• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    VYPLIVBLITEKK
    VYPLIVBLITEKK --- ---
    No zatim slusny. Poulicni politika si zada poulicnich politologu,co?
    I.d. Ch4miss rulez!
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    HROCHOPANDA: jj, mam nastaveno jako plochu v kompu...
    CIP
    CIP --- ---
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    co je :D
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    CH4MISS: ??!
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Zajímavý, tady si to budu sledovat. Zavzpomínat na starý časy... Znáte nějaké dobré současné české ska kapely? Dobře se poguje na Experimentálních jatkách, ale hrajou dost málo.
    CIP
    CIP --- ---

skins history

jeden čas skins nosily i značkové obleky, jinak téměř bezpečně jde nácky poznat podle oblečení značky Thor Steinar

AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    TIGRE: jinak co se jeste tyce skins... strikne bych rozlisoval pojmy póza a styl... styl je dulezitej, poza je sracka pro chudaky co tomu nerozumej... a nemyslim si, ze by se skinheadi meli nejak nechavat premlouvat k jointu... prijde mi, ze to k tomu patri ne...
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    HLADOLET:
    TIGRE: anketu
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    HLADOLET: me by to taky zajimalo a uvital bych to :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    AKTAJSA: jinak pokud ma nekdo imo k drogam nejbliz tak to v cechach byly vzdycky imho naglove. apoliticky kdyz uz nemaji ideologii tak o to vic si zakladaji na ty poze co se chlastacek tyka, mozna se nekdo z nich v opilosti nechal premluvit na brko. u naglu to bylo dost casto hodne o piku, krome prahy nejsilneji asi severni cechy kde to melo k podsveti, vymahani dluhu, elpasum a kseftum s pikem udajne vdycky dost blizko. taky vetsina rozsudku co decimovali ns scenu v devadesatych letech nebyly zadny politicky paragrafy :)
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    imho by mě zajímalo jestli sem chodíi nějakej skinhead nebo je to o nich bez nich
    HLADOLET
    HLADOLET --- ---
    HROCHOPANDA: nice
    PANPREDSEDA: Třeba taky Judge Dread - Rudness train ale je jech mnohem víc.o)
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---

HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    PANPREDSEDA: kazdopadne tuhle
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    AKTAJSA: me se ze skinhead ska a reggae (jinak jsem spis na punk) zas libi tyto: Charmers - Skinhead Train
    Rudies - Night Train
    a proto tady opakuju svuj dotaz jestli nemate nekdo nahodou jeste nakou podobnou pisen, ktera si to svisti jako vlacek?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    AKTAJSA: ok diky za vysvetleni - me popravde prave skinstvi prijde predevsim o poze, coz jak uz jsem psal ma sice svoje kouzlo, popravde tohle ma ale i svoje limity :)

ja mam jinak skinhead reggae a 2 tone taky rad - samotny skins uz min :)
    JAYME
    JAYME --- ---
    AKTAJSA: ano, skinheditynefetujouztechsichlapceprikladvem, to prece vsichni zname, ale realita nebude tak horka :]
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JAYME: s tema drogama nevim nevim... treba mods (jako jeden ze tri "predchudcu" skins) jeli na speedu a anfetaminech od rana do vecera (od toho pak ty allnighter party, coz pozdeji prevzala v anglii raveova kultura), druhym pilrem jsou jamajcani, ktery zase furt hulej a tretim je pak ta workin class, ktera chlasta (i kdyz mods byli taky workin class, takze je to asi to samy)... drogy neberou nazi skins, nebo to apson maj v oblibe o sobe tvrdit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam