• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    MISANTROOP: tj, ale ty se tady omezuješ jen na to, že sem pastuješ obrázky...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    JUNIOR: No to bys teda sakra zasloužil, to je koncert řeckých Bootstroke a mě zaujalo spíš to klasický tetování "Ultra Violence" přez celý záda.
    Jinak si ještě jednou přečti název "žádná extrémní politika ani jiné extrémy" !!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    krome tetovani mu jeste chybi par let veku a stuartova druha brada - navic nejsem si jisty jestli by ISD hral pro takhle slunickovy lidi, zvlast kdyz ta fotka vypada ze byla porizena v dobe kdy iana ozraly cervy a jiny breberky az na kost .)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    mě příde že má podobnej nos a tvar hlavy. Jediný co mi asi nesedí je nepotetovaná ruka. Tak detailně ho neznám :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ja tam teda moc podoby s donladsonem nevidim, snad krome kratkeho sestrihu :)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MISANTROOP: cywe (dej mi kdyžtak pěstí), nejni to náhodou ještě Ian Stuart v tom bílym triku?
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Dockinez: Pch, dokaž že ne. Tehdy byl každej druhej. Jejich manažer aspoň určitě :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AKTAJSA: Pch, the Who ze byli mods?
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    HROCHOPANDA: jo jo... je to smutné... každopádně duše a srdce the movement jede dál... a i v mod stylu! http://www.myspace.com/lukassherfey
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Ale stejně si pak všichni dávali přes držku, takže se v tom chumlu ty rozdíly smazaly :D http://www.trashfiction.co.uk/suedehead.jpg
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    to je frakci jak u trockistu ! :)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Aktajsa, Tigre: Ani kluci z kanclu, ani mods, klidně to mohli bejt skins nebo suedeheads
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    AKTAJSA: :'-(
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TOTAL_MANGEL: Tohle vypada spis jako Rolling Stones...
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    TIGRE: to vypadá na bandu přiteplenejch salóních intelektuálů :o)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    TIGRE: who byli mods hehe... a taky small faces... jinak jedina soucasna mod kapela kterou znam uz bohuzel neexistuje... www.themovement.dk
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    mods meli radi the who .)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam