• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    JAYME
    JAYME --- ---
    PREVIT: je zajimavy, ze si sam neuvedomujes svuj dvoji metr. kdo se oblika "jako nacek" (porad mi chybi definice, respektive hranice. oblikam se jako nacek, kdyz mam polobotky martens a do prace kosili k obleku fred perry? nebo musim mit i zelenyho bombra od vietnamcu? na kloubech na pesti vytetovano skinhead?) je podle tebe zavrzenihodny nebozak, pokud se ti vysmeju podle stejne xenofobni logiky, tj. oznacim te za uchyla jenom kvuli tvy image, je to debilni reakce :) symptomaticky pokrytecky :))

btw, "v teto dobe" si "vetsina lidi" v Cechach patrne porad jeste mysli, vyberu nahodny priklad, ze kdyz ma chlap nausnici, je kolotocar nebo teplous, takze ja bych nazory vetsiny, ktera "nic nevi" tak nejak z principu a obecne, nebral moc vazne :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ale az tak moc me to nezajima, takze nevadi...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JAYME: To uz je ale tvuj problem.
    JAYME
    JAYME --- ---
    PREVIT: lituji, porad modrej banan.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JAYME: Spravne pises "ja nevim", "nepochopil jsem". Tak pro tebe jednoduseji:

Akceptuju, ze tady se nejedna o nacky, vim, ze puvodni skinheads byli neco jineho, nez si ted vetsina lidi predstavuje. Poslouchali oi!, nebo ska a nemeli nic spolecnoho s nacismem. Byli to hlavne nezamestnani z chudych rodin.

Ted me zajima - proc v teto dobe, kdy o puvodnich skinheads nikdo nic nevi a pod slovem "skinhead" si vetsina lidi predstavi vyholenyho nacka, nekdo chce vypadat podobne, presto, ze vi, ze s tim bude mit problemy.
    JAYME
    JAYME --- ---
    PREVIT: ja nevim, co si predstavujes terminem vypadat jako nacek (mit holou hlavu?), ani nevim, jakou skupinu v ramci tohohle klubu oslovujes (domnely hnizdo kryptonacku na nyxu?), ani nechapu otazku jako kdo chcete vypadat (ptal se te nekdy nekdo "ahoj, jako kdo chces vypadat?").. tim padem jsem holt schopnej reagovat, asi jako kdybys psal, ze sis koupil modrej banan. resenim osmnactky na ikonce (ktera ocividne nema s AH nic spolecnyho) jsi me jenom utvrdil v tom, ze ses mamlas, co se proste chtel vymezit proti nejakejm nackum, zcela minul cil a ted trochu tape :))

a hrnecku dost.

samotnyho by me zajimalo, esli je tema skinheads natolik nosny, aby se v tomhle klubu delo neco zajimavejsiho nez tahle debata. o ska, o fotbale i o pivu uz tu totiz specialni kluby jsou..
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JAYME: Ne, me jen urazi tvoje neschopnost reagovat na to, co jsem psal.
    JAYME
    JAYME --- ---
    PREVIT: pockej, to te fakt tak urazilo, ze vypadas jako rakouskej uchyl? :)) ja bych s tebou klidne misto urazek i na urovni polemizoval, ale doted nevim o cem - nepochopil jsem, co ses snazil sdelit :) navic jeste sedim na zadku z toho, jak jsi me odhalil s tou osmnactkou.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JAYME: Hmmmm...po par letech zase adept na ignore list.
    JAYME
    JAYME --- ---
    PREVIT: jdi do hajzlu (nebo do sklepa nakrmit)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---

Evil Conduct (NL)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MISANTROOP: A ty jsi kterej? Ten dole?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TOTAL_MANGEL: Myslis podle ikonky? Ale to by byl spis bonehead, nebo skullhead..:o)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    PREVIT: imho je tu jedinej skinhead Misantroop, nebo se pletu?
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    7. STREETKIDS PÁRTY
    Sobota 21.6.2008
    Brno, hospoda Tenis na Kolišti 69
    THE PRIDE - Belgie
    UNIT LOST - SWE
    ROIMUNGSTRUPP - D
    HORRORSHOW - PL
    PILSNER Oi!QELL - CZ
    OPERACE ARTABAN - CZ
    STREETFIGHT - SK
    CENZURA - SK
    DISDAINFUL - CZ
    GLEJT - CZ
    UNITED REBELS - CZ
    THE RIOT - CZ
    ANTIVIRUS - SK
    start: 12:00 na zahrádce Tenisu. Po 22:00 pokračuje festival v sále!
    vstup: 270,- předprodej (Hardset shop) na místě 300,-
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PREVIT: taky bych to rad vedel nahodou!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JAYME: Ty s tou "18" na ikonce muzes bej tak akorat zticha...:)
    JAYME
    JAYME --- ---
    btw k tem nazvum obci, na sever od Prahy, kousek od Litomeric je pro zmenu (asi) deathmetalova enklava jmenem Hrobce-Rohatce :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam