• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    FORTRESS: okej okej uz mlcim :)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    MISANTROOP: Já taky ne, a bude hůř. Další mejdany v Resortu už se pomalu plánujou!
    MEFISTOFELLE: Já si říkal, jestli seš to ty, podle fotky, ale úplně jistej sem si nebyl, heh
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SIDNAK: Bzenec samodřejmě znám. No tak to je zrovna člen neonacistický kapely Buldok kterej měl už pak za rok jasno. Naivni představy o tom jak byli skíni u nás nebo v Anglii antirasisti a jak vznikli tim že bílej dělník znásilnil jamajčana a narodil se jim skinhead jsou hodně úsměvné.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    MEFISTOFELLE: docela husty .)
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    FORTRESS: http://www.youtube.com/watch?v=_tE80k3d55Y

koukni na to bzenec byl rok 91 myslim a ve 4. minute skinhead rika jak to ma hozene.,..
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Heh, o tohle se musím podělit: http://www.jesus.sk/svedectvi/jako-skinhead-jsem-nenavidel-romy...
    Nejlepší je hned prvních pár vět pod nadpisem:)))
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Kterej jsi byl ty? Nějak jsem si tě tam nevšimla:)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    BLAAZEN: No to dost pochybuju. Jediný "nepolitický" skinheadi v tý době byli tak možná v kapele Brigada Oi z Trutnova kteří se pak proměnili v hudebně nejlepší českou neonacistickou kapelu Buldok. Žádný "antifašistický" skinheads v tý době neexistovali, až časem se v Praze okolo V.Č. utvořila první SHARP skupinka. JXD, potetovaný Francz v nich asi možná viděli nějakou svoji vigilantistickou bojůvku kterou by mohli manipulovat, asi asi byli poslání v prdel tak zaujmuli negativní postoj. Je legrace vidět jak lidi jako Eichler nebo JXD co maj sami máslo na hlavně teď nejvíc viděj v každym nácka :-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    TIGRE: slysel sem neco podobnyho, rozhodne se kolem skinheads motal v dobe, kdy tady pojem "antifasisticky skinhead" myslim byla pro vetsinu velka neznáma...tak nevim co to mektá zase
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FORTRESS: jestli si to dobre pamatuju ja tak jxd se tocil kolem obskurni (a predevsim xenofobni) grupy v ramci narodniho frontu castistu a chodil po praze v bombru s nuncakama - to je respektive co jsem slysel ja, ale budou povolanejsi kdo ti k tomu budou moct rict vic. o jeho antifasistickych postojich z tehdejsi doby mi neni nic znamo - spis jsem slysel naznaky o opaku...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    FORTRESS: Co vím já, tak se tehdá snažil přesvědčit nazi, aby byli nepolitičtí skinheads.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    HONZEEN: Mě to docela bavilo, i když si zase plno věcí moc nepamatuju.

FORTRESS: Nepsal náhodou Doležal článek kde byl rozhovor a někým z Antify a všechno to končilo tím, že jsou to vlastně stejný agresoři?

MISH07: Nástěnka.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Zajimalo by mě,jestli je pravda to ze JXD patril na zacatku 90let take k skinheadskemu hnuti.Psal to Jakub Polak v A-kontra.diky za odpoved

J.X.D.
    Ano, a patřím (alespoň postojově) k antifašistickým skinheads dodnes. Jinak řečeno - plně od začátku fandím Antifě a v řadě věcí se s ní ztotožňuji. A vlasy taky nemám!

:-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MISH07: skinhid oj-o-jo-jo-ooj ! skinhid ! hop hop hop !
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Byla jsem tam. Člověk je rád, když někam jde a vidí tam místnost plnou "těch svých":)).

MISH07: Máš asi ve spoustě věcí trochu bordel...
    ANEKKE
    ANEKKE --- ---
    :D zase o zabavu postarano ne?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    zdá se že dorazil někdo odkojen čistě zpravodajstvím tv nova
    MISH07
    MISH07 --- ---
    Jako to je nejaka debilni legrace, ze tu mate svou skinhidi debatu????
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Tak co, kdo byl na párty? :)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    ARIEL: Jestli vyloženě trváš na tom aby Ti poslali zásilku která bude obsahovat zrovna Cock Sparrer a Los Fastidios, můžeš zkusit třeba www.musickatalog.cz, už delší dobu koukám, že tam takové věci mají. Ale nemám to vyzkoušené, takže to budeš muset zkusit na vlastní nebezpečí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam