• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    CODE
    CODE --- ---
    Ahoj, koupím Tupinambis teguixin (teju pruhovaný) rozkrmene mládě na pohlaví nezaleží cena dohodou.
    Idealne Praha, ale prijedu kamkoliv.Napište prosím i pokud někoho znáte.
    Pan Jahoda nemá, na další burzu 4/4 jdu také.
    CODE
    CODE --- ---
    cumacek jeden kratkej .-)
    VERCZA
    VERCZA --- ---
    Jeste oprava za mylnou zpravu....psala sem nase pul rocni miminko ale uz mu je deset mesicu....pul roku ho mame:]]]
    VERCZA
    VERCZA --- ---
    VERCZA
    VERCZA --- ---
    a jeste

VERCZA
    VERCZA --- ---
    jeste sem tu nevidela zadnyho legouse tak tady je nase pul rocni miminko:]].....bohuzel nekvalitni mobilova fotka

MON
    MON --- ---
    Ahojky,
    prodáme malého samečka agamy vousaté. Jsou mu dva měsíce a měří 27cm s ocasem,bez ocasu 11cm.
    Je živej, miloučkej a skvěle loví.
    info na add: pa9@seznam.cz
    NEGI
    NEGI --- ---
    Nevíte někdo něco o gekonovi Cyrtodactylus pulchellus, kromě toho, že pochází z Malajsie?
    CALEA
    CALEA --- ---
    Jo? tak to jeste o tom popremyslim :). Ja jen aby mi jako mala jesterka nekam nezdrhl, nebo nechcip..
    CODE
    CODE --- ---
    CALEA: Cim mladsi tim snaze si an tebe zvykne ... privykne si a bude krotky / nebude agresivni
    CALEA
    CALEA --- ---
    Zdravim, chtěla bych si pořídit leguána, ale nejlépe pár měsíců odchovalého, tak 3 - 6 měsíců. Tak jestli by se našel nějaký chovatel,který prodá takového leguána, budu moc ráda za info..díky.
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    verca: tyjo nejlepší pro začátečníky jsou určitě gekoni nebo gekončíci. Jsou dost nenároční, malí (nejwětší druh měří max. 35 cm) a snadno jdou i rozmnožit. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ahoj, už dlouho uvažuju o koupi nějaký potvory, může mi někdo poradit nějakej druh pro začátečníka? uvažovala jsem o leguánovi, jenže ten je pak docela velkej a bojím se, že bych ho nezvládla. nejradši bych nějakýho býložravce, páč cvrčky ani moučný červi nemám moc ráda. Díky:)
    PA9
    PA9 --- ---
    je to mozny,je to z doslechu, ja sem spokojenej s tim co mam.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PA9: tak jednoho fesaka mam doma a zatim ocasek nepustil a agresivita se u nej neprojevila - to je moje zkusenost.
    PA9
    PA9 --- ---
    NEGI: existuje agama vodni, ale tu asi nedoporucuju.. Jsou prej agresivni a poustej ocasky, kdyz se bojej..
    NEGI
    NEGI --- ---
    Jo, tak to jsem předpokládal. Gekoni jsou v poho, to je jasný. Nějakej menší druh agamy není?
    PA9
    PA9 --- ---
    NEGI: jediny co ti poradim, tak ze agama vousata se dovnitr nevejde.. mame 2 a asi budem porizovat treti.. terarko stavime 190 x 65 x 65. mame 100 x 50 x 50 a uz se nemaj kde probehnout.. je jim maly.. takze pokud je chces, tak ho tak 4x zvetsit.. ale gekoncici by se tam mohli vejit pohodlne..
    NEGI
    NEGI --- ---
    Zdravím, potřeboval bych trochu nasměrovat.. mám terárko dl. 90, v. 50 a hl. 35. Stojim před rozhodnutím, zda to udělat tropický či pouštní apod... máte někdo tip, co do něj umístit? Moje představa je samec + 1-2 samice - anolis, agama, phelsuma (popř. jinej gekon), phelsumy jsou rychlý, raděj bych něco pomalejšího (ne zas úplně malou ještěrku) - chamíky už mám..
    CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    pro jizina je mu zima prez noc

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam