• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Videli jste tenhle bijak: http://www.csfd.cz/film/230831-this-is-england/

Zajimalo by me jestli vam to prislo taky tak stupidni! Nepocitaje hlavniho malyho predstavitele a dobove autenticnosti!
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    SIDNAK: presne... jestli nebudu na guestu tak na to seru
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    ANEZ: Tak kdo tam půjde? ;)
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    ANEZ: pěkně mastnej vstup
    ANEZ
    ANEZ --- ---
    FUMO
    FUMO --- ---
    SIDNAK: Děkuji ti, děkuji moc za tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=_tE80k3d55Y

z toho chčiju smíchy - je to boží už leta to scháním a nemohl jsem nikde objevit - za to se ten Matásek musí hodně stydět :)

Díky ještě jednou. . .
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    FORTRESS: Tak třeba jsem byla v jednom klubu na koncertě už nevím koho a tam bylo víc jak 500 skinheads... docela mladí i ti "staří psi" co stáli u začátku vzniku skins. A rozhodně to tam nebylo mrtvé:-).
    Jinak na ulici je v Anglii ještě docela normální, že potkáváš skinheady, zatímco u nás na nějakého jen tak narazíš jen těžko. Tam prostě není nic divného, když jich vidíš na jednom místě (třeba v metru) i deset pohromadě.
    Taky se mi zdá, že tam je subkultura víc semknutá dohromady než tady.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    TOTAL_MANGEL: Já to mám úplně stejně. Condemned mě moc nebaví, ale We're Back od Combat mě zvedá ze židle.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MEFISTOFELLE: Tak kdyžtak popiš tvoje zážitky. Já jen vycházim z toho co píšou v rozhovorech anglický kapely. Ale je fakt že teď mluvim o skinhead rocku/Oi! a skinheadech a ne třeba přiblblym ska.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    FORTRESS: Nějakou dobu jsem v Anglii bydlela a nezdálo se mi, že by to tam bylo kdovíjak zabitý...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    TOTAL_MANGEL: No nějaká hudební laskomina to neni, ale prostě skíni co hrajou tu samou hudbu 24 let, navíc u nich jde hlavně o texty. Hráli kousek od hranic v Německu, v Anglii je to prej pár let celkem zabitý. Jediný "new breed" skíni jsou tam mladí poláci. Věkovej průměr 35+
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    FORTRESS: možno být, nesleduji to. Ale hudebně mi Condemned nikdy nebrali, kdežto Combat mají pár loveemosongů u kterých pustím slzu nostalgie ;)
    ale proti gustu ....

jeli jste na ně do anglie ?
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    A ještě k sobotě

MUERTI

THE RIOT
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Čórka z Ladrogangu

út 23.09. 08 19:00 THE BUSINESS (uk), STIGMA (usa)

The Business - kapela hlubocena zakořeněná v punkové historii Londýna. Od konce 70tých let formuje skin-punkové hnutí Oi! a už mnoho let je zásadní klasikou této scény. Názorově nekompromisní, hudebně poctivý street punk, na pódiu dynamická show. Není potřeba představovat - britskou oi! punkovou legendu všichni známe. Speciálním hostem pražského koncertu bude Stigma! Ano, kytarista Agnostic Front a jeho zbrusu nový projekt, rázný punk rock říznutý jak hard corem, tak rock´n´rollem. Počet vstupenek bude limitovaný kapacitou klubu, ale právě Sedmičku si kapely přímo vyžádaly a půjde proto o skvělou příležitost užít si klasiky v jedinečné atmosféře kultovního klubu 007.

Rezervujte si svou vstupenku přes níže uvedené tlačitko "Rezervace" nebo přes email ladrogang@volny.cz!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    TOTAL_MANGEL: Byli to Condemned84, na Combat84 by bylo určitě víc narváno. Fakt si nepamatuju že bych viděl flayer na koncert mimo ostrovy z posledních 10ti let. Možná si střihli nějakou Francii/Itálii před rokem 1990, ale to nevim jistě.
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    FORTRESS: Condemned nebo Combat ? ... ikdyž složení by bylo asi obdobné :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V sobotu na koncertě C84 celkem přehlídka nekorektní tatuáže, desitky WP's, skins, sharps, dva cerny skini , dva japonci - i pres celkem vybusnej mix zadnej problem.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    SIDNAK: Njn, stane se to... asi se kluci ožrali. Každopádně jsem si ničeho nevšimla.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    MEFISTOFELLE: serm tam videl typa jak prisel za druhy zvedl pravici a ze cau :) a pak po ty strkanici ten same a jeste jeden meli tka nejak zdvihly ruce... jako bylo to vicemene skryty ..
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    SIDNAK: Cože, hajlování? Tak toho jsem se nevšimla vůbec. Ale možá to bude tím, že jsem byla ožralá jak hovado, protože jsem chlastala na antibiotika. Každopádně Muerti mě potěšili víc jak Rioti a lidi tam byli taky fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam