• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    co treba anketa o nejoblibenejsi skladbu vztahujici se ke skinheads? (naky ska, reggae, oi! a tak... asi zadny whitepower a podobny fasisticky nesmysly)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BRUN: ja to nemyslim nijak zle, ale o skinech si myslim sve, nikomu nic neberu ani brat neminim, ale pravdou je ze kdybych si mel jednotlive subkultury pominu-li obecne vyhrady seradit podle toho jak jsou mi sympaticke, nemuzu rict ze by skins bodovali na prednich mistech, spise naopak to nezastiram :)

ale zas abych na ne nahazel jen hlinu - musim uznat ze me osobne se zarputila sebestylizace do neceho (a je v podstate uz jedno, co to neco vlastne je) v podstate libi a tohle odhodlani mi imponuje .)

TOTAL_MANGEL: zkusim si to zapamatovat !
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    TOTAL_MANGEL: Tak to fakt nevím, neodcházela podezřele často na záchod nebo telefonovat vedle?
    Jinak ti kanaďani byli fakt Prowlers a souhlasím, že hudebně tam byli dobrý. Mě zaujali ty švédský náckové, který kalili někde na louce, pak se svlíkli, začali ukazovat na letadla a ten nejvymaštěnější z nich šel něco kydat před kameru. Pamatuju si hlavně jeho větu: "šárp skins mast dáj" což pak začal opakovat neustále dokolečka.
    A zajímavá pak byla ta američanka, která tam mluvila o tom, že by poslala všechny černochy, židy, homosexuály a podobné lidi do Afriky. Protože chce aby její dítě, které se má narodit za 6 měsíců, žilo v bezpečném světě. Když pominu, co to je za blábol, tak mě mrzí, že se jí ten reportér hned nezeptal, co když to dítě bude homosexuální, jestli ho taky pošle do Afriky?
    Jinak mě potěšil Laurel Aitken, škoda, že ho už nikdy neuslyším naživo.
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    TIGRE: jinak ten rozdíl mezi a a ns je 8 piv, né 6 !!! (přepiš si to ;)

MISANTROOP: no nevim, sestra když viděla Skinhead Attitude, tak přišla s tim, že už v tom má jasno, že oi jsou ty náckové :)
    jinak celkově mi ten film přišel takovej nijakej, bavil jsem se jen u těch kanadskejch lopat :), to byli dobrý fotrové, prowlers myslim ?
    BRUN
    BRUN --- ---
    no, rekl bych, ze mezi lidma, ktery se hlasej k skins (a uz jedno, jaka odnoz to je) se najde spousta fasizujicich kokotu. a uz jsem jich spoustu potkal.
    ale zpusob, jakym to tigre generalizuje, zda se mi, ze patri prave jim ;)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    TOTAL_MANGEL: na at uz aktivni nebo latentni homosexualitu jsem pozapomel !
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Hehe, přesně tuhle barevnou kombinaci mám doma ve skříni
    PSAJKO: Nesalátuj a radči nahazuj něco zajímavýho k tématu
    ALOPEX_LAGOPUS: Určitě má pravdu Aktajsa, že víc se dozvíš u Skinhead Attitude, ale to je daný tím, že je to dokument a This is England je hraný film. Viz trailer.
    Líbili se mi tam dvě scény, když Shaun přemlouvá mámu aby mu koupila Martensky a když mu pak oholí hlavu a dostane první košili Bena Shermana.
    TOTAL_MANGEL: Ble
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    TIGRE: no vidíš, tenhle zvládá nosit kelťáky i chodit na ska :)
    http://www.paulgoochimages.org/images/skinhead_badges.gif

a tihle zvládají všechno:

na co všechno člověk nenarazí...skřížené meče :)

It is later than I knew than there was an apolitical gay-skin movement.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    ANEZ: a co Ben sherman =) ??

AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: no jasne... ja mam tenhle plakat dokonce jako wallpaper hehe... ale co se tyce infa, je skinhead Attitude myslim neoddiskutovatelnou jednickou...
    PSAJKO
    PSAJKO --- ---
    MISANTROOP: ajajaj proc kdyz sem si precet nazev diskuze bylo mi jasny ze je tvoje...teda uz bylo na case salate:D
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    TIGRE: pán je odborník samouk.o)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    HLADOLET: odpozorovano :)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    BRUN: no z romanticky komedie asi ne, ale prijde mi, ze tohle je fakt dobre natocenej a zajimavej dokument, kterej na to kouka ze vsemoznych stran a uhlu a pro zaklad je to opravdu dostacujici...
    TIGRE: hehe
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    BRUN: No většině filmů ne ale v tom co tu byl doporučen rozhodně ano
    SHELL
    SHELL --- ---
    HLADOLET: to ma urco od taty:]
    BRUN
    BRUN --- ---
    ELLA: ve filmech toho moc nenakoukas a pokud chces fakt porozumet, nejlepsi bude "message about rudies" http://www.chancers.cz/images/ska/message.rtf
    popripade tam maji chancers dalsi clanky o skins http://www.chancers.cz/_cz/index.php3
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    TIGRE: tohle si vzal kde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam