• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    mno z jedovatosti brouku strach nemam .. ale donutilas me zagooglit :-) http://ekolist.cz/cz/publicistika/priroda/nebezpecny-hmyz-znate-nase-jedovate-brouky
    KACA936
    KACA936 --- ---
    PUGUSERES: To každopádně.. :) nemluvím o červech.. Já sama jí dávám spíš cvrčky a sarančata.. Červy spíš když je nouze a nemám momentálně možnost dokoupit něco jiného.
    Jinak červy nejsou zrovna nic výživného,ale 2x do měsíce neuškodí.. :)
    O švábech jsem se bavila s teraristou a ty nejsou dobří,jelikož mají tvrdší skelet-krunýř a je pro ještěry hůře stravitelný. Jinak na louce také chytám kobylky a motýly jí moc moc chutnají :)) ale musím si být jistá,že tam kde je chytám není nic postříkáno nějakou chemkou. Jinak k těm broukům.. né všichni nejsou jedovatí. :)
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    problem zatim nikdy .. kobylky, sarancata, ale i klasicky brouky :-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PUGUSERES: co pochytas na louce? to sem slysela ze neni dobry kvuli parazitum, i kdyz asi z moc osvedcenyho zdroje :)) nebyl s tim nikdy zadnej problem?
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    KACA936: ja co vim ... mam jednu eubici .. tak s tema cervama fakt opatrneji .. nekdo rika ze sou malo vyzivny, nekdo ze zpusobujou zacpu ve vetsim mnozstvi ,, nvim ja jedu primarne cvrcky, obcas mensi svaby .... pres leto co pochytam na louce
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Spis by mne zajimalo zda nekdo vi jestli se da agama ochocit kdyz uz ji je vic jak rok a pul. Pripadne jak? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KACA936: Ja myslim, ze to clovek zas nemusi tolik prozivat. Kazdopadne kdyz toho sezrala vic (obcas mi chnapne po nadobce s krmenim :P), byla nafoukla jak balon, tak ji radsi neprekrmuju :o)
    KACA936
    KACA936 --- ---
    Myslím,že většina lidí,co pracují ve zverimexu nevědí nic o tom,co ty zvířata potřebují. Určitě je mnohem lepší zeptat se zkušeného teraristy :)
    Mám 2letou agamu a hodně mi pomohl tento příjemný chlápek z Náchoda. Vždy když jsem měla nějaký problém,či otázku tak mi poradil :)) http://terarka.net/jesteri/clanek/34-agama-vousata--spravna-zivotosprava --- snad nebude vadit odkaz :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KACA936: Pani ve zverimexu, ale podotykam, ze to bylo jeste mlade :) Ikdyz 3/4te rocni mlade :)
    KACA936
    KACA936 --- ---
    LOBOTECH: Agama ? 2 max 3 za den ? :) a kdopak Ti to doporučil ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KACA936: Ty brdo, takovejch moucnejch cervu :) Ja dostal doporuceni, ze ta nase agama ma snist tak 2 max 3 za den, jinak se bude prezirat :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    máte někdo varana stepního?

a myslíte, že je lepší chovat samostatně nebo v páru? si říkám, žek dyž bude sám tak se asi líp ochočí, ale aby se zas nenudil :)
    KACA936
    KACA936 --- ---
    úúútóóók.. :))

PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Tak to je má spící krasavice:)
    Pardon za kvalitu nic lepšího jsem tak rychle po ruce neměla :)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    KACA936
    KACA936 --- ---
    Sofie Vás zdraví :)

TEEAK
    TEEAK --- ---
    ahoj, zakládám novou diskuzi o strašilkách, jestli je někdo chováte a nebo se o ně zajímáte neváhejte se přidat - víc hlav víc ví :-)

[ Strašilky ]
    LENUCHAROS
    LENUCHAROS --- ---
    NENUPHAR: Jo to oni umí. Ale taky dokáží rychle utíkat a to je něco je chytat po pokoji.
    LENUCHAROS
    LENUCHAROS --- ---
    Můj druhý skvost :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam