• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    SHM8: A máš k tomu nějaký hlubší důvod ?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    JUNIOR: "cikány a araby taky rád nemám"
    ..taky nemám rád tupce, jedno jaký barvy...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MIKATCHOU: Subjektivní je proto, že to je z vlastní zkušenosti. Mantinely vytyčený sou rozhodně, protože to je poměrně "radikální směr"
    TIGRE: No vidišto, to máš teda pěkný kamarády ... ;)

Jinak jsem měl čest i s pár lidma z Národní odporu a to mi přijde jako až moc velkej (a přehnanej) fanatismus a hodně velkej extremismus. Ale kdo chce kam pomocme mu tam. A navíc to sem nepatří..

Jinak já plešatou hlavu mám (kvůli pohodlnosti), bombra mám jenom jednoho, těžký boty nosim jenom do práce do kovárny (kvůli prstum), vlastenec rozhodně NEJSEM, cikány a araby taky rád nemám, Oi, HC se mi líbí a "hnutí skinheads" moc nemusim :)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    AKTAJSA: Take it or leave it, paráda, to jsem hledal.
    BARTAS
    BARTAS --- ---
    JAYME: jasný :D
    JAYME
    JAYME --- ---
    HONDZIK: ze holokaust nebyl, vole :)
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    Mě by spíš zajímalo toto: "kterej má v hlavě srovnaný historický události, vlastní historii". Co si pod tím máme představit?:)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JUNIOR: jako ze chlasta hodne pivo, nema rad zidy, araby a cikany a rika o sobe ze je vlastenec ? hmmm taky jsem jich par v zivote potkal .)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JUNIOR: zajímavý a hodně subjektivní názor :)) (možná proto tam neni, ne? dost úzce vytyčený mantinely)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Co když mi žádná z možností v anketě nesedí ? Když se řekne skin tak se mi představí člověk, kterej má v hlavě srovnaný historický události, vlastní historii, chlastá pivo, má jakési lehké politické smýšlení a odpor ke všemu z blízkého východu a cikánum. A hlavně zapálenej do vlastenectví. Jinak "klidný", rozumný a pohodový lidi. Alespoň z týhle strany jsem je osobně poznal já. Když už se tady mluví o Skinheads :)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Tohle bylo kdysi celkem zajímavý čtení: http://www.reflex.cz/Clanek6180.html
    ASYSTEMATIC
    ASYSTEMATIC --- ---
    MIKATCHOU: :DDD
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    MISANTROOP: Podívej se na celou Quadrophenii, super film.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Co se týče Mods, tak jsem si vzpomněl na tohle video.

HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    ANEZ: tak ty uz ses tady taky? :)
    Pekny fotky, ale ty ze suicide girls si prohlizim radsi :D
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    MIKATCHOU: dobrej magazin :) ...ale ta fotka je puvodne skutecne pro hel looks -koukni: http://www.hel-looks.com/index.php?p=image/archives/28/20070414_04/
    Emmi (22) and Ellipauliina (33)
    "My style is old school skinhead with a punk twist..."
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    nejnovější foto v magazínu .)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    TOTAL_MANGEL:
    HROCHOPANDA:
    všecko to je ze skinheadskýho dívčího magazínu Skinbyrd http://skinbyrd.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam