• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    JAYME
    JAYME --- ---
    TIGRE: velmi trefne :] az na to nemaji radi drogy - vetsina z nich driv nebo pozdejc pochopi, ze stylizovat se do anglicana, aniz bys aspon trosku pricuch ke speedu, vlastne dost dobre nejde.. zvlast kdyz tahle substance podporuje hned dva ze tri piliru skinheadske subkultury - tj lip se po ni chlasta a pere :]
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    TIGRE: no vidíš, tenhle zvládá nosit kelťáky i chodit na ska :)
    http://www.paulgoochimages.org/images/skinhead_badges.gif

a tihle zvládají všechno:

na co všechno člověk nenarazí...skřížené meče :)

It is later than I knew than there was an apolitical gay-skin movement.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    BRUN: no z romanticky komedie asi ne, ale prijde mi, ze tohle je fakt dobre natocenej a zajimavej dokument, kterej na to kouka ze vsemoznych stran a uhlu a pro zaklad je to opravdu dostacujici...
    TIGRE: hehe
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    TIGRE: tohle si vzal kde?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ELLA:
    skins a bones spolecne:
    maji zajem o pivo, fotbal, nasili, predrazena znackova trika, boty s ocelovou spickou a kdyz jsou opili tak se radi objimaji. Nemaji radi drogy a radi by se stylizovali do pracujici tridy a ryziho proletariatu co brousi charakter, bohuzel vetsinou pochazeji spise z maloburzoaznich rodin.

skins a bones rozdilne:
    apoliticky skinhead alespon to sesteho piva verejne nehajluje a obcas chodi na ska :)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    ELLA: koukni se na tohle (http://www.csfd.cz/film/205577-skinhead-attitude/), to je asi nejjednodušší a nejpříjemnější... mozna bych mohl navrhnout, abysme to zařadili do programu sem ([ FILMOVÝ KLUB RESORT ]), ale nevim jestli by to nebylo nošení dřeva o lesa... co myslíte?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    DIVA: ja myslim, ze nacka a skinheada fakt poznas... a zvlast dneska je temer nemozny se splest... kde jsou ty casy, kdy clovek musel byt tak metr od nej, aby si mohl rozlustit placky na klope hehe...
    DIVA
    DIVA --- ---
    HLADOLET: a riskovat že se spleteš? :)
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    DOP: není lepší se prostě poučit
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---

Boots and braces - foto z MF Dnes, článek o zápase Bohemians 1905 - Brno.
    DOP
    DOP --- ---
    Vzhledem k tomu, ze je pro neznalyho je docela tezky odlisit nacka od skinheada, tak je nejlepsi zustat vernej starymu krestanskymu pravidlu "mlatit vsechny a nechat boha, at si je rozdeli na 'hodny a zly'"
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    z my zkusenosti mi to prijde jako dost verbez, moc normalnich skins jsem v zivote nepotkal, navic milniky tehle subkultury mi neprijdou zrovna moc pritazlive, ale zas priznavam ze v tom vidim i dost zvracene kouzlo :)
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    no trochu mi trvalo, než sem pochopila rozdíl v jejich přístupu...
    V Plzni starý oi sou týpci bez zubů se spoustou jizev, který bud mlátili "máničky" nebo je aspon prudili tak až odešli z hospody...Pak ale naštěstí sem poznala fajn kluky, který mi na to změnili názor........
    Ale prostě první zkušenosti- sou to agresivní vochlastalý debilové......
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    v televizi říkali, že to jsou holý lebky táto
    N3DBI
    N3DBI --- ---
    AN_POG_MARFACH: jasny no,porad nekomu vysvetluju jakej je rozdil mezi skinheadem a naackem
    AN_POG_MARFACH
    AN_POG_MARFACH --- ---
    Naneštěstí v dnešní době opravdu není moc lidí, co dokáží odlišit skinheada od neonacisty...
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam