• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    DIVA
    DIVA --- ---
    NAGASAWA: těm co "dožili" by to dneska nejspíš bylo dost fuk ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DIVA: Tohle tvrzeni by v delnickych ctvrtich v sedmdesatych letech Hard Mods vylozene ocenili ,)
    DIVA
    DIVA --- ---
    pákistánci sou skvělí lidi. otevření, "lidští", vnímaví, ochotní, pohodoví atd.. čímž teda zvlášť vynikají vedle běžného brita (francouze...)

jentaknaokraj ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Trochu mi to pripomina soucasnou emo hip hop modu

TIGRE
    TIGRE --- ---
    TOTAL_MANGEL:
    - to bezesporu :)
    - ja vim ja jen schematizuju a citove to podbarvuju :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BRUN: to ja vim, proto mi ten povestny antirasismus puvodnich skins vzdy rozviril knirek :)

BRUN: ja chancers znam, popravde moc me ale nebavi :)
    to ze pulka skins muze byt, realita vetsiny skinheads nebo lidi kteri se za ne povazujou je spis nejaky pivni oi a ruzny metlarny.

ja osobne si o vsech subkulturach myslim sve zadne iluze nemam - ale existujou subkultury u kterych vnimam to ze neco produkujou, posouvaj atd. coz z meho pohledu u skins moc nevidim - ja sice pivo mam rad, kdyz sem byl mensi tak sem se taky chtel porad rvat, ale zas na ty objimacky moc nejsem a fotbal me nebavi :)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    TIGRE: rozhodně lépe vaří :o)

TIGRE: hodně tomu nasvědčuje, ale zas tak hnědě bych to neviděl...
    BRUN
    BRUN --- ---
    BRUN: melo tam byt "punkac s cirem, trikem no future a nejnovejsim modelem hitech mobilu"
    BRUN
    BRUN --- ---
    TIGRE: to byla spis narazka na rany zacatky skins. pakistanci a hippies byli prvni skupinky jejich zajmu :)

TIGRE: nekdy zajdi treba prave na ty chancers. pulka skins.

jinak skinheadska kultura je pro me v dnesni dobe stejna, jako treba punk. punkac s cirem a trikem no future je stejne vtipnej, jako skin s vs indexem :)
    nic proti nikomu, kazdej potrebuje nekam zapadnout, je to vsechno z 90% o parte a hledani mista v zivote.
    amen
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    tak obecne nemam pocit ze zrovna v cechach by skins a ska bylo nejak provazano, typicky cesky skinhead posloucha v lepsim pripade operaci artaban a v horsim porad sjizdi stary alba braniku :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BRUN: ja mam zas s prehledem radsi pakistance nez skinheady :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HLADOLET: Tak vsech jsem se neptal zejo. Za mnou proste a jednoduse pogovala skupinka anglanu kteri mi tam jako jedini prisli jako regulerni skinheads. Dal jsem registroval akorat hipiky, rastafariany a nezavislaky.
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    NAGASAWA: jestli všichni skynhedi na konzertě skatalites byly britové tak jsem pakistánec
    BRUN
    BRUN --- ---
    pakistanci jsou verbez, njn :)
    tohle bude vyborny flejmovaci auditko, bookuju :)
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    HLADOLET: "A hlavně člověk musí být antirasista."

No rozhodně bych neřekl, že musí být antirasista, možná bych spíš řekl, že nutně nemusí být rasista, i když notná dávka xenofobie byla ve skinheadském hnutí přítoná od začátku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Popravde jediny opravdovy "skinheady" jsem videl asi pred sesti lety na koncertu Skatalites a navic to byli jen a pouze britove. Tady v cechach se o skinheads snad ani nema cenu bavit protoze je to prinejlepsim hybridni agresivni vypita sebranka bez jakykoliv navaznosti k tradici.
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    Když už jsme byli u filmu skinhead attitude tak tam je nejlepší definice skinheada.
    Bister Bloodvessel (Bad Manners) :“Aby se člověk stal skinheadem musí milovat své marteny, milovat ska, stavět se správně k věcem, srdcem i hlavou. Musí mít rád fotbal, rád tancovat, a to zběsileji než kdokoli z jiné subkultury. A hlavně člověk musí být antirasista.
    BRUN
    BRUN --- ---
    ivan mladek rulezz ;)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    TOTAL_MANGEL: Proto máš 2 hlasy :-)
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    v ankete mi chybi moznost: nas pan ucitel :-D ostatne tenhle klub sleduju proto, abych pochopila, o cem to furt vali ;)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    MISANTROOP: sry ale možností Zdeňka Srstku, Jana Přeučila a Ivana Mládka sis to sám zpečetil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam