncici by se tam mohli vejit pohodlne..
    NEGI
    NEGI --- ---
    Zdravím, potřeboval bych trochu nasměrovat.. mám terárko dl. 90, v. 50 a hl. 35. Stojim před rozhodnutím, zda to udělat tropický či pouštní apod... máte někdo tip, co do něj umístit? Moje představa je samec + 1-2 samice - anolis, agama, phelsuma (popř. jinej gekon), phelsumy jsou rychlý, raděj bych něco pomalejšího (ne zas úplně malou ještěrku) - chamíky už mám..
    CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    pro jizina je mu zima prez noc

CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    zdravim shanim topny kamen pro jestera.
    kdyztak posta diky
    INDEX
    INDEX --- ---
    Po nevydařeném obchodě opět PRODÁM TERÁRIUM.
    Cena: 1200 Kč
    Při rychlém jednání sleva
    Osobní odběr Praha Východ o víkendu
    Více info v poště
    Fotky a info o velikosti na: http://minou.rajce.idnes.cz/Terarium/
    MON
    MON --- ---
    my mame terarko pre dve agamky zatim a je 100x55x50, to je tak pre 1 az 2.
    ak chces zatial iba jednu, bohate staci aj do dospelosti.
    keby si chcel dalsie, podla mna uz dospelym treba viac priestoru. hlavne aky velky priestor taky priestor pre velkost dorostu...
    ked tak mrkni na http://lizards.cz/index.php
    POLCUS
    POLCUS --- ---
    Zdravím chtěl jsem se zeptat někoho kdo chová agamy vousaté jak velké by mělo bejt terarium pro jednoho jedince, kdyby měl někdo rady pro začátečníka tak mi když tak napište poštou.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VAMPYR: super, dik, to se docela da... cenu sem pak soupnu at vime
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    Ve zverimexu v Dlouhý, nevím za kolik je maj, ale kámoš je tam kupuje pravidelně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam